846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
#286 Feltelepítettem, de olyan mintha rajt se lenne. Még az alkalmazáskezelőben sem találom. (nokia 7610ről van szó) Az Series 60as típus. -
fzoli990 #285 milyen telód van?
-
fzoli990 #284 nemtom, én így kaptam -
#283 S60ra van?
-
#282 Telepítem
-
fzoli990 #281 Webmester, megkptad???
-
fzoli990 #280 Na megkapdat???????????????????????????????? -
fzoli990 #279 várj egy kicsit sokáig tart! most csatolom a fájlt az email-hoz -
fzoli990 #278 Wazeee....! Má küldöm is... Egyébként felmész oda rámész a FREE-re ott megvárod a visszaszámlálást, és ha lejárt a visszastámláló, akkor beütöd a megjelenő kódot és ENTER! Má jön is le! -
#277 De nem tom hol lehet letölteni onan!!!!
LÉCI KÜLD EL!!! -
fzoli990 #276 Mér külgyem el?? Ottvan a rapidshare-n! -
#275 KÜLD EL AZ E-MAILOMRA!!!
[email protected] -
fzoli990 #274 Mégegyszer, mindent összefoglalva:
NFS Most Wanted Laci700-tól. Remélem jó! Symbianos!
Laci: -
#273 KÜLD EL AZ E-MAILOMRA!!!
[email protected] -
fzoli990 #272 webmester má tőtőd le?? Írjá má vmit! -
fzoli990 #271 FENN VAN! NOKIÁSOK TÖLTÖGETNI, PRÓBÁLGATNI 100.000rel! Remélem jó mer nekem ha minden igaz nemsokára nokia 6630asom lesz!
Ittvan:
http://rapidshare.de/files/13303908/NeedForSpeedMostWanted.sis.html -
#270 Nekem Symbianos van!
E-mailem: [email protected]
KÜLD GYORSAN!!!!! -
fzoli990 #269 ....most megy fel a rapidshare-ra.... -
fzoli990 #268 bakker ez symbianos, nekem meg SE k508asom van:((((((((
Megpróbálom felrakni nektek akinek sis-es telója van próbálgassa! Mingyá felrakom... -
fzoli990 #267 laci 700 köszi! Most szedem le, remélem nem valami gagyi vezió! -
#266 Ja várjuk!!! -
fzoli990 #265 laci700! Szeretettel várom az e-mail-edet, remélem nem kamuzol:( !
Mégeccer: [email protected]
-
fzoli990 #264 wazee, nem sikerült a betűméret...
szal küld el az [email protected] email címre én feltöltöm!
Lécceeee! Hagy záruljon má le ez az egész reménytelen keresés!!! -
fzoli990 #263 most wiccelsz ugye?? Akkor itt az e-mailom én majd feltöltöm a többieknek:
[size=16][email protected][/size] -
#262 Nekem megvan a most wanted mobil, csak nemtom feltölteni ide!!!
valaki tudna egy másik progit???? -
#261 Olvass visza és ott megtalálod!!! -
#260 Ez az oldal nem újúl!!! -
fzoli990 #259 Ennyit a decemberi megjelenésről! -
fzoli990 #258 De azér keresni keresni keresni és keresni a gaméről az infókat!!!!!!!! -
fzoli990 #257 hát akkor az durva!
Az előző hsz-em:
"Hol is lehet rendelni (szerintem ilyet keresni is elég reménytelen dolog mikor mindenhova világosan le van írva hogy "V Cast szolgáltatáson gyártya az EA a mobiljátékait")! Nemtom mér mongyátok ezt hogy keressük... mongyátok má meg annak a weboldalnak a címét ahol azt olvastátok hogy java vagy symbian verziót kiad az EA (most ne gyertek azzal hogy decemberben kiadták, ez nem igaz, az EA szerződést kötött az amp'd mobillal, ha teccik ha nem)!!! Jól kibaszott velünk!"
Erre mitmontok? Hol az az oldal?
-
#256 Én már látam 2000 javát! -
fzoli990 #255 nebassatok má! a legújabb java gamék max 1500 Ft-ba kerülnek, de még ilyet se láttam sűrűn! Ha symbis akkor lehet hogy van 3000 ft, nade azér... 2000 Ft-ba kerülnek a tescoba a PC-s "Ezt vedd meg!" játékok, nemhiszem hogy egy JAVA is 2000ft-ba(!) kerül! Szal szerintem még ha symbian is nem lehet több 2-3 ezer Ft-nál! Nade hol is lehet rendelni (szerintem ilyet keresni is elég reménytelen dolog mikor mindenhova világosan le van írva hogy "V Cast szolgáltatáson gyártya az EA a mobiljátékait")! Nemtom mér mongyátok ezt hogy keressük... mongyátok má meg annak a weboldalnak a címét ahol azt olvastátok hogy java vagy symbian verziót kiad az EA (most ne gyertek azzal hogy decemberben kiadták, ez nem igaz, az EA szerződést kötött az amp'd mobillal, ha teccik ha nem)!!! Jól kibaszott velünk! -
#254 Ja bocs!
2000Ft a java! -
#253 Hát ja...
Olyan 4000Ft körül lehet ha a sz@r java játékok 3000Ft-ba kerül! -
fzoli990 #252 najó, de előtte megkéne tudni hol lehet megvenni/megrendelni, nem???? -
Puntigamer #251 azt kéne, hogyha meglehetne venni, összedobni a kesht, és valaki megveszi
aztán odaadja a többieknek:)
így szerintem max fejenként egy ezresbe kerülne...
-
#250 Szerintem a MW-nek jobb!De hát izlések és pofonok...
A Google-ban én már rég kerestem és semmi... -
chatgyerek #249 na akkor keressünk (google) -
chatgyerek #248 ja
-
fzoli990 #247 Webmester szóhattá vóna! egyébként a mobilos U2-nek zsírabb a grafikája, mint az mw-nek