291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
  • Serpa
    TS emiatt mondta le az Indy főszerepét.

kutyákról képet?
  • schrank
    azért volt jó ez a sorozat először szimpla kriminek kezdődött de aztán átváltottak egyfajta emberi kaocsolatokat bemutató filmre ami egyenes út volt a sikerhez én a simlis és a szendéhez tudnám hasonlítani ott is krimiként kezdtek aztán átment a csaj vs manusz bonyolult kapcsolatának bemutatásába na meg a miért éppen alaszka ugyanez csak ott "a nő hordja a nadrágot" ez a három sorozat olyan amit az ember többször is meg tud nézni na meg az x-akták ... nyugaton ez mind kijött DVD-n ha szerencsénk lesz akkor egy fanatikus rajongó elérhetővé teszi számunkra és ha ügyes akkor rányomat valahogyan szinkront is
  • KM

Még egy csoportkép
  • Jagi
    Bocs, ha NEM 4-ig dolgoznék...
  • Tomalak
    Mi a vége a sorozatnak? Higgins forever!!!
  • Jagi
    Überfasza nézném is, ha 4-ig dolgoznék nem veszi fel valaki digitbe (.avi .wmv stb.)?
    Kellene az összes rész
  • sz4bolcs
    Néhol nagyon filozófikus részletek vannak a filmben. Én csak halálra röhögöm magam a szituációkon. :)
    Örülök, hogy nem hagytok egyedül a topiccal. :)
  • KM
  • KM
    IMDB
  • [Walaki]D`Lair
    Fú én nagyon imádom :DD
  • sz4bolcs
    Sziasztok. Rákerestem a filmre, nem találtam, ezért nyitottam egyet. A viasat csatornán látható suli után 3 óra körül. Kicsit régi a sorozat, még a Dallasos, Knight rideres ídőkből, de talán ez az egyik a kevsés közül, ami ki tud kapcsolni. Szórakoztató, oldschool zene. :-) Még nem nyitottam topicot, nem tudom mit kéne még írnom. Nagyon aranyos az összeesküvés elmélet, ahogy Higginst mindig meggyanusítják, hogy ő valójában Robin Masters. Amikor Magnum bent feküdt az intenzíven Higgins elérzékenyülve ráparancsolt Magnumra, hogy jöjjön vissza az életbe: "Ha így mész el, akkor figyelembe véve a tényleket, soha nem tudod meg, hogy ki valójában az a Robin Masters."
    Aranyos még ahogy követ valami szürke autót feltűnésmentesen sunyiban a tűzpiros ferráriban. Engem teljesen elvarázsol ez a hangulat, és olyan, mint egy utazás a fantázia földjén. :D:D:D A régi discok hangulata... TC = Theodore Celvin...