291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
-
#51 amúgy lemaradtam a tegnapi részről, mert amég vártam, elaludtam :() -
#50 Utána néztem index.hu-n a terjedelmesebb magnum fórumban, ott van pár érdekesség, majd bevágok párat... pl most az jut eszembe, hogy Zeus és Apollo "szerepéhez" 6 kiképzett kutyit használtak.
!!!!!Szpoller!!!!! vagy mi!
Amit ott írnak, az az, hogy a sorozat végén sem derül ki, hogy Higgie úr-e valójában Robin Masters. -
#49 ez mondjuk lehetne higgi bébi fiatal korában:) -
#48 -
#47 kihirdetem a magnum sorozat szereplőinek hasonmásversenyét segítség a linken keresztül az enyém az első na milyen
-
#46 tök jó, hogy nyitottál egy topicot ennek a nagyszerü sorozatnak:) én is nagy fan vagyok! Higibébi forevaa :P :D -
#45 :)
hát lehet hogy nyomatja rendesen bár gondolom ott már ismeri mindenki:)
de sztem ha megjelenik vhol akkor buknak rá a csajok:)
mondjuk aki már ennyire komolyan nyomja az tutkó nem teljesen normális, dehát ki az manapság?:) -
#44 na akkor csak egyet csettint aztán bármelyik asszonyt megkapja a megyében -
#43 azt már nem tom mert csak láttam:D
épp fényképezkedett valakivel:) -
#42 de ha azt mondod hogy még a hangja is a koncz gáboré akkor felakasztom magam -
#41 ááááá én láttam élőben is Bronzit:))
eszméletlen komolyan nyomja, teljesen ledöbbentem mikor megláttam:) -
endiboy #40 Nekem van egy szép piros kocsim a garázs hátuljába, igaz az egy moszkvics -
#39 biztos van egy kis súly külömbség..mert faterom 95 mondjuk nem látszik meg de a filmre gyúr majd egy kicsit...
És a kocsi??? nehogy már valame gyenge Merdsóval nyomuljatok ide nekem -
#38 faterod nyomába sem ér ennek a faszinak -
endiboy #37 jaja..kicsit nagyobb hajat neki aztán mehet is
majd hozom a kutyákat -
#36 ;))
kis maszkírozás aztán kezdjük forgatni az új magyar magnumot:)
én leszek Jégcsákány:)) -
Tessék itt a faterom -
#34 Szerintem is nagyon jópofa film, kriminek gyenge, de a design meg a szereplők stílusa baromi jó. Kedvencem Higgins (persze Magnum mellett) -
#33 JÁJ a kedvenc sorozatom, még 11-12 éves koromban bámultam minden kedd este amiko volt az MTV2-n, akkor még nem volt se tv2 se rtl, se viasat :)
Na de legalább má értem miért tűnik olyan furcsának viasaton :) mer összevissza adják :D -
atomanty #32 komoly volt:D,nem 1 poén rész,csak télleg össze-vissza adják a részeket,mer Mac nek már 50résszel ezelött csak a szellemével beszélt a Thomas,TC-t meg Leslie Nielsen kis parodizálta:D -
#31 -
#30 :))))) Nyomass majd egy fotót róla;) -
#29 Imádom....legjob sorozat:D
Faterom is úgy néz ki mint Magnum csak nincs akkora paraszt bajusza kissebb -
#28 "Látta ma felkelni a napot?" -
#27 Régi??:))) Nekem ez most is vadiúj, most is aktuális, most is ütnek a poénok. Egyik legjobb sorozat;)
Eszméletlenül remélem, hogy hamarosan nálunk is megjelenik DVD-n.
Angolul is megnézném, de ebben a sorozatban a szinkronhangok is nagyon ott vannak. (Sőt, komolyan mondom a magyar hangok jobbak, mint az eredetiek!);) -
endiboy #26 HEHEHE
megyek is, lassan kezdik -
#25 a bajszos hűsítő -
atomanty #24 Nekem is a kedvenc sorozatom a 80as évekből,jó lenne ha kiadnák szinkronosan dvd-n,mert nagyon nagy poénok vannak benne -
endiboy #23 jah..még valami..egy bajom van csak, és azis inkább a tv adóval,méghozzá az, hogy nem sorba adják a részeket, hanem össze-vissza
de legalább adják! -
#22 mint ha én írtam volna -
endiboy #21 Hühüüü..látom nem csak én vagyok fanatikus rajongója a sorozatnak -
#20 tesztaróza a miami vice-ben volt a sorozat "újjabbik" részeiben
-
#19 Tán 348-as gto -
#18 milyen ferrari ez testa rossa? -
#17 narrátor mi ? -
#16 "Tudom mire gondolnak, de nincs igazuk/és igazuk van"
:) -
blackgamer #15 nekem az tetszett, hogy Magnum magában beszél, és a "belső hang" mindig sugall valamit -
#14 kutyáról volt szó nem lovacskáról
-
#13 -