Tapló télapó (Bad Santa)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este 21:00h-kor az hbo-n jön a mikulacs ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Prince of Máté
Ma lett meg DVD-n maj hónap megkukkolom<#fogmosas>

rágógumi
uh ez mekkora film :DDDDDDDDDDDDD oltás nagyon!!

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

zaki
lol, megnéztem ma ezt a filmet

nagyjából annyi a sztory, hogy 1005ben Curlingben (ultragigalol :DDDDDD) (aki nem ismerné...) fogadott egymással a télapó (aki egyébként gonosz, és gyûlöli a gyereket), meg egy angyal, hogyha a télapó veszít, akkor 1000 évig kell jónak lennie. nyer az angyal, aztán mikor lejárt az 1000 év, 2005ben télapó kinyír mindenkit karácsonykor :DDDDD ekkora baromságot :DDDDD egész jól kezdõdött a film, de hatalmas baromság lett belõle végülis... de az eleje nagyon üt :D

így néz ki a télapó :DDDD

Scholes18
Pontosan! Kösz szépen!

Glory Glory Man United!!

zaki
erre gondolsz?

REALista
Nagyon nagy film!Szétröhögtem rajta a fejem!!!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Scholes18
Nemtudja vki mi lesz Billy Bob Thornton új filmje ehhez hasonló témájú, ha jól tudom egy baseball edzõt alakít majd! vki?

Glory Glory Man United!!

Beléd is :D

eladva mind! =D
a topikhoz mérten stílusosan kurva boldog karácsonyt mindenkinek! :D

-tRs-Landor

..és mostmár a digitális fényképkeretemet is! <#nyes>

-tRs-Landor

dehogy is, ez a régi.. <#crazya>
na az új csúcsmodell amit vettem.. na az 300 euro.. <#mf1>

-tRs-Landor

schrank
most nézem eladod a vadzsiúj 300 €-os borotvádat <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
én leszedtem a torrente 3-mat de nincs még felirat meg torrentét feliratosan nézni olyan mint könyvbõl b...szni <#hehe>

Ritkán nézek feliratosan filmet, de ezt anno annyira mondták hogy jó, hogy rászántam magam, hogy megnézzem az akkor még csak feliratosan elérhetõt és valóban bejött! Valamelyik nap belenéztem a szinkronosba háátt... A feliratos verzió ennél a filmnél jobb..

-tRs-Landor

schrank
kurvára szar egy ilyen vígjátékot feliratosan nézni <#gonosz3>

schrank
- hé Opál gyere ide<#integet2>- szólt egy dagadt kurvának
- aha <#shakehead> B+ willie te perverz állat <#ejnye1>legutoljára egy hétig nem szartam rendesen <#gonosz3> - majd sántikálva elindul felé a kurva
<#taps>

desigo
jah
a nyanya is szendvicsbuzi volt
Bandee1987
- Kérsz süteményt?
- Neeem.
- Meleg tejet?
- Neeem.
- Csináljak neked egy szendvicset?
- Nem kell szendvics bazmeg, mivan kisapám ekkora szendvicsbuzi vagy? :DDDDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
- Beköltözök egy idõre. Gebasz van az Északi-sarkon, tudod Télanyó rajtakapott a hugával, és kirúgott a házunkból, lenyúlta a vagyonomat :DDDD

Bandee1987
Kurva nagy film, egyik kedvencem :DDDD

- Télanyóval vannak gyerekeitek?
- Isten ments, az be is baszna :DDDDDD

Meg amikor a gyerek felolvassa az ágyban a bibliai történetet, csávónak odaadja a kis lapot, amire a történet volt írva, erre a csávó:
- Ez kurva jó sztori volt kölyök :DDD

A dugj meg télapós részekrõl meg ne is beszéljünk :DDD

Brankley
hmm, ilyen sok embernek tetszett??
Én tavaly láttam ilyenkor, ugyhogy már annyira nem emlékszem rá, de nemtettszek ennyire...

Légy jó, légy hû Magyar!

desigo
Nah én is pont ma láttam.
Az komoly volt amikor ellopott egy csomó kulcsot és válogatott az autók között.
schrank
O.K.<#papakacsint>

Olyasmi, must see ;-)

Scholes18
Arra emlékeztek mikor odamegy a szállodához ellopja a kocsukulcsokat kiválaszt egy autót ellopja, elmegy a tuladonos házára . eszik, szarik , piál utána feltöri széfet ellopja a pénzt is.
a másik kedvenvcem mikor a kisgyerek házához megy nem elég hogy ott is feltöri a széfet de még a kocsit is elveszi..
Egyszerûan annyira BUNKÓ PARASZT hogy már jó! Mindezt részegen szinte állandóan! Nagyon üt ez a film!! <#worship>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
angol nyelvel sokkal jobb higyjétek el!! (szinkronnal is néztem)

Glory Glory Man United!!

schrank
én még nem láttam de ha olyasmi mint a torrente akkor megnézném de ha át...sztok és a szokásos amerikai gagyi akkor mérges leszek <#ejnye1><#nyes>

The FlashBack
-mi kell?
-...kiautó!
-hm? az meg mi a franc?

LoL:)

The FlashBack
de kurva poénos:)

sweech
kurvanagy tahó a csávó :D

zaki
lol :DDDDD <#idiota><#eljen><#nyes>

Maco13
hatalmas film egyik legparasztabb amit láttam <#eljen>
Sanyix
"Dugj meg télapó!" :DDDDDD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

még nem láttam. <#sir>

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Egyik kedvencem!

zaki
még tavaly láttma 2X karácsony elõtt, lehet, hogy megint elõ kéne vennem, zsír múvi :)

Szinronnal néztem meg kétszer is, nekem "átjött" :)

[Walaki]D`Lair
Akkora nagy jóság, szarrá röhögtem magam...de kizárólag felirattal érdemes nézni, szinkronnal nem jön át...:DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Scholes18
naná hogy alap!
Nekem a kedvenc filmem, rohadt nagy!! <#mf2>

Glory Glory Man United!!

alapfilm :D

A minap láttam dvd-n, csodálkoztam, hogy nincs még topikja :]

A sztori:
Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) kiégett lelkû lumpen fickó, aki áruházi Mikulásnak öltözve csak úgy ontja magából a sziporkázóan szellemes benyögéseket, miközben egyszerûen képtelen a civilizált viselkedésre. A Mikulás piros köpenye alatt - ami egyébként is úgy lóg rajta, mint tehénen a gatya -, Willie személyében valójában egy kasszafúró bújik meg, akinek minden évben van egy nagy fogása - Karácsony este. Amikor a vásárlók már hazamentek a bevásárló központból, ez a Mikulás, no meg a találékony és ügyes Manó - Willie bûntársa, a törpe növésû Marcus (Tony Cox) - feltörik az áruház széfjét, és odébbállnak a saját kis ünnepi "meglepetésükkel".

A Mikulás és kis segítõtársa ez évi zsákmányát veszély fenyegeti, egy idegesítõ üzletvezetõ (John Ritter), egy dolgához nagyon is értõ bolti detektív (Bernie Mac), egy szexis Mikulás-rajongó (Lauren Graham - Szívek szállodája) és egy ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác (Brett Kelly) személyében. Ez a srác úgy dönt, hogy Willie - legyen bár annyira részeges, csípõs nyelvû és megátalkodott, mint amilyennek látszik - az igazi Mikulás, akit már olyan régen keres. És ha a dolgok így állnak, ki tudja, a Mikulás akár meg is próbálhat jó útra térni...

Képek a filmbõl:

Forrás: Port.hu