King Kong - Erőteljes hasas a pénztáraknál

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én ezt nem nevezném "erõteljes hasas"-nak, sokkal inkább illene rá a "várakozások alatt szerepelt". Erõteljes hahasa a Sony Picturesnek volt idén egy pár, pl. a Lopakodó meg a Zathura. A King Kong worldwide bevétele simán lehet 500 miller, ami már vastagon nyereséges, úgyhogy a DVD, TV sugárzás, egyéb bevételek már csak a profitot termelik. (Pl. a HP és az Azkabani fogoly több pénzt hozott DVD eladásból, mint a moziban, pedig moziban sem szerepelt rosszul). A várakozások persze 7-8-900 millió dollárról szóltak, ahhoz képest az 500 valóban kevesebb, de azért ez sem rossz.
Nem tudom miért megy állandóan ez a fikázás?!
Én láttam a filmet és sztem jó volt.
Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell egybõl fikázódni!Különben, ha megnézitek nemsok filmrõl vannak pozitív kritikák, még a hatalmas bevétlt hozó filmeknek sem!
Egy-egy vélemény a filmekrõl, gyakran 1 kritikus véleménye és nem azoké az embereké akiknek tetszett a film!!!!!!
Aragon és az "elf csaj" igenis összeházasodott, még a gyerekeik nevét is leírta Tolkien, ki meddig uralkodott.
A sok nyáladzás viszont tényleg nem kellett volna a GY.U. ba.
Csinálnák meg sorozatban inkább akár CGI filmen, de teljesen történethûen. Megcsinálhatnák a többi Tolkien regényt is (A Hobbit, Szirmalirok stb..)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Nézd má!Megint elõkerült ez a megbukós téma!
A King Kong nem fog megbukni!Már jóva 150 milla felett van abevétele!

ha értesz a témához, vagy józan módon gondolkodsz, akkor tudhatnád, hogy nem az a film számít bukottnak, ami nem hozza vissza a készítési költségeit. minden nagy film simán visszahozza. (nem csak mozi van a világon)

bukás nem azt jelenti, hogy nem nyereséges egy film.

(az, hogy a KK bukta lesz-e, arról fogalmam sincs, de akik 207 + 55 (vagy mennyi) milliót) belefeccöltek azok nem azért tették, hogy pénzüknél maradjanak, hanem hogy busás hasznot vágjanak zsebre) - ha egy hp4 900M fial világviszonylatban, és a KK csak 3-400M-ót, akkor a pl. bukta lenne. (az eleve bukta, hogy egy KK-ot elsõ pár nap kevesebben néznek meg, mint egy csontdarálót)
Sliders
te szegény

Én most láttam a filmet a moziban. Hát ez valami elképesztõen gagyi lett. Az érzelmi száll ami majd másfél órán keresztül szövõdik, egy középkategóriás romantikus fimer sem ér fel.
Ami ezután következett, az akció rész sem hozott semmi változást, a közönség nevetve fogatta a klisé szerû jeleneteket. Én is. 😄
De hûen követi az alap sztorit és elképesztõen gyönyörûen animálták meg a gorillát.

Ha tehetném, akkor megnemtörténté tenném azt a kényelmetlen 3 órát.
Matyóhímzés
Bevallom már nem nagyon emlékszem, hogy össze házasodtak-é vagy nem-é a film végén, elég régen olvastam a könyvet.
Nekemm azzal semmi bajom nem volt, hogy "nyáladzottak" a film végén, sokkal jobban zavart, hogy kihagyták teljessen azt a részt, amikor visszatértek a hobbitok a falujukba, és elõzték Szarumánt.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Sliders
amugy a godzilla egy tömény akció film volt, hogyan nyirjuk ki a dínókat

ez meg egy kicsit más kategória. Romantikus, fantázia fikció! Schrank is túlságosan úgy közelíti meg hogy a mostani természetes világtól nem tud elvonatkoztatni. Ez egy fikció volt amiben bármi megtörténhetett. NEm a 100%-os valóságra hajaz.

