42
Tapló télapó (Bad santa): egy igazán morbid vígjáték
-
Aspyrin #42 Ma este 21:00h-kor az hbo-n jön a mikulacs ;-) -
#41 Ma lett meg DVD-n maj hónap megkukkolom -
#40 uh ez mekkora film :DDDDDDDDDDDDD oltás nagyon!! -
#39 lol, megnéztem ma ezt a filmet
nagyjából annyi a sztory, hogy 1005ben Curlingben (ultragigalol :DDDDDD) (aki nem ismerné...) fogadott egymással a télapó (aki egyébként gonosz, és gyűlöli a gyereket), meg egy angyal, hogyha a télapó veszít, akkor 1000 évig kell jónak lennie. nyer az angyal, aztán mikor lejárt az 1000 év, 2005ben télapó kinyír mindenkit karácsonykor :DDDDD ekkora baromságot :DDDDD egész jól kezdődött a film, de hatalmas baromság lett belőle végülis... de az eleje nagyon üt :D
így néz ki a télapó :DDDD
-
#38 Pontosan! Kösz szépen! -
#37 erre gondolsz? -
#36 Nagyon nagy film!Szétröhögtem rajta a fejem!!!!! -
#35 Nemtudja vki mi lesz Billy Bob Thornton új filmje ehhez hasonló témájú, ha jól tudom egy baseball edzőt alakít majd! vki? -
Aspyrin #34 Beléd is :D -
Landor #33 eladva mind! =D
a topikhoz mérten stílusosan kurva boldog karácsonyt mindenkinek! :D -
Landor #32 ..és mostmár a digitális fényképkeretemet is! -
Landor #31 dehogy is, ez a régi..
na az új csúcsmodell amit vettem.. na az 300 euro.. -
#30 most nézem eladod a vadzsiúj 300 €-os borotvádat -
#29 én leszedtem a torrente 3-mat de nincs még felirat meg torrentét feliratosan nézni olyan mint könyvből b...szni -
Landor #28 Ritkán nézek feliratosan filmet, de ezt anno annyira mondták hogy jó, hogy rászántam magam, hogy megnézzem az akkor még csak feliratosan elérhetőt és valóban bejött! Valamelyik nap belenéztem a szinkronosba háátt... A feliratos verzió ennél a filmnél jobb.. -
#27 kurvára szar egy ilyen vígjátékot feliratosan nézni -
#26 - hé Opál gyere ide- szólt egy dagadt kurvának
- aha B+ willie te perverz állat legutoljára egy hétig nem szartam rendesen - majd sántikálva elindul felé a kurva
-
#25 jah
a nyanya is szendvicsbuzi volt -
#24 - Kérsz süteményt?
- Neeem.
- Meleg tejet?
- Neeem.
- Csináljak neked egy szendvicset?
- Nem kell szendvics bazmeg, mivan kisapám ekkora szendvicsbuzi vagy? :DDDDD -
#23 - Beköltözök egy időre. Gebasz van az Északi-sarkon, tudod Télanyó rajtakapott a hugával, és kirúgott a házunkból, lenyúlta a vagyonomat :DDDD -
#22 Kurva nagy film, egyik kedvencem :DDDD
- Télanyóval vannak gyerekeitek?
- Isten ments, az be is baszna :DDDDDD
Meg amikor a gyerek felolvassa az ágyban a bibliai történetet, csávónak odaadja a kis lapot, amire a történet volt írva, erre a csávó:
- Ez kurva jó sztori volt kölyök :DDD
A dugj meg télapós részekről meg ne is beszéljünk :DDD -
#21 hmm, ilyen sok embernek tetszett??
Én tavaly láttam ilyenkor, ugyhogy már annyira nem emlékszem rá, de nemtettszek ennyire... -
#20 Nah én is pont ma láttam.
Az komoly volt amikor ellopott egy csomó kulcsot és válogatott az autók között. -
#19 O.K. -
Aspyrin #18 Olyasmi, must see ;-) -
#17 Arra emlékeztek mikor odamegy a szállodához ellopja a kocsukulcsokat kiválaszt egy autót ellopja, elmegy a tuladonos házára . eszik, szarik , piál utána feltöri széfet ellopja a pénzt is.
a másik kedvenvcem mikor a kisgyerek házához megy nem elég hogy ott is feltöri a széfet de még a kocsit is elveszi..
Egyszerűan annyira BUNKÓ PARASZT hogy már jó! Mindezt részegen szinte állandóan! Nagyon üt ez a film!! -
#16 angol nyelvel sokkal jobb higyjétek el!! (szinkronnal is néztem)
-
#15 én még nem láttam de ha olyasmi mint a torrente akkor megnézném de ha át...sztok és a szokásos amerikai gagyi akkor mérges leszek -
#14 -mi kell?
-...kiautó!
-hm? az meg mi a franc?
LoL:)
-
#13 de kurva poénos:)
-
#12 kurvanagy tahó a csávó :D -
#11 lol :DDDDD -
#10 hatalmas film egyik legparasztabb amit láttam -
#9 "Dugj meg télapó!" :DDDDDD -
Ben C #8 még nem láttam. -
Lyan Kyj #7 Egyik kedvencem! -
#6 még tavaly láttma 2X karácsony előtt, lehet, hogy megint elő kéne vennem, zsír múvi :) -
Aspyrin #5 Szinronnal néztem meg kétszer is, nekem "átjött" :) -
[Walaki]D`Lair #4 Akkora nagy jóság, szarrá röhögtem magam...de kizárólag felirattal érdemes nézni, szinkronnal nem jön át...:DDD -
#3 naná hogy alap!
Nekem a kedvenc filmem, rohadt nagy!!