Ingyen letölthető a S.W.I.N.E!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigolvastam mit írtatok, mert régen én is rá voltam kattanva a játékra, és most ujra meg akartam szerezni. Nem volt olyan egyszerû, de azért megvan 😄
Lényeg, hogy magyarok fejlesztették, ezért van alapból magyar verzió is és upgrade-k is 1.9 -ig ami asszem a legfrisebb! Adok nektek egy linket, amin a magyar 1.9-et tudjátok letölteni az összes mappal.
Nekem mindössze annyi parám volt a játékkal, hogy mikor játszani kezdtem vele és jöttek volna a fejezetek elején az introk, akkor a codex-em vagy a játék hibás - még nem jöttem rá, de nem is fontos- , tehát kifagy a játék. Ezt azzal oldottam meg, hogy az installálás helyén megkeresed a SWHIE\VIDEO_HU könyvtárat és kitrölöd belõle az összes intro AVI-t. Ekkor a játék nem találja meg és nem tudja betölteni, így nincs fagyás..... Lehet nálatok nem lesz para vele, ugyhogy elõször proba meg jáccani, de ha a pálya elején kilép a játékból akkor az ezért van!
GL mindenkinek!
Ha kédrés van írjatok nyugodtan a [email protected]
BB
http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html
http://www.swineclub.extra.hu/letoltes/letoltes.html
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hops kicsit késõn kérdez
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Csak a 3. pályán elakadtam!!!Valaki segítene?
Valamiért nem installálja!!
Vagy csak én bénázok!!!???
Kritikától kiméljetek!!LOL Valaki segítene???
Elõre is kössz!
<#law>#law><#law>#law><#law>#law>
LVZSN.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2000.decemberében megvolt a teljes játék úgy, hogy 2001.októberében adták ki?
nekem már vagy 5 éve megvan a SWINE <#wilting>#wilting>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Starcraft + Diablo III - esemve
aranyos videók vannak benne 😊
Az angol verzióban
Angolban: 19
Magyarban: 14
Mivel az átvezetõ animációk DivX-ben vannak, ráadásul egy külön könyvtárban, a két verzió
Angolban: "video_en" könyvtár
Magyarban: "video_hu" könyvtár
A probléma a 130 MB-nyi méret - e-mailben tehát senkinek sem lehet elküldeni...
A magyar szöveg a telepítés folyamán belekerül a ~830 MB-os "swine01.pak" fájlba. Így a magyar szöveg nem nyerhetõ ki.
Az angol verzió rendelkezik egy plus "swine video playback off mode" bat fájllal a telepített játék gyökerében.
Ezzel azoknak akartam segíteni, akik a magyarításra vágynak. Gyakorlatilag nem oldható meg a szöveges és a video magyarítás együttesen. Csak az átvezetõk másolhatók az angolra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bõvebben?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Persze a S.W.I.N.E. nekem is az egyik kedvenc játékom volt, csak kár, hogy a fejlesztõk 90%-a már nem dolgozik náluk... A Panzers után a legtöbben felálltak (a kemény mag), talán nem véletlenül... <#fejvakaras>#fejvakaras> Mostanában meg ezek a rágalmazások.... <#merges2>#merges2> Ha igaz lenne amit állítanak, akkor közös megegyezésre törekednének SZVSZ
Mindegy, ez a S.W.I.N.E. értékét nem csökkenti, megyek is és játszok vele egy kört <#hehe>#hehe>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kár hogy nekem sokszor fagyott ki..., de talán csak videó kari probléma volt
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyébként üdvözlöm a lépést! Végre egy játékgyártó, amelyik tudja mikor mennyit ér a terméke, és a marketing. Hisz ezzel ismét elõtérbe került a termékük, pedig az eredeti áron (talán jóval olcsóbban sem) venné már meg a kutya sem.