11
-
archkoven #11 Nem is kell, hogy sokat tudjon, de azért a híváslistában legyenek benne a kifelé menő hívások időpontjai stb. Ez az egyszerűség már a használhatóság kárára megy. A megbízhatatlanság meg pláne... -
#10 nkem is egy réggebbi van már rég lecserélhettem volna de egyszerűen nincs rá szükség lassan kezdi kilehelni a lelkét, de oyanokat kapott h nem csoda, talán a 3210es volt még iyles strapabíró, valóban nem tud sokat csak alegalapvettőbbeket, de nem azért van mobiltelefonom h pózerkedjek vele, csak telefonálásra használom, néha sms.. -
archkoven #9 Én vettem kettőt még régebben, azokat nem én használtam zömével, bár egyszerűek voltak, de megbízhatóak. Viszont most nyáron vettem még kettőt azok viszont tök szarok voltak. Az egyik pl. azt játszotta, hogy folyton kikapcsolt mikor felvettem, mondanom sem kell hogy hamar megnézte a kukát. A másik is csinálta ugyanezt csak jóval ritkábban. Nem tudom mi lehetett a bajuk, de nem is érdekel, az egyik még megvan, de valszeg már az sem sokáig.
Még annyit, hogy a szoftverük már túl gagyi, még a legalapvetőbb dolgok sincsenek benne rendesen megoldva, persze hangot felvenni azt tudtak! -
#8 en a masodik alcatel telefonomat hasznalom most es szerintem nagyon stabil telefonok az alcatel telok. -
shabba #7 IT szektorban azért nem cseng olyan rossszul az Alcatel név.
Pl. xDSL piacon jó ideje a legnagyobb DSLAM gyártó az Alcatel. Igaz folyamatosan csökken a dominanciájuk de még így is magasan a legnagyobb piaci részesedést mondhatják magukénak.
Pl.
2004Q4 14,2 millió DLSAM port, ebből Alcatel 34.5%
2005Q1 15,3 millió DLSAM port, ebből Alcatel 25.5%
2005Q2 19,2 millió DLSAM port, ebből Alcatel 30%
A második helyezett Huawei 16,18,16%-ot ért el ugyanezen időszakokban, a harmadik helyért pedig Siemens és a Lucent küzd 7-7%-kal.
De például az IP Edge Routerek kategóriájában az idei 3. negyedév során felhozták magukat a 2. helyre, befurakodva ezzel a Cisco és a Juniper közé.
2005Q2 Cisco 60%, Juniper 21%
2005Q3 Cisco 46%, Alcatel 24%, Juniper 20% -
ThomasTheKoRner #6 Igen, de az a baj hogy még az alacsonykategóriában is ocsmány telókkal riogatja az embereket!
Sose felejtem el annó 3-4 éve mikor az összes Alcatelnek ilyen borzalmas kaputelefon hangja volt,mindig a röhögőgörcs fogott el amikor valakinél megszólalt.
Attól még hogy valami belépőszint,nem kötelező szánalmasnak is lennie.. -
Cat #5 fura, hogy magyarországon az alacsonykategóriás telefonokat automatikusan ugy azonosítják, hogy "Csak ilyen szart tud gyártani a cég", valahogy senkinek nem jut eszébe, hogy olcsó, kezdőknek szánt egyszerü telefonokat AKARNAK gyártani, már fejlesztéskor ez a cél. -
archkoven #4 Amilyen szar, megbízhatatlan telefonokat gyártottak nem is csodálom, hogy befuccsolt az üzletág! -
roliika #3 Na...azért hozzád sem ártana 1 userguide! :-DD Mondandód 2 féle képpen tom értelmezni, mint 1 szerű halandó. :-) 1: divxes dvd lejáttszó 9=olcsó=Alcatel cucc=szar mert a nyakkendő is drágább nála.
2: Igazgató, nem tud dönteni melyiket vegye meg mert nem megy jól mostanában nálk a szekér. Vagy létezik 3. variáció is?:-) -
aDannyBoy #2 szinte gondoltam :)
igaz én sem tudtam pontosan h mi a szitu, de:
Létezik még alcatel mobil, de már csak "cimkézett", azaz egy ázsiai gyártó készülékei európában alcatel néven futnak. Kb mint a siemens sztori. Azt mondták a bennfentesek, hogy igazából nem éri meg telefont fejleszteni nekik, mert a verseny miatt annyira kicsi a marzs, hogy csak a nagyoknak jó csinálni. Erre volt egy példa az egyik Alcatel vezetőtől, hogy a minap sétált az utcán és a kirakatokat nézegette. Látott egy divixes fullos dvd lejátszót bruttó 9 ezerért, a következő kirakatban meg egy nyakkendőt 11 ezerért :)
Szóval az alcatel mint konzum elektronika nem lesz opció sztem. -
roliika #1 És az Alcatel TELEFONT is fog gyártani?