846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
Erröl én már tök rég tudtam!!!!Már 1 éve legalább... -
Hát én is!:-)))) -
Puntigamer #244 tyűű, azért én ezzel is beérném:)
ténylek kiadták már? szerezzük má be:D -
Mert még alig voltak 2005 elején 3G telák!
Meg már megjelent ez...
Csak nem tom honan lehet letölteni:-(
De a Most Wanted mobilos verziojánál azért nem jobb!!! -
fzoli990 #242
A képeket a mobilozz.hu-n a saját tárhelyemre töltöttem fel -
fzoli990 #241 Anyám.... Ez az Underground 2 sokkal királyabb mint a most wanted (de ez csak a mobil verzióra igaz)! Szép grafikájavan a képek istenkirályak! De honnan veszed hogy ezt nem Vcast renceren keresztül lehet majd játszani??? Mér a szövegben amit vmi FMP oldalról másoltam be (#195-ös hozzászólás) ott azt írják hogy az NFSU2-t is VCast-al lehet majd elérni! Remélem nincs igazam, de én semmi esélyt nem látok arra hogy ezeket a játékokat kiaggyák JAVA vagy Symbian változatban! Ez a VCast ugyanis sok pénzt hozhat az EA-nak! -
Underground 2 hivatalos oldal -
fzoli990 #239 Milyen hivatalos oldalon? Meg lehet rendelni? Linkelj má egyet lécci! -
Képzeld ez nem újdonság!
A hivatalos oldalon is fen van az U2 mobilos verzioja...
És az nem ilyen amit te mondasz... -
fzoli990 #237 Most nézem itt meg az NFSU 2 van mobilra!!!!! (ugyanazon a VCast szolgáltatáson, mint a most wanted):
http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedunderground/review.html -
fzoli990 #236 Má megin pfázok tudom, de találtam vmit! Van egy jó meg egy rossz hírem:
a jó az, hogy már rég kijött a most wanted is meg az Underground 2 is
A rossz meg az hogy mindkettőt csak vmi "V Cast" rendszeren keresztül lehet játszani. Ez vmi olyasmit jelent , hogy nem lehet letölteni, hanem a hálózatról folyamatosan töltődik le az adat, miközben játszol (Szóval az a neten keresztüli játszás amiről előbb beszéltem). Itt egy angol szöveg arról hogy mi is az a VCast:
As Verizon's V Cast service continues to pick up steam, we're seeing games that don't look like your average mobile game. We're starting to see games that, superficially anyway, look more "real," with behind-the-back 3D perspectives, better graphics and sound, fully polygonal action, that sort of thing. But as mobile games move from 2D to 3D, we're also experiencing some of the same problems that happened when console games made a similar leap back in the '90s. Need for Speed Most Wanted is a perfect example. At a glance, it's hard to believe that you're getting polygonal graphics and multiple channels of sound. But up close, the graphics get in the way of the action more than they help, and the result is a technically impressive but otherwise uninteresting driving game.
Forrás:http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedmostwanted/review.html
-
fzoli990 #235 Éshát az EA végre megtalálta a móggyát hogy kereshet több pénct a mobiljátékokkal! bocs a floodolásér
-
fzoli990 #234 Szerintem úgy van ez hogy elkezdték ezt a JAVA-s vagy Symbianos MW-t (ez az amiről videót is láttunk) csak leállt az egész, mer az EA szerződést kötött az ezzel az amp'd mobile-val (ahogy a lenti szöveg is írja)! Most a két cég ugye azt tervezi hogy interneten keresztül lehet majd 3G mobilokkal (aki esetleg nem értené: azér csak 3G-sekkel, mer a 3G-vel jóval gyorsabban lehet wapozni mint a GPRS kapcsolattal) játszani az EA játékaival, köztük a most wanteddel is. Persze erre így majd elő kell fizetni az amp'd mobilnál hogy játszhass! ÉS ITT VAN! MEGVAN! AZ EGYÉRTELMŰ HOGY AZ EA GAMES EZÉR VÁLASZTOTTA EZT AZ UTAT, EZÉR NEM ADTA KI A JAVA VAGY SYMBIAN VERZIÓT MER EZZEL A WAPON KERESZTÜLI JÁTSZÁSSAL BIZTOS HOGY SOKKAL TÖBBET KASZÁLNAK (wapdíj (szerintem az is lesz)+előfizetni az amp1d mobilnál)! Persze erre még várni kell mer a 3G-s mobilok még nem olyan elterjettek, és majd 1-2 év múlva mire elterjednek kiépítik ezt a játékcsatornát a 3G hálózaton. Mer ugye a sok hülye úgyis kibróbálja majd (köztük szerintem én is)!