A romantika és az akció kaland jelen volt benne faszán. És állítom hogy a Jurassice Park 3-ban nem voltak ilyen jó dino csaták.

A Jövõre érkezõ Jurassice PArk 4-nek fel kell kötnie a gatyát. Az animátorok nagyon ott voltak, tökéletes animációk, egyszerûen bravo.

A filmnek is úgyszintén.

schrank
jna ha ezekután kiderül a filmbõl hogy a majom elveszi a csajt és boldogan élnek amíg meg nem halnak akkor elmegyek dolgozni <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vitatkoznék, ugyanis olvastam a könyvet. Nincs nyáladzás, csak összefoglaló, és még csak össze sem házasodik Aragorn meg az elf csaj. Szóval, lehet, hogy nem a rendezõ találta ki, de a könyvben tuti, hogy nem olvasott ilyet.
Matyóhímzés
Egyébként nem fikázom a filmet, mivel nem láttam. Maj akkor irok róla véleményt, ha megnéztem.

Matyóhímzés
fv: A Gyûrûk Ura 3. részének a végére nem a rendezõ találta ki az 1 órás "nyáladzást", tudod könyv alapján csinálták. 😄

Azért beszélnek bukásról a King Kong esetében, mer hiába fial akár 200 millió dollárt, ha megnézed, hogy mennyibõl csinálták (207 millió dolláros gyártási költség + 55 millió az amerikai reklámokra) akkor is elég nagy beégés lesz. Még a költségeket sem hozza vissza, haszonról meg inkább ne is beszéljünk.

újrafeldolgozás sux

A King Kong kurva jo film.

"Szerintem a Gyûrûk Ura 3. is nagy csalódás volt a nézõknek"
Ezt ugye nem gondolod komolyan...
A nyáladzással még úgy ahogy egyetértek, de el lehet viselni. Azonkívül viszont a 3. rész iszonyat nagy film. szerintem

Atisz
Én sem tudom mi szükség volt erre a remake-re. Az 1976-os verzió Jessica Lange-gal szerintem még ma is nézhetõ. Egy ilyen ötlettelen történetbõl nem kell 30 évente filmet csinálni. Ugyanez igaz a Világok Harcára is, igaz abban az esetben az 1953-as verzió tényleg röhejes, az ufók repülõ asztali lámpák...szóval ott talán indokolt volt a remake. Tényleg ennyire ötlettelen Hollywood?
Én erre a Narniára leszek kíváncsi. Tudom, hogy gyerekfilm, de még kiskoromban láttam a sorozatot és akkor tetszett. Kíváncsi vagyok mit hoztak össze belõle egy nagy filmben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szerintem a Gyûrûk Ura 3. is nagy csalódás volt a nézõknek, a történet befejezése utáni egy órás (vagy legalábbis egy órásnak tûnõ) nyáladzás miatt. Homi hobbitkák. :-)

Az elsõ rész újszerûsége és meglepõ izgalmassága vitte el a hátán a másik két részt. (Meg az, hogy ha már elkezdtük, akkor fejezzük is be.)

A King Kong-ra viszont ki kíváncsi? Én nem tudom, hány éves koromban láttam moziban, de már akkor kiakadtam, hogy miért kell sajnálni az óriás majmot, amikor az - miközben mély szerelmében tomból - kinyír vagy száz ártatlan embert. Így felnõtt fejjel meg még gagyibb az egész: a gonosz emberiség kiszakítja otthonából szerencsétlen majmot, hogy cirkuszi látványosságként mutogassa; a majom pedig beleszeret (!) egy nõbe, aki számára szintén nem közömbös. <#duhos2>

Ha meg alázattal nyúltak az eredeti filmhez, akkor minek? Én biztosan nem fogom megnézni.
(Természetesen például a Gyûrûk ura 3. részének 34 milliós dolláros szerdai nyitását nem is lehet egy lapon említeni a King Kong kezdésével - pedig mindkét film hossza erõteljesen nyaldosta a 180 percet.)

