114
Azaz mi kell a strike-hoz!!!!!
-
#34 Wow. 192.. Szép. Szegeddel az a probléma, hogy mocsok messze van ;DD -
ent #33 Szia SötétBarom és többiek!
Rég nem írtam. 2005. novemberében kezdem a gémet és ma már elmondhatom, hogy egy picit konyítok hozzá.
Sötétbarom: Mi lenne ha össze hoznánk egy edző meccset Szegedem? Lenne affinitása a csapatnak vagy sem?
Ui.: Ha véletlen érdekel vkit, személyemben a nemzetközi viennaopen '06 192 es átlaggal 173. helyen végeztem 256 ból. Szerintem mint full kezdő, elég szép teljesítmény! -
#32 Vienna Open? áhhh, 203.-nak nemhiszem.. Ez a plus-ban lesz nem?
Nagyverseny lelkileg szar.. Sokkal nehezebb koncentrálni, idegen a környezet, máshogy viselkedik a pálya, máshogy csúszik az approach.. Gyakorlat kell a versenyzéshez.. Sok.. -
ent #31 Kedves Sportrajongók!!!
http://www.viennaopen.com/
Regisztrációs oldalon Squad 1 és 3 ban indul egy sg.hu hű rajongója személyemben. Sötétbarom, te nem jössz? -
ent #30 Apropó szuperliga. Voltál már ilyen neves versenyen? Lelkileg milyen? -
#29 Gyolyókat Bécsből. ;D Használtat/újat, teljesen jó áron. :) -
ent #28 Nem tom te honnan szoktál golyókat venni, de ha jól (anyagilag is!) akarsz járni szólj Iminek!!! -
ent #27 A szponzori költség fedez mindent. Neked csak 10 ropi környékén lesz a kiadásod!!!!! -
#26 Jaigen, még egy golyókészletre be kell ruháznom, eléggé leharcolt az arzenálom :) -
#25 Privire válasz: Nem vagyok szegedi.. =)
Pin's Bowling Club Sopron. Földvári Imi kb egy hónapja volt itt, jól berúgtunk :)
Az hogy havi 10 ha profi vagy azér erős, mivel fel kell jutni pestre mindenféle versenyre, rengeteg útiköltség van etc. etc.
Szeptembertől viszont lehet hogy összefutunk szuperligában -
ent #24 - -
ent #23 Dehogynem,háttekivagy? -
#22 Én bowlingozom.. 180as átlag körül, zsinóros pályán.. Csak nem Földvári Imre barátunk oktat? -
ent #21 Még mindig nincs saját cuccom! sajna:(:(
Vki esetleg tud e ajánlani nekem egy sporboltot, ahol kedvemre vásárolhatnék jobbnál jobb bowling felszereléseket????? golyó, cipő, táska -
ent #20 Lassan 2 hónapja nyűvöm a sportot, kezdenek az ujjaim (bal) bekeményedni. Hüvelyk ujjam közepe, mutató és gyűrűs ujjam köröm melletti része már bőrkeményedéstől kemény:D...
két hét múlva jön az sst6 om meg a saját golyóm (valszeg columbia300 messenger ti). Majd írok róla kiscit... -
ent #19 - -
ent #18 De ne hogy a golyóról megfeledkezzünk:
Fontos a kiválasztásnál, hogy milyen súlyút veszünk (minden golyó egyforma méretű, 7 léc széles (asszem)). A profizmus 14 lb súlytól kezdődik, qva nehéz nekem, 12-13 lb vel nyomom most...
kb 30-40 eFtra jön ki furatással együtt -
ent #17 Itt kezdődik a profi cipő:
Dexter SST6
Ultrakényelem, szélesebb a bowling pályán adott cipőnél!, cserélhető első és hátsó talp (pálya vaxolásától függően) csúszás változtatása miatt. Ebben már meg lehet tanulni bowlingozni. És a cipő fontosabb a golyónál is!!!!!!
