Bővíti hardverkinálatát a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és tök úgy néz ki mint amikor megvettem(nem kopott) pedig sokat használom.
Nekem már egy jó ideje van intellimouse explorer 4.0-ám és teljesen elégedett vagyok vele, nem is akartam soha lecserélni. Még a legvadabb cs warokban is jól szolgált! 😊 A Logitech egerek meg nem igazán esnek kézre nekem.Bár néhány haver arra esküszik! Szóval csak hajrá MS! Lehet, h MS lesz ráírva a jövõben a webkamerámra...
Ez yoah!
(Amúgy nekem Logitech MX700as van, de a burkolat elég kopottas lett 1,5év alatt.)
(Amúgy nekem Logitech MX700as van, de a burkolat elég kopottas lett 1,5év alatt.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A mikrofosnak hûtõszekrényt kéne gyártania, mert annál a fagyás kifejezetten elõnyös 😊
Én most Dexxa optical-al nyomom, néhány éve vettem hatezerért.
Egészen jó, igaz sajna már ez is kezdi mutatni a kábelszakadás tüneteit sajnos.
De mondjuk az a pénz nincs, amiért wirelesst vennék 😊
Egészen jó, igaz sajna már ez is kezdi mutatni a kábelszakadás tüneteit sajnos.
De mondjuk az a pénz nincs, amiért wirelesst vennék 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
én még nem használtam olyan MS egeret amely üerelte volna a volt Logitech MX510-emet vagy amostani MX1000-semet.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Akkor nem használtál DOS-t.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Lehet ,de én bemásztam a tesóba ,megvettem a legolcsóbb optikait , kirántottam a régit ,bedugtam az újat - lekezelte rögtön a sys - és azóta sincs gondom vele.
hát ne mtudom mikor volt utoljára MS egér 2 gombos, én már évek óta 3 gombosat használok. és MS egér
Ez a szerencse 😊
Ezért nem rossz a Flight Simulator se, ha most gonosz akarok lenni. 😛
Nekem volt dolgom néhány MS egérrel, de eddig szerencsére tényleg nem volt bajuk.(jó, azért tönkrementek már, de régiek is voltak, kábelszakadás)
Hmmm.... A felsõ képpel valami nem stimmel.
A microsoft egér 2 gombos nem? 😄
A PC-mouse 3 gombos 😊
Csak nehogy felrúgják a szabványokat, és csak windows alatt mûködjenek... 😞
Ezért nem rossz a Flight Simulator se, ha most gonosz akarok lenni. 😛
Nekem volt dolgom néhány MS egérrel, de eddig szerencsére tényleg nem volt bajuk.(jó, azért tönkrementek már, de régiek is voltak, kábelszakadás)
Hmmm.... A felsõ képpel valami nem stimmel.
A microsoft egér 2 gombos nem? 😄
A PC-mouse 3 gombos 😊
Csak nehogy felrúgják a szabványokat, és csak windows alatt mûködjenek... 😞
hardverkiegészítők terén a Logitech mellett az MS eszközei képviselik a csúcsminõséget - persze árban is
...és eljön az idõ, amikor már vegytiszta MS gépen fagy meg a Windows. Hurrá!!