Univerzális Logitech távirányítók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik példányról lenne szó?Én is vacilálok,még láttam a Marantz 1400 modelljét is ami hasonló tudású.Kérdés az,hogy arra többet lehet-e zongorázni rá vagyis egy funkcióra tartozó(pl.:video 1)több gombra lehet betanítani-e?
nagyon baba!!!!
siman iranyitja a dvd-t erositot, tv-t... mindent.
tok fasza hogy pl tevezek.. ranyomok hogy most dvd-t akarok nezni es odakapcsolja a video1 ra a dvd-t bekapcsolja es az erositot bekapcsolja es dvd re teszi es innentol kezdve az erositot hangositja vagy halkitja.. ha ezekutan mondjuk inkabb radiozni szeretnek akkor mindent kikapcsol es atteszi nekem radiora😄 vagy inkabb jatszanek xboxot?
bekapcsolja tv atrakja video2 re.. atkapcsolja erositot aux ra... ehh.. imadom!!!!!!!!!
Egy ismerõsöm nemrég vette egy 525-t.
(ami teljesen ua tudja mint a többi,ill. mind ugyan azt tudja,csak a design más,és a 885-nek szines lcd-je van)
Valaki irta hogy nem több mint egy 4in1...
Tévedés.
Sokkal több...
Kezdõdik ott hogy PC-n lehet managgelni, és nem kell hozzá egy 800 oldalas howto,meg code-lista.
Aztán ott vannak az activity-k.Felprogramozod a DVD eksönt,aztán gombnyomásra bekapcsolja a tv-t,dvd-t,erõsítõt( a többit ki), majd mindent a megfelelõ csatornára állít, és a gombok is a megfelelõen mûködnek: hangerõ:erõsítõ, vezérlés dvd, fényerõ tv,stb,stb,stb...
20.000 asszem MM-ban.
Annyit lehet nem ér,de nekem pl 2 hetente jönnek haza Németországból ismerõsök, és most rendeltem 40 euróért egyet( original,2 év garancia)...
K.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
PS.:
Most jön a komolytalan rész:
Bármelyilyen távirányító képes a villany kapcsolgatására, mindössze jó erõsen hozzá kell vágni! 😄
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Otthon néztem hogy az lcd-je szöveges, kék háttér-világítású, van menürendszere, óra, kontrasztállítás, gombmegvilágítás, az összes eszközt egyszerre vezérli, makrózható(!), és másik távirányítóról megtanulja a kódokat. Szóval mondhatni ugyanazt tudja mint a cikkben említettek, csak 1799 Ft-ért.
http://www.logitech.com/index.cfm/products/detailsharmony/GB/EN,CRID=2084,CONTENTID=10929
Ezeket csak programozni lehet, vagy esetleg tanítani is egy másik távszabályzóval?
Nem az volt a baj, hanem hogy a két infra rendszer nem volt egymással kompatibilis, nem tudta megtanulni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Elõadáson projektort kikapcsolni hasznos 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nem semmi.
2 MB!!
Az rengeteg!
Nekem PDA-n volt szoftver, ami elvileg tudta volna ezt, de gyakorlatilag nem tudta 😞