King Kong - Erőteljes hasas a pénztáraknál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
zsugoritó szert is feltaláltak?Tán klónja lenne az elõzõinek???Ezt kéne hagyni eredeti feldolgozásába.Nem minden a számitástechnikai effektus!!!<#heureka>#heureka>
Azt, hogy neked más a véleményed, nem negatívumként hoztam fel, csupán megjegyeztem. Az, hogy nagyon jó színész, attól még állhat neki jól egy szerep. Tom Hanksnek is nagyon jól álltak a régi vígjátékszerepek, akkor is, ha voltak sokkal komolyabb szerepei. Csak annyi, hogy jobban áll neki egy ilyen szerep szvsz.
Bár volt egy jelenet ami igencsak túlzó volt,de lehet,hogy ez a jelenet
az eredeti film felé tett gesztus volt.Nagy rendezõ ez a PJ...<#worship>#worship>!
Jó lenne ha legközelebbi filmjében ismét Középfölde felé venné az irányt (mondjuk A Hobbit lehetne az)!<#wink>#wink>
Úgy kell, hogy fogalmazzak, hogy õk a madarakkal együt külön állatcsoport.
Amibõl már csak a madarak léteznek.
De néha egyes helyeken láttnak dinókhoz hasonló állatokat.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
És az aligátor hüllõ!
Ebbe velem szinte senki nem vitatkozhat!!!!!!!!!!! Mert azt........Stb
Én ehez értek. Így ne kritizáj!
Te hova jártál biosz órák helyett? <#vigyor>#vigyor>
// Szted a krokodil pl. micsoda?
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Az év filmje!
Ja és még valami a Godzillával kapcsolatban:
Õ egy mutáns Hüllõ
A másik a Dinokat és a hüllõket nem szabbas egy másmellé tenni!!!!! Mert az szadizmus ( szerintem )
A Dinoknak semmi közük a hideg vérü hüllõkhõz.
A King Kong nekem az teccet amikor a városban válogatja a nõket.
A Gladiátor sem volt akkora nagy siker anyagilag, viszont erkölcsileg annál nagyobb.
A King Kong nem rossz film. Utoljára talán a Sting (Nagy Balhé) c. filmben volt ennyire hangulatosan megcsinálva egy 20-30-as évek beli város.
A dinók ugye azért dínok, mert az már Stívi bácsinál is bejöttek. Rengeteg jelenet kimaradt. A dupla DVDn talán rajta lesz ...
Nagyjából követte a 33-as film alapjait. Részemrõl pl. nem bírom a Kong "a király" szintû hülyeségeket. A többség szerintem fõleg a látvány miatt nézte meg, ennek ellenére úgy egészben nem volt rossz film. Aki érzelmekre vágyik, az inkább üljön be a Hétköznapi Mennyországra ...
Remakebõl jó és anyagilag sikeres feldolgozás kevés született.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az ilyen vadkapitalista ingyenélõk miatt van annyi szegény a világban!! 8 szoros haszon.. és még mernek sírni, hogy a sok kalózmásolat tönreteszi õket... mocskok <#mf3>#mf3>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy tényleg simán összemixelhetnék a 76 ossal az eleje annak jobb volt. 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mert abban mondjuk olyan sztori van, hogy ahhoz képest a Gyûrûk Ura eléggé...hogy akarjam magának kifejezni...szimpla.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
bár lehet a kingkongnál is besegítettek 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként meg vagyok utközve azokon, akiknek tetszett ez a film. Se dramaturg, se a rendezés nem jött be, de azt még le lehetne nyelni. viszont a látvány gyenge, ordít a különbség CGI és a valóság között. <#wow1>#wow1>
Ez a csöpögõs mesefilm legyen akármennyire überül megcsinálva, nem vonz annyi embert már.
Én csak azon csodálkozom, hogy PJ (és a filmforgalmazók) ezt másképpen gondolták...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
OFF
Bazz, má vagy 1 éve próbálom megszerezni a Szilmarillokat, azon kivül az összes tolkien mûvet olvastam (ami középföldén jáccódik). És most végre megvette barátnõm karácsonyra, de nem hajlandó odaadni elõbb.........maj alszik még a drága. Muhahahahaaaa 😄
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
wow. ez nagy csacsiság.
minden idõk 4 legtöbb bevételét hozó filmje 150 perc felett van. (LOTR 2-3, HP1, titanic)
ha pedig a legtöbb nézõt vonzó filmeket nézzük (vagyis az inflációval felszorzott eredményeket), akkor a top8-ban olyan 180-240 perces filmek vannak, mint az elfújta a szél, a tízparancsolat, a dr. zsivágó és a muzsika hangja.
Az egyik munkatarsam elment megnezni, az volt rola a velemenye, hogyha egy orat kesel a filmrol, semmirol nem fogsz lemaradni...
ezt nevezHETik nézõi igénytelenségnek. tipikus mai nézõt nem érdeklik a karakterek, mert õt csak a majom és a dínók izgatják meg a menekülés. és ez a szomorú. abban az egy órában megismerjük a szereplõket, azt, hogy miért kerülnek a szigetre, mi a céljuk, stb.
minden irodalmi mûnek és filmnek van bevezetése, nem?
tökéletesen megértem, hogy valakit ez nem érdekel, szó se róla, és csak a cgi-t megy megnézni a moziban (hiszen 2005-öt írunk), de akkor is szomorú valahol.
Nemtom mennyire figyelmesen olvastad el a Szilmarilokat?<#nemtudom>#nemtudom>
Abban 10 mozifilmre való,izgalmas alapanyag van!<#ejnye1>#ejnye1>
Amikor a Valák serege Középfölde partjaira lép,hogy
megütközzön Morgoth-al az nem izgi?<#confused>#confused>
Minek írják ezeket a marhaságokat?"
Mivel vilagpremier volt 150m korul kellett volna jarnia nyitonapon. Konnyen visszahozza majd a befektetest (foleg azert, mert a DVD kiadas valoszinuleg nagyon jol fog szerepelni), de az is lehet, hogy a Titanic peldajat fogja kovetni ami ugyancsak gyengen nyitott.
Az egyik munkatarsam elment megnezni, az volt rola a velemenye, hogyha egy orat kesel a filmrol, semmirol nem fogsz lemaradni...ha egy film ilyen tempoban nyit akkor nem csodalom, hogy nem nagy erte a lelkesedes.
#23: "mi az osszegugges a film hosszaval es a bevetellel? 😊"
Minel hosszabb a film annal kevesebben mennek el moziba megnezni.
Attol fuggetlenul, hogy nem vagyok sem a tortenetert sem a megvalositasert oda, hogyha ez volt PJ alma, hogy feldolgozza ezt a filmet, akkor miert is ne? Ha megteheti akkor nyugodtan. Akinek eddig is tetszett a tortenet az ezutan sem fog benne csalodni.
Y
Minden tiszteletem Tolkien-nak, és mint rajongója el is olvastam a Silmarilokat, de azt megfilmesíteni annira lenne izgalmas, mint a telefonkönyvet ...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
rohadtparadics.com-on is jókat írtak róla btw. 😊 (illetve az ott kigyûjtött cikkekben.)
Endure, in enduring grows strong...
3 óra alatt persze jóval több minden történik, de egyértelmû, hogy bestseller könyvsorozatok filmátiratával, Star Wars-szal nehéz versenyre kelni.
a rossz start a szörnyfilm voltnak szerintem simán betudható, a jó visszhangok hatására azonban öles bukást nem várok. 😊
Endure, in enduring grows strong...