15
-
Kannibal #15 Ja és tök úgy néz ki mint amikor megvettem(nem kopott) pedig sokat használom. -
Kannibal #14 Nekem már egy jó ideje van intellimouse explorer 4.0-ám és teljesen elégedett vagyok vele, nem is akartam soha lecserélni. Még a legvadabb cs warokban is jól szolgált! :) A Logitech egerek meg nem igazán esnek kézre nekem.Bár néhány haver arra esküszik! Szóval csak hajrá MS! Lehet, h MS lesz ráírva a jövőben a webkamerámra... -
#13 Ez yoah!
(Amúgy nekem Logitech MX700as van, de a burkolat elég kopottas lett 1,5év alatt.) -
IoIa #12 A mikrofosnak hűtőszekrényt kéne gyártania, mert annál a fagyás kifejezetten előnyös :) -
Caro #11 Én most Dexxa optical-al nyomom, néhány éve vettem hatezerért.
Egészen jó, igaz sajna már ez is kezdi mutatni a kábelszakadás tüneteit sajnos.
De mondjuk az a pénz nincs, amiért wirelesst vennék :) -
#10 én még nem használtam olyan MS egeret amely üerelte volna a volt Logitech MX510-emet vagy amostani MX1000-semet. -
#9 MS egér meg bill.. LOL!!! LOGITECH powaaa! :) -
Caro #8 Akkor nem használtál DOS-t. -
blackeagle #7 Lehet ,de én bemásztam a tesóba ,megvettem a legolcsóbb optikait , kirántottam a régit ,bedugtam az újat - lekezelte rögtön a sys - és azóta sincs gondom vele. -
kbupdate #6 hát ne mtudom mikor volt utoljára MS egér 2 gombos, én már évek óta 3 gombosat használok. és MS egér -
Caro #5 Ez a szerencse :)
Ezért nem rossz a Flight Simulator se, ha most gonosz akarok lenni. :P
Nekem volt dolgom néhány MS egérrel, de eddig szerencsére tényleg nem volt bajuk.(jó, azért tönkrementek már, de régiek is voltak, kábelszakadás)
Hmmm.... A felső képpel valami nem stimmel.
A microsoft egér 2 gombos nem? :D
A PC-mouse 3 gombos :)
Csak nehogy felrúgják a szabványokat, és csak windows alatt működjenek... :( -
Cat #4 hardverkiegészítők terén a Logitech mellett az MS eszközei képviselik a csúcsminőséget - persze árban is -
SymbioC #2 ...és eljön az idő, amikor már vegytiszta MS gépen fagy meg a Windows. Hurrá!!