Univerzális Logitech távirányítók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valakinek ilyen Logitech univerzális távirányítója?Én most rendeltem egyet 12.500ért. Elég fasza a cucc,de egy két dolgot még nem tudok rajta. pl hogy a tv-mhez miért nem mûxik a channel up gomb, a down megy az up nem!?
Hello csocso,ill minden olvasó
Melyik példányról lenne szó?Én is vacilálok,még láttam a Marantz 1400 modelljét is ami hasonló tudású.Kérdés az,hogy arra többet lehet-e zongorázni rá vagyis egy funkcióra tartozó(pl.:video 1)több gombra lehet betanítani-e?
CSOCSO
mi is vettunk vegre egyet.
nagyon baba!!!!
siman iranyitja a dvd-t erositot, tv-t... mindent.
tok fasza hogy pl tevezek.. ranyomok hogy most dvd-t akarok nezni es odakapcsolja a video1 ra a dvd-t bekapcsolja es az erositot bekapcsolja es dvd re teszi es innentol kezdve az erositot hangositja vagy halkitja.. ha ezekutan mondjuk inkabb radiozni szeretnek akkor mindent kikapcsol es atteszi nekem radiora😄 vagy inkabb jatszanek xboxot?
bekapcsolja tv atrakja video2 re.. atkapcsolja erositot aux ra... ehh.. imadom!!!!!!!!!
Hi!

Egy ismerõsöm nemrég vette egy 525-t.
(ami teljesen ua tudja mint a többi,ill. mind ugyan azt tudja,csak a design más,és a 885-nek szines lcd-je van)

Valaki irta hogy nem több mint egy 4in1...
Tévedés.
Sokkal több...

Kezdõdik ott hogy PC-n lehet managgelni, és nem kell hozzá egy 800 oldalas howto,meg code-lista.
Aztán ott vannak az activity-k.Felprogramozod a DVD eksönt,aztán gombnyomásra bekapcsolja a tv-t,dvd-t,erõsítõt( a többit ki), majd mindent a megfelelõ csatornára állít, és a gombok is a megfelelõen mûködnek: hangerõ:erõsítõ, vezérlés dvd, fényerõ tv,stb,stb,stb...

20.000 asszem MM-ban.
Annyit lehet nem ér,de nekem pl 2 hetente jönnek haza Németországból ismerõsök, és most rendeltem 40 euróért egyet( original,2 év garancia)...

K.
Én ma vettem egy 525-öst, és nagyon jó. Amit irányítok vele, Sony TV, Yamaha DVD, Philips sat(upc direct), marantz cd+tuner+erõsítõ. Az alapokat már beállítotam, már csak a speciális dolgok kellenek. Vannak activity-k is, pl: nálam csak direct van, aminél egyik távirányítóval a csatornát a másikkal a hangerõt állítom, na itt setup során megkérdni hogy melyik távirányítóval váltok csatornát, hangot, ha kész, benyomom a WATCH TV-t és bekapcsolja 1 idõban a satelitet és a tv-t is 😊
bon
Hát akkor te még nemláttál Philips Pronto távírányítokat na azoknak húzós az ára. Ezek hozzá képest olcsok. Philips Pronto

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Faterx
Hogy is hívják pontosan amit vettél? Esetleg hol? Gondolom egy próbát megér.
vazze! 26ropiért inkább +keresem a sok távlövõ közül, h melyik mit kapcsol. 5ropi még csak-csak elmegy, de 26, emberek, hol éltek!
Clava
hmm oszt a villanyt hogy gondolm nem a hagyományos kapcsolós villanyt. Bár arra kíváncsi lennék mien márkákoz jó mert én eddgi akárhyány ilyen univerzális kütyüt néztem 1se tudta kezelni a Videotont.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

smv
A villanyt? 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

takraj
Mármint a kapcsolóhoz! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Ismerõsömék TV (!) távirányítója KÉPES felkapcsolni és lekapcsolni a villanyt! De ez most komoly!

PS.:
Most jön a komolytalan rész:
Bármelyilyen távirányító képes a villany kapcsolgatására, mindössze jó erõsen hozzá kell vágni! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

atlagember
Utánanáztem. Sz.r. Sajnos pont a lényeget nem tudja. Az otthoni 4in1 távirányítóm okosabb. Nem tudom honnan veszik a cikkírók, hogy fel lehet vele kapcsolni a villanyt, de nem lehet, mert nem alkalmas az X-10 kódok küldésére.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

apocalypse0
nagyon zsír, csak az ára...

apocalypse

Véletlenül a mult héten vettem egy univerzális távlökõt a Lidl-ben. Ezüst és fekete színben. Nem tudtem róla semmit, csak jól nézett ki, és olcsó volt. 1799 Ft. Ennyiért jó vétel, gondoltam.
Otthon néztem hogy az lcd-je szöveges, kék háttér-világítású, van menürendszere, óra, kontrasztállítás, gombmegvilágítás, az összes eszközt egyszerre vezérli, makrózható(!), és másik távirányítóról megtanulja a kódokat. Szóval mondhatni ugyanazt tudja mint a cikkben említettek, csak 1799 Ft-ért.

"Learning port: Just point your original remote at the Learning Port to capture and use any infrared command with the Harmony Remote."

http://www.logitech.com/index.cfm/products/detailsharmony/GB/EN,CRID=2084,CONTENTID=10929

CSOCSO
hat nekem az 520 as tetszik a legjobban
Akárki akármit mond, de a 675 akkor is tv-shop utánérzést vált ki belõlem. A 890-es (amellett, hogy ez a legpofásabb) meg olyan mintha egy babapiskótát kereszteztek volna egy Nokia telefonnal.
Ezeket csak programozni lehet, vagy esetleg tanítani is egy másik távszabályzóval?

A jel távolabb is megy, csak nem alkalmas olyan sebességû adatátvitelre, de az ilyen távirányóként még simán tudott volna mûködni.
Nem az volt a baj, hanem hogy a két infra rendszer nem volt egymással kompatibilis, nem tudta megtanulni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Nekem az jött le, hogy ezeket inkább a power usereknek szánják, nem az egyszerûeknek.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

hmhm
PDA-k szûk 1-másfél méterig jók irDaval.
Elõadáson projektort kikapcsolni hasznos 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

atlagember
Nem tudjátok véletlenül, hogy csak IR tud, vagy ismeri az RF kódokat is X-10-hez?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Szia lola 😊

Igen, remek. Egy ilyen távirányítón több van mint a többi háztartásbelin összesen. Lol. Make it simple.

Szép, szép, de nekem nem kéne. Egy csomó funkció, ami a TV-m/videóm/tornyaim/DVD-m/házimozim távirányítóin vannak, ezeken nincsenek feltüntetve. Hiába lehetne egyes gombokhoz hozzárendelni funkciókat, másnapra elfelejteném, hogy egy gomb melyik eszköz melyik funkciójának felel meg. Felejtõs. Ráadásul drágák is, bár kétségtelenül pofásak.

Azigen!
Nem semmi.
2 MB!!
Az rengeteg!
Nekem PDA-n volt szoftver, ami elvileg tudta volna ezt, de gyakorlatilag nem tudta 😞