King Kong - Erőteljes hasas a pénztáraknál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én láttam a filmet és sztem jó volt.
Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell egybõl fikázódni!Különben, ha megnézitek nemsok filmrõl vannak pozitív kritikák, még a hatalmas bevétlt hozó filmeknek sem!
Egy-egy vélemény a filmekrõl, gyakran 1 kritikus véleménye és nem azoké az embereké akiknek tetszett a film!!!!!!
A sok nyáladzás viszont tényleg nem kellett volna a GY.U. ba.
Csinálnák meg sorozatban inkább akár CGI filmen, de teljesen történethûen. Megcsinálhatnák a többi Tolkien regényt is (A Hobbit, Szirmalirok stb..)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A King Kong nem fog megbukni!Már jóva 150 milla felett van abevétele!
ha értesz a témához, vagy józan módon gondolkodsz, akkor tudhatnád, hogy nem az a film számít bukottnak, ami nem hozza vissza a készítési költségeit. minden nagy film simán visszahozza. (nem csak mozi van a világon)
bukás nem azt jelenti, hogy nem nyereséges egy film.
(az, hogy a KK bukta lesz-e, arról fogalmam sincs, de akik 207 + 55 (vagy mennyi) milliót) belefeccöltek azok nem azért tették, hogy pénzüknél maradjanak, hanem hogy busás hasznot vágjanak zsebre) - ha egy hp4 900M fial világviszonylatban, és a KK csak 3-400M-ót, akkor a pl. bukta lenne. (az eleve bukta, hogy egy KK-ot elsõ pár nap kevesebben néznek meg, mint egy csontdarálót)
Ami ezután következett, az akció rész sem hozott semmi változást, a közönség nevetve fogatta a klisé szerû jeleneteket. Én is. 😄
De hûen követi az alap sztorit és elképesztõen gyönyörûen animálták meg a gorillát.
Ha tehetném, akkor megnemtörténté tenném azt a kényelmetlen 3 órát.
Nekemm azzal semmi bajom nem volt, hogy "nyáladzottak" a film végén, sokkal jobban zavart, hogy kihagyták teljessen azt a részt, amikor visszatértek a hobbitok a falujukba, és elõzték Szarumánt.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
ez meg egy kicsit más kategória. Romantikus, fantázia fikció! Schrank is túlságosan úgy közelíti meg hogy a mostani természetes világtól nem tud elvonatkoztatni. Ez egy fikció volt amiben bármi megtörténhetett. NEm a 100%-os valóságra hajaz.
A romantika és az akció kaland jelen volt benne faszán. És állítom hogy a Jurassice Park 3-ban nem voltak ilyen jó dino csaták.
A Jövõre érkezõ Jurassice PArk 4-nek fel kell kötnie a gatyát. Az animátorok nagyon ott voltak, tökéletes animációk, egyszerûen bravo.
A filmnek is úgyszintén.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Azért beszélnek bukásról a King Kong esetében, mer hiába fial akár 200 millió dollárt, ha megnézed, hogy mennyibõl csinálták (207 millió dolláros gyártási költség + 55 millió az amerikai reklámokra) akkor is elég nagy beégés lesz. Még a költségeket sem hozza vissza, haszonról meg inkább ne is beszéljünk.
"Szerintem a Gyûrûk Ura 3. is nagy csalódás volt a nézõknek"
Ezt ugye nem gondolod komolyan...
A nyáladzással még úgy ahogy egyetértek, de el lehet viselni. Azonkívül viszont a 3. rész iszonyat nagy film. szerintem
Én erre a Narniára leszek kíváncsi. Tudom, hogy gyerekfilm, de még kiskoromban láttam a sorozatot és akkor tetszett. Kíváncsi vagyok mit hoztak össze belõle egy nagy filmben.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az elsõ rész újszerûsége és meglepõ izgalmassága vitte el a hátán a másik két részt. (Meg az, hogy ha már elkezdtük, akkor fejezzük is be.)
A King Kong-ra viszont ki kíváncsi? Én nem tudom, hány éves koromban láttam moziban, de már akkor kiakadtam, hogy miért kell sajnálni az óriás majmot, amikor az - miközben mély szerelmében tomból - kinyír vagy száz ártatlan embert. Így felnõtt fejjel meg még gagyibb az egész: a gonosz emberiség kiszakítja otthonából szerencsétlen majmot, hogy cirkuszi látványosságként mutogassa; a majom pedig beleszeret (!) egy nõbe, aki számára szintén nem közömbös. <#duhos2>#duhos2>
Ha meg alázattal nyúltak az eredeti filmhez, akkor minek? Én biztosan nem fogom megnézni.
mi az osszegugges a film hosszaval es a bevetellel? 😊
A King Kong nem fog megbukni!Már jóva 150 milla felett van abevétele!
Minek írják ezeket a marhaságokat?<#nemtudom>#nemtudom>
Nézd meg úgy nyáron, s akkor írd ezt! 😊
ps. King Kong újkiadású filmet még nem láttam, de a Világok Háborúja kiábrindító feldolgozása után ettõl sem várok sokat.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
King Kong 8.3 a 10-bõl!!
ez alapján minimum egy szinten vannak...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Egy szó, mint száz a film tuti nem fog megbukni! Nem bukhat meg! Ekkora alázattal még egy filmet sem dolgoztak fel. Ha az olyan remake-k, mint a Világok háborúja sikeres tudott lenni, akkor a King Kong is az kell, hogy legyen!
King Kong történetét amúgy sem szerettem, így történetileg enm alkothatott újat PJ, de amúgy ahogyana film megvan valósítva az elképesztõ. Mint film látványilag meg kivitelezésileg majdnem hibátlan, de a történet nem teccik...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
az év filmje!!!
baromi jó!!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ALien
egyébként dög uncsi a film... szerintem
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
De komolyra forditv a szot... miert akarnek elmenni egy moziba, ahol a kozonseget is el kell viselnem a kenyelmetlen szek mellett 3 oran keresztul, hogy egy orias majmot bamuljak? :o)
Az sem biztos, hogy DVD-n megveszem (pedig majd' minden sci-fi/fantasy/akcio filmet megveszek...)
Erre a majomra valahogy rohadtul nem vagyok kivancsi...
Y
Hol fõemlõs?:-)
Godzilla emlõkkel:-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Fõemlõs???? A Godzilla az egy gyík...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)