mi az osszegugges a film hosszaval es a bevetellel? 😊
Nézd má!Megint elõkerült ez a megbukós téma!
A King Kong nem fog megbukni!Már jóva 150 milla felett van abevétele!
Minek írják ezeket a marhaságokat?<#nemtudom>
Godzilla mikor volt fõemlõs? 😊
3P
Csak aki ismeri az IMDB-s szokásokat vigyorodik el ezen a hozzászóláson. Minden film magasabban nyit, mint ahol végzi...
Nézd meg úgy nyáron, s akkor írd ezt! 😊

ps. King Kong újkiadású filmet még nem láttam, de a Világok Háborúja kiábrindító feldolgozása után ettõl sem várok sokat.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

schrank
az IMDB-t nem a magyaroknak találták ki úgyhogy ezzel nehéz lesz takaróznia a "maki"-nak <#nyes>

schrank
minek pénzt kidobni erre a filmre amíg a charley majom a családba megy minden hétköznap délután <#hehe>

EvilDevil
IMDB Star Wars 3 8.0
King Kong 8.3 a 10-bõl!!

ez alapján minimum egy szinten vannak...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

A sok fikázás ellenére ki lehet jelenteni, hogy a King Kong az év egyik legjobb filmje. Biztosan sokan utálják, mert hosszú (bár nekem csupán másfél órásna tûnt), mert hosszan kitartva mutatja az érzelmeket és elsõsorban nem az akciókra helyezi a hangsúlyt. Valamint nincs benne igazi világsztár, ám Jack Black, Naomi Watts és Adrian Brody is mind a maximálisat nyújtják. Tom Cruise például nekem teljesen hitetlen volt a Világok háborújában.

Egy szó, mint száz a film tuti nem fog megbukni! Nem bukhat meg! Ekkora alázattal még egy filmet sem dolgoztak fel. Ha az olyan remake-k, mint a Világok háborúja sikeres tudott lenni, akkor a King Kong is az kell, hogy legyen!
Darth Sith
év filmje? ÜBER LOL!!! Az év filmje a Star Wars volt. 😊

King Kong történetét amúgy sem szerettem, így történetileg enm alkothatott újat PJ, de amúgy ahogyana film megvan valósítva az elképesztõ. Mint film látványilag meg kivitelezésileg majdnem hibátlan, de a történet nem teccik...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Gladiator
a filmrõl jó sojkat írt.

Broafka
egyszerûen nem tudom elégszer hangoztatni 😊
az év filmje!!!
baromi jó!!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ááááááááááá, az egy szoknya, egy nadrág, hogy az istenbe ért el 100m+ bevételt? Elég pervez a mozilátogató közönség 😊

Akinek hiányzik: t.

kurva jó a film godzilla 1 szar

ALien

Miért van az hogy csak egy jó magyar betû a gorilla és a godzilla közöt a különbség?

Kelta
Nem majom, gorilla 😊
egyébként dög uncsi a film... szerintem

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Sorry: hüllõ

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

Godzilla lehet gyík vagy dinoszaurusz, de biztos, h hûlõ😊

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

<#idiota> Ez a hozzaszolas kifejezetten tetszett :o)

De komolyra forditv a szot... miert akarnek elmenni egy moziba, ahol a kozonseget is el kell viselnem a kenyelmetlen szek mellett 3 oran keresztul, hogy egy orias majmot bamuljak? :o)

Az sem biztos, hogy DVD-n megveszem (pedig majd' minden sci-fi/fantasy/akcio filmet megveszek...)

Erre a majomra valahogy rohadtul nem vagyok kivancsi...

Y
tudtam hogy ha lescrollozok lesz itt már egy pár ilyen:"még mindig Godzillát részesítik elõnyben, ha a nagydarab fõemlõs meghatározás szóba kerül. ":-DDDDDDDDDDD

Hol fõemlõs?:-)

Godzilla emlõkkel:-)
IMYke2.0.0.0
Tudtommal dinoszaurusz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HuAn82
eh..<#nyes><#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"a távolkeleti országban még mindig Godzillát részesítik elõnyben, ha nagydarab a fõemlõs meghatározás szóba kerül."

Fõemlõs???? A Godzilla az egy gyík...

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

← ElőzőOldal 2 / 2