846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
#646 volt egy e3-as videó pc-s játékok voltak összevagdosva, és a végén voltak mobilos játékok is, ahol ott volt egy nfs-is. a neve nem biztos, hogy mw, de biztos hogy lesz. a saját szememmel láttam. -
fzoli990 #645 jaaaj.....:(
na mégegyszer csakhogy mindenki észrevegy, mielőtt ilyen butaságot ír:)
EGYELŐRE NINCS SEMMILYEN TELÓRA SE MOST WANTED, SE MOST WANTED 2:) !!!!!!! SE JAVA JÁTÉKBA, SE SYMBIANRA és sztem nem is lesz.... -
csoola #644 XD -
meril #643 Hello mindenkinek!!! Honnan lehet leszedni a Most Wanted játékot??? És nem tudjátok véletlenül hogy lesz-e 2. része a játéknak??? Ha tud valaki vmit róla az akkor lécci írjon vagy rakjon be linket!!! Előre is kössz!!! -
fzoli990 #642 ja de ha találsz C2Doomos Call of Dutyit vagy vmi újdonságot szójjá pls vagy a 6600sectoron vagy itt!!! Köszi. -
fzoli990 #641 Figy ez a gém télleg jó de szar...:) A C2doom-osok mind xarok! Ennek a CounterStrike-nak pl aza hibája hogyha a pálya egy bizonyos részéhez elérek, vagy lefagy vagy újraindul a teló...
Szép a grafikájuk, meg minden, ezeknek a C2Doomos játékoknak, de a hiba az összesbe ottvan vhol.... -
Szabi1991 #640 3D f&f -
#639 The Fast and the Furious 3D küld el!
[email protected] -
#638 Bocs, a képek nem sikerültek, így remélem már műxik:
JA, és bocs, ha OFF... -
#637 Nem Most wanted, de azért ezzel is el lehet ütni az időt:
Counter Strike WAd (c2doom progival lehet elindítani symbianos telón)
Counterdoom
Contains:
MAPS:
- de_dust (by sin/sinsin/sin`pl)
- de_dust2 (by der_dealer)
- cs_assault (by der_dealer)
- cs_italy (by der_dealer, but only half-finished)
Weapons:
- Knife
- KM .45 Tactical
- Leone 12 Gauge Super
- Leone YG1265 Auto Shotgun
- Schmidt Machine Pistol
- M249
- Magnum Sniper Rifle
- HE Grenades
-
fzoli990 #636 nekem 6630.. Az okos is meg 3G-s is, és a tudásához képest nagyon ocsóóóó... -
#635 nekem is k700i-m van -
Szabi1991 #634 (k700i-m van az meg nem 3g-is :) -
Szabi1991 #633 nem -
#632 Jó ötlet!!!!!!! -
fzoli990 #631 okké, néha muszáj, mertha ha talál vki valami infot nemtalálja majd a topicot....:D :D -
#630 -
#629 Irok hogy ne kerüljön leghátra,(már mint a fórum) -
#628 Tudjuk mi azt... -
csoola #627 én az nfsu2-röl, nem az mw-rül beszéltem
-
fzoli990 #626 Csakhogy mindenkit értesítsek:
MÉG SEMMILYEN TELEFONRA NEM TÖLTHETŐ LE!!!. A legvalószínűbb még mindig az hogy online játékot csinálnak belőle!
-
csoola #625 kár
-
#624 Még nem tudjuk honnan... -
csoola #623 az NFSU2-t meg tudnád mondani honnan tom leszedni a telomra?K500i-m van, ha tudsz segits lécci!köszi -
#622 Kár hogy már az U2 rég kijött...
Az tuti nem Online! -
fzoli990 #621 Hát mi lenne Pocza?:D Már 99,999999% hogy online játék lesz az NFSMW és az NFSU2! A maradék 0,000001% az esély arra hogy SIS lesz, és 0% hogy JAVA-s lesz.... -
PBence #620 Na akkor mi van?:) -
fzoli990 #619 A Vcast-ot 3G-s telókról lehet majd (! - még nem, majd egyszer) elérni! Aki nemtudná. -
#618 Ezekhez kell VCAST? -
Szabi1991 #617 Ridge Racer 3D by Namco , The Fast and the Furious 3D, nekem + van telon (k700i)!![ VCAST ] -
#616 Wapról sem lehet...
Ott vannak az oldalon a támogatott mobilok, amikbe be van építve a VCAST szolgáltatás , azokon így kell leszedni:
Vcast -
#615 Jaj!
Ugy értem hogy honan lehet a WAP-ról megnyitni... -
fzoli990 #614
ne kezdjed má.....
hányszor mondjuk még.....
VCast = mobilos online játék
A VÁLASZ: SEHONNAN!!! -
#613 Ott van a Most Wanted is!
De honnan lehet akkor letölteni? -
#612 Itt a többi VCAST game:
Vcast 3d games
Feltétlenül nézzétek meg őket, mert nagyon odavágnak! -
fzoli990 #611 én is -
Puntigamer #610 csipázom az egyetértést:D -
#609 Ne feltételezetek semmit!
Várjunk mig az EA nem mond további infot! -
fzoli990 #608 úgy ahogy mondod....
remélem más játékgyártók se veszik át ezt a csúnya szokást az EA-tól, vagyis hogy mobilos online játékokat gyártanak.... -
fzoli990 #607 Mit erőlködsz te csigusz!:D
Megmondták nemaz a játék!!! És ha esetleg menne? Kapná egy olyan játékot ami úgyse kell, mert egy amatőr által átszerkesztett másik játék!!
Mégegyszer: AZ NEM AZ A GÉM AMIT TE (IS) AKARSZ!!!!