Bruce Lee
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc Commodore 64-es játékom!
Tesómmal sokat játszottunk két joystick-al <#worship>#worship> <#wave>#wave>
Tesómmal sokat játszottunk két joystick-al <#worship>#worship> <#wave>#wave>
Nem dehogy. Én egyébként nem a konkrétan a filmjeire gondoltam, hogy ma is megállnák a heylüket, hanem a benne lévõ bunyó részekre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
télleg nagy volt a bunyóban (egy colos ütés <#ravasz1>#ravasz1>) de a filmjei elég szarok voltak mai szemmel ha ma élne akkor gondolom olyan filmet csinálna mint az ong bak de akkor ennyi is elég volt ma már elég gagyi film így visszanézve
remélem nem sértettem meg a házigazdát <#confused>#confused>
remélem nem sértettem meg a házigazdát <#confused>#confused>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Eszméletlen gyors volt a krapek
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egyszer láttam egy dokumentum filmben, hogy egy manusz addig addig mondogatta neki az utcán, hogy "erõsebb vagyok" meg "mwg tudnálak verni", hogy végül kiállt ellene és egy rúgás után 8 (!) métert repült!!! Azt hittem álmodok. A krapek nem volt ugyan 200 kiló, de azért nem volt semmi
Bruce Lee maga az Isten!
Kiskölyökként Bruszli-sztunk, és mondtuk, hogy õ a világ legerõsebb embere, pedig már akkor sem élt! 1973-ban halt meg, tehát a filmjei minimum 30 évesek, mégis megállják a helyüket a mai verekedõs filmek között. Amit én láttam tõle:
A nagyfõnök
Tomboló ököl
A sárkány útja
A sárkány közbelép

A nagyfõnök
Tomboló ököl
A sárkány útja
A sárkány közbelép

← ElőzőOldal 3 / 3