81
Arachnophobia - Pókiszony
-
#41 fúj mien már pokokat zabálunk éjszakánként azt nem is tudunk róla:-PP -
#40 hű, de rühezem ezeket. és régebben olvastam, h életünk során csomót megeszünk álmunkban (nemtom, igaz-e :P)
meg a legyek, amiktől nem lehet nyáron aludni, mert az orrlyukamnál izélnek :| -
#39 miért kell szerencsétlen pókokat bántani ?! -
#38 Mi soha nem bántjuk a pókokat. -
#37 Mégcsak nem is rovarok! A pókok azok pókok, amik az ízeltlábúak osztályában vannak, akárcsak a rovarok. -
#36 le is fosnám a bokámat, ha meglátnék egy ilyet. én is gyűlölöm a pókokat. ha meglátok egyet, egyből jön az újságpapír, és agyonütöm őket :c -
#35 Rovarod. A bogár az, aminek páncélja van. -
#34 :D az kicsit másabb :D -
#33 de csak a kicsik gyorsak, a nagyobbak lassúk -
_Vegeta_ #32 Kezdjuk ott h a pok nem bogar hanem rovar, izeltlabu. :D
Amugy nekem teljes pokundorom van, ha meglatok egyet megprobalom messze elvinni, ha viszont erre nincs lehetoseg akkor marad a zsebkendos modszer. Hihetetlen 1bbkent mien gyorsak a kis dogok. :D
Igazabol a mergespokok amiktol felek. :) -
#31 Nem látok benne semmi jót, hogy van egy bogaram, ami mittomén hányezer ft, azt nemcsinál semmit csak eszik -
#30 ja és a szomszédom! -
#29 osztálytársamnak 5 madárpókja van, s közülük az egyik mérges v mérgező -
#28 Én is iszonyodom tőlük, de nem mondanám rájuk, hogy gusztustalan szarháziak. Mint ahogy azt a topiknyitó színvonalasan kijelentette. -
#27 Barátnőd nyelvét láttad már? :) -
#26 :DDDD
Bogarakban? :D -
#25 Nem feltétlenül! Ez gyerekenként változó. Valaki kapásból iszonyodik tőle, van ilyen. -
#24 én speciel a kukicoktól meg a gilisztáktól irtózom..
nem félek, csak egyszerüen hányinger rámjön ahogy látom őket...
ahogy mozognak meg nyáladzanak........ -
#23 Autómatikusan eltaposom a nagyobb darabokat -
#22 Hát én már jópárszor fogtam a kezembe kisebb pókokat, de nem nyugatott meg, akkor is idegesítenek, sunyi dögök. Szóval nem hiszem hogy egy igazi pokiszonyos ember pókiszonya mexűnik a megérintésüktől. Nem szoktam bepánikolni ha meglátok egyet, de azért nagyon nem kedvelem őket. Mármint nem bántom őket ha olyan helyen találom őket, ahol nem zavarnak, de ha a szombámba látok egyet akkor elő a zsepi, elkapom vele, és viszlát. De pl más rovarokkal semmi bajom nincs. Csak pár rovar van gyűlölök ugye, szúnyog, meg a pofátlan darázs, mert idegesítő a viselkedésük . -
#21 Azt sose tudtam, hogyha egy olyan kisgyerek, aki még nem is találkozott "ijesztő" dolgokkal (filmek, hangok), akkor az 1 évesen mondjuk megijedne-e, ha egy feldarabolt ember képeit leraknák elé -
#20 Szvsz nincsenek mélyebb okai. Ha egy kisgyerek mellé odamászik a pók, inkább érdeklődve nézegeti, mint undorral. Ha nem figyel oda az ember, talán még a szájába is veszi, mint azt minden mással is szokta :) -
#19 meg más, mélyebb okai is vannak -
#18 a pók nem bogár
mitől lenne undorító? ez csak egy állat -
#17 akkor te lány vagy -
#16 Igen. Így vagyok én is. -
#15 Ez nem feltétlenül tudatlanság. Én is rettenetesen gyűlölöm a legyeket, a pókokkal meg nincs bajom, tisztában vagyok a "jellemükkel". :-)
Egyszerűen csak iszonytatóak. Ez nem félelem, hisz azt a tudatod irányítja, hanem iszonyat, egy reflex, amiért nem bírod elviselni. -
#14 váááááááááááááá -
#13 Vagy egy légycsapó :) -
#12 A legyekhez elég csak egy Raid :)
-
#11 Lehet, h Te sem vagy szimpatikus neki :P
Nekem nincs bajom velük, megeszik pl a legyet, amit én sokkalta jobban utálok :) -
#10 Nem is félnivaló, csak olyan undorító szarházik -
#9 Valószínűleg azért, mert ha megérinted, rájössz, h semmi félnivalód nincsen :) -
Takezó #8 az a durva, h ilyen osregi filmet, ami mar az MTV-ben is ment, leadnak még o.0 -
Taibi #7 -
#6 Azt olvastam: "...megérintéssel lehet leküzdeni.." -
#5 A film akkora ökörség volt, hogy végigröhögtem... Sok ember azért fél ezektől az állatoktól (vagy mondhatnám a kígyókat, békákat, gyíkokat, rágcsálókat is), mert nem ismerik őket és még félre is tájékoztatnak ezek a barom filmek... -
-
#3 Mi a szép ezekbe az undorító kis bogarakba?
-