Hát akkor szerintem biztos hogy ez a szitu, fölösleges a DC-t meg a Google-t bújni úgyse találtok semmit, vagy ha igen akkor az úgyis valami bóvli, gagyi átdolgozott kiadása vmelyik játéknak! -
Semmi infó nincs róla sehol!
Nem nagyon törödhet az EA a mobilos játékokal,végülis nekik az nem hoz sok pénzt... -
fzoli990 #232 Jó, akkor mongyuk úgy hogy nagyon várom má a mobilos MW-t, ezér untam magam itt a fórumba.
-
? -
chatgyerek #230
-
chatgyerek #229 ez van....
-
fzoli990 #228 Bocs ha ez zavart, igazatok van! Csak egy kicsit unatkoztam!
-
#199, #200, #202, #203, #205 stb. - ezek olyan szinten jelentéktelen hozzászólások
+ még egy kis of, de a jobbik fajtából
fzoli990:
megpróbálhatnád egy hozzászólásban leírni a véleményed -
fzoli990 #226 mi van szétcseszve? -
Miért lenne szétcseszve? -
nem is fogják, ha látják, hogy így szét van cseszve -
fzoli990 #223 vaze má senki se látogatja ezt a topicot! Nehogy má kihaljon
!!!???
-
Már letöltötem a WAP-ról!
Na de térjünk visza a MW-höz! -
fzoli990 #221 Ha ezek után nem találod akkor én nem tudok rajtad segíteni. Ott van én is láttam! -
fzoli990 #220 Mégse! Mér így linkeli be??? Pedig tuti jól írtam meg! Namindegy remélem fel tucc menni rá! -
fzoli990 #219 bocs én is béna vagyok: erre a linkre nyomj rá: LINK -
fzoli990 #218 Hát ez tényleg elég égő! Akkor érthetően:
1.Felmész a k500ifanpage oldalra (remélem nem okoz gondot: bal klikk az egérrel a megadott linkre
2. Megjelenik az oldal mappákat lácc! Bemész a [04 SE GAMES 2005] new könyvtárba (szintén bal klikk az egérrel!!!)
3. Megjelenik a játékok listája, megkeresed az A betűt
4. Az A betűs játékokat (ALAPOSAN) végignézve rátalálsz az Asphalt Urban GT 2-re (remélem)
Sok sikert hozzá! -
Elég ciki de nem találom!
-
fzoli990 #216 Az Asphalt 2 a 2005 ös könyvtárban van(k500ifanpage.atw.hu)!. Ha 176x220 képernyőd van akkor a k750es verziót tőcsd le, ha 128x160 akkor a k500as verziót! De eléggé szar játék
-
Nem találom a Javák közöt! -
k500ifanpage.atw.hu -
Nemérdekel!
Mondjad meg!!! -
fzoli990 #212 Nézzétek itt is nyílt egy most wantedes topic! Én is most fogok benézni, hátha ott többet tudnak -
fzoli990 #211 Azt nehogy letőcsd írányíthatatlan autók, szar játékmenet, és ugyanaz a grafika mint az asphalt 1! Az első résszel még jobbakat lehet jáccani mint a kettővel! SZÓVAL NEM ÉRI MEG (MÉG LESZEDNI SE) MER ISZONYAT SZAR JÁTÉK, MÉG TELEFONSZINTEN IS!!!! -
Tom hogy ez nem ide tartozik,de mondja meg valaki hogy honan lehet letölteni az Asfalt Urbant 2-őt? -
fzoli990 #209 Az bittos! Főleg hogy a mobilom 60ezerFt, a PSP meg mitomén hányszázezer Ft!
A PSP-hez nehéz másolt játékot szerezni a mobilhoz meg könnyű! Szóval mindenképpen meg kéne szerezni!!!!!!!!! -
Hát ja...
De jó lene mobilon is nyomni! -
fzoli990 #207 ennyi erővel meg minek vegyek psp-t! Ott van gépen!