Pókiszony

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
Nem látok benne semmi jót, hogy van egy bogaram, ami mittomén hányezer ft, azt nemcsinál semmit csak eszik

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

allock
ja és a szomszédom!

#hhwnd

allock
osztálytársamnak 5 madárpókja van, s közülük az egyik mérges v mérgezõ

#hhwnd

Taranov
Én is iszonyodom tõlük, de nem mondanám rájuk, hogy gusztustalan szarháziak. Mint ahogy azt a topiknyitó színvonalasan kijelentette.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Esrohnoil
Barátnõd nyelvét láttad már? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Taranov
😄DDD
Bogarakban? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew
Nem feltétlenül! Ez gyerekenként változó. Valaki kapásból iszonyodik tõle, van ilyen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Frosty01
én speciel a kukicoktól meg a gilisztáktól irtózom..
nem félek, csak egyszerüen hányinger rámjön ahogy látom õket...
ahogy mozognak meg nyáladzanak........

practitioner of the forbidden arts of death

DEXTER92
Autómatikusan eltaposom a nagyobb darabokat

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sanyix
Hát én már jópárszor fogtam a kezembe kisebb pókokat, de nem nyugatott meg, akkor is idegesítenek, sunyi dögök. Szóval nem hiszem hogy egy igazi pokiszonyos ember pókiszonya mexûnik a megérintésüktõl. Nem szoktam bepánikolni ha meglátok egyet, de azért nagyon nem kedvelem õket. Mármint nem bántom õket ha olyan helyen találom õket, ahol nem zavarnak, de ha a szombámba látok egyet akkor elõ a zsepi, elkapom vele, és viszlát. De pl más rovarokkal semmi bajom nincs. Csak pár rovar van gyûlölök ugye, szúnyog, meg a pofátlan darázs, mert idegesítõ a viselkedésük <#idiota>.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DEXTER92
Azt sose tudtam, hogyha egy olyan kisgyerek, aki még nem is találkozott "ijesztõ" dolgokkal (filmek, hangok), akkor az 1 évesen mondjuk megijedne-e, ha egy feldarabolt ember képeit leraknák elé <#wilting>

koryne
Szvsz nincsenek mélyebb okai. Ha egy kisgyerek mellé odamászik a pók, inkább érdeklõdve nézegeti, mint undorral. Ha nem figyel oda az ember, talán még a szájába is veszi, mint azt minden mással is szokta 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Mike at home
meg más, mélyebb okai is vannak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a pók nem bogár
mitől lenne undorító? ez csak egy állat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor te lány vagy

DEXTER92
Igen. Így vagyok én is.

Bandew
Ez nem feltétlenül tudatlanság. Én is rettenetesen gyûlölöm a legyeket, a pókokkal meg nincs bajom, tisztában vagyok a "jellemükkel". :-)
Egyszerûen csak iszonytatóak. Ez nem félelem, hisz azt a tudatod irányítja, hanem iszonyat, egy reflex, amiért nem bírod elviselni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nyami
váááááááááááááá

koryne
Vagy egy légycsapó 😊

DEXTER92
A legyekhez elég csak egy Raid 😊

koryne
Lehet, h Te sem vagy szimpatikus neki 😛
Nekem nincs bajom velük, megeszik pl a legyet, amit én sokkalta jobban utálok 😊

DEXTER92
Nem is félnivaló, csak olyan undorító szarházik

koryne
Valószínûleg azért, mert ha megérinted, rájössz, h semmi félnivalód nincsen 😊

az a durva, h ilyen osregi filmet, ami mar az MTV-ben is ment, leadnak még o.0

DEXTER92
Azt olvastam: "...megérintéssel lehet leküzdeni.." <#unalmas>

koryne
A film akkora ökörség volt, hogy végigröhögtem... Sok ember azért fél ezektõl az állatoktól (vagy mondhatnám a kígyókat, békákat, gyíkokat, rágcsálókat is), mert nem ismerik õket és még félre is tájékoztatnak ezek a barom filmek...

DEXTER92

<#vomit>

DEXTER92
Mi a szép ezekbe az undorító kis bogarakba? <#conf>

DEXTER92

DEXTER92
Undorító kis nyolc lábú "barátaink"...
Speciel én nagyon nem bírom õket, a tegnap esti filmet útálattal néztem végig
Valami iszonyú undorító "lény"-ek

← ElőzőOldal 2 / 2