Ár: 149$+postaköltség -
#16 Nem néztem utána, de az utolsó infóm az, hogy sikerült. Két és fél éve nyáron volt. -
#15 Legutóbb kiugrott a térdem, úgyhogy skippelem a sportot. -
ent #14 Két típusú csuklóra tehető kütyü van:
1. Amit a sport tvben látsz a bajnokságokon: csuklórögzítő heveder (állítólag a játék megkönnyítésére szolgál, edzőm szerint akkor hordja mikor nem 100%os a játéka aznap)
2. Van egy olyan, ami egy mágneses csuklópánt (a két középső ujj lazítása a cél!) Mivel ezt a két ujjadat folyamatosan kényszertartásba kell hogy legyen="előlrőlujjazóstechnika":D
De az edzőm szerint ezeket csak azok veszik, akik bénák...
Pheel: benne vagytok a guiness könyvben????? Mert akkor szervezek egyet Szegeden 61 főre!
-
#13 Ha jól emlékszem, 60. Guiness rekord döntés volt a cél. Ha jól tudom, sikerült is a dolog. :-P -
#12 há hogy a fenébe ne jönnék -
#11 Pedig valamikor szervezünk a többiekkel egy közös Bowlingozást. Ne csak állandóan a csocsó menjen :) Majd jössz Te is. -
#10 én is szeretek bowlingozni, de csak hobbiból szoktunk mosmár nagyritkán elmenni. nEm egy olcsó sport..
Amúgy amit a csuklóra szoktak rakni az mi? rögzítő? -
ent #9 - -
ent #8 lol. És hány ember gurított 48 óráig.? -
#7 Én is szoktam bowlingozni, de nem csak szabadidőmben szórakozásként. Stílusom nincs, golyóm, cipőm nincs, de néha egész jól sikerül :) -
#6 Teljesen magamtól, illetve amit ellestem haveroktól :)
Meddig? Talán egy tucat alkalommal. Nem jött be. Viszont szervezője voltam a nyíregyházi 48 órás bowling bajnokságnak. Na az fun volt! :-) -
ent #5 Meddig nyomtad? Tanultad a stílust vkitől vagy magadtól!?
A másik a "mozgalmasabb" dolog: azóta (mivel bal kezes vgyok) izomláz a bal kézben és a jobb lábban. Sehol máshol, lol. -
#4 Régen amatőrként játszottam párszor. Nekem a 13-as golyó, illetve a kívülről befelé enyhén csavarás jött be. Cipőm, golyóm nem volt, de mindkettőt kaptam a pályához. 13-as volt a kedvencem, de ha jól felfúrják, a 11 is jó néha ;-)
Újabban squasholok, az valahogy mozgalmasabb. :-P -
ent #3 Hát nem éppen rád gondoltam a fórum hozzászólásai bővítése céljából, de azért fasza hogy részegen is a bowling jut az eszedbe!!! Fontos ezek szerint neked is -
#2 oké
Én is szoktam de azt már csak fél részegen -
ent #1 Szasztok!
1 hónapja kezdem el bowling edzéseket venni Mo. csúcstartójától (Szeged). Előtte 4 szer voltam bowling pályán. Qva nehéz egy sport.
Aki véletlen hasonló cipőben jár, szóljon a témában! Hogy kezdte, milyen stílust tanul stb.
De egy kis könnyítés, hogy miket szeretnék elsőképpen látni ebben a fórumban:
1. Edzőm hatására vettem egy pro cipőt (SST6), állítólag a cipő fontosabb a golyónál. Hasonló van-e vagy a sajátod milyen, vélemény.
2. kb 2 hónap szükséges ahhoz, hogy eldöljön érdemes e foglalkozni velem, ti mióta? Jó drága sport!
3. Van e esetleg golyód, milyen...
4. A stílus amit elkezdtem, a csavart stílus... Neked?
5. 12 es golyókkal játszottam idáig (pályagolyó), az edző szerint 14 es kellene, de elsőre nehéz... Ki mekkorával??
STBSTB