Pókiszony

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
ahamm és ez azért biztos mert a TVben mondták? :o most csak ezzel a hasukra ütöttek, vagy tényleg "kiszámolták" valahogy..? netalálntán egy embert folyamatosan figyeltek..kétlem ^^ egyébként én iszonyatosan irtózom a pókoktól, rosszul vagy tõlük, ha a közelemben vannak.. ez van ezt kell szeretni :S

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Nem gondoltam volna, hogy az SG-n is szembetalálkozok az emberi tudatlanság eme formáival... Már bocs, de nézzétek meg azt a képet! Ha a jobb felsõ sarokra pillantotok, rögtön ki lehet venni, hogy két, mindössze pár centiméter hosszú pókot csipesszel lógatnak a lencse elé. Már vagy egy éve terjeng ezeknek az óriási szörnyeknek, a "tevepók"-oknak (camel spider) a legendája. Valóban létezik ez a faj, de nem a valóid pókok, hanem az úgynevezett Galelodidae-ák közé sorolják õket. Egész nagy méretük is lehet, és képesek csúnyán megharapni az embert, de ezek a sebek veszélytelenek, tekintve, hogy ezen állatoknak nincs mérgük; csupán némi nedvességet szívnak ki az meberbõl, szó sincs róla, hogy húst fogyasztanának.

Ami pedig a filmet illeti, nagyon jó kis mozi, helyesen teszitek, ha röhögtök rajta, mivel az imdb-n is elsõsorban vígjátékként szerepel. Csak a többséghez hasonló tudatlan emberben hagyhat negatív élményt, akinek van egy kis esze, rájön, hogy a film célje, mint minden jó produkciónak is, a szórakoztatás. Senki sem szeretné veletek elhitetni, hogy a pókok veszélyesek, eléggé meggyõztétek már magatokat. Boldog új évet mindenkinek!

DEXTER92
<#vomit><#ijedt><#wilting><#bdead>
Hát ez tényleg qr*a undorító hallod! Mintha a krapi kezét megégették volna, aztán meg a csontig kivágták volna a húsát..<#wow2>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Köszke

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

GregSB
Megvan!

Kicsit hülyén van felépítve az oldal. A Searchnél írj be egy számot az "msg#" részhez és ki fogja dobni.

Lent az informationnál érdemes megnézni a laptulajdonos Linda leírását, képekkel van illusztrálva a 4 hetes gyógyulás.

GregSB
Na azt munka lesz elõkeríteni, mert amikor a lent belinkelt képet láttam (kb 1-2 hónapja) akkor láttam utoljára, és nem bookmarkoltam be... Megpróbálom elõkeríteni.

DEXTER92
Szavaidból azt veszem ki, hogy a lenti link még viszonylag lightos, szerintem az így is úgy is az, csak az alsó képen látszik valami, de mivel kicsi a felbontás, nem nagyon. Linkeld már be azt az oldalt, ahol ezek a sorozatok vannak

GregSB
Nyugtatásképpen Magyarországon nem él ez a dög szerencsére 😊 Ha jól tudom az USA déli államaiban és Mexikóban található szép számmal.

És ezek tuti nem fake képek, van egy oldal ami csak ezzel a pókkal foglalkozik, és rengetegen töltöttek fel csípésrõl képeket (nekem csak 1-2 sorozatot volt gyomrom végignézni, de bebizonyosodott hogy nem fake), tényleg ilyen durván szövetroncsoló a mérge.

GregSB
Tuti láttátok már, 1-2 hónapja tele volt a net a csípéseirõl készült képekkel.

Na itt van, de csak erõs idegzetûek nézzék meg!!!!!

(az utolsó kép asszem mûtét közben készült)

DEXTER92
Emlékszem egyszer kiskoromba nyaraláson az üdülõ és egy patak között egy erdõ volt, azon keresztül mentünk a patakhoz pecázni. Apám beküldött a házba, hogy hozzak neki valamit (ha jól emlékeszem bort 😊), én elindultam futva az erdõn keresztül. Egyszer két méretes fa között egy fél méteres hálót láttam, amin egy tenyérnyi pók mászott, ilyen sárga-fekete színû. (lehet hogy nem volt olyan nagy.. akkor lehettem vagy 4 éves, de akkor akkorának látszott 😊) Én persze ordítottam egy nagyot...😄 Vége

Bandew
Mesélj nekünk errõl a hegedûs pókról! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DEXTER92
<#ticking>

zaki
😄

ez fék, de azért jó 😊

GregSB
Ezmiez? <#wow2>

A filmet egyébként imádtam még kiskoromban, ma már annyira nem volt izgalmas...

A pókokól nem félek, bár egy Hegedûs pókkal nem szeretnék összefutni <#ijedt>

prezi
ez petézzen a testetekbe !!!! 😄DD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

zaki
én meg bottal talán :o

acélkesztyûvel hozzáérnék
😄

phalanx
nekem semmi bajom a pókokkal, sose bántom õket... ennek ellenére teccik az Arachnophobia c. film <#vigyor3>

Taranov
Én az ellenségnek szurkolok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szerintem ez hülyeség.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Bandew
Batman foreva!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tigeroo
hnn visszaolvasva látom hogy sokan undorodnak a pokoktól.

akkor ti nemis spidermannak szurkoltok a moziban?:ccc
tigeroo
jah pont mászik a szádnál és jön a "cicikirálynõ csókolós" rész 😄D
tigeroo
<#law>
<#zavart1><#gonosz2>

-.-

zaki
<#wilting><#kuss><#csodalk>

DEXTER92
<#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>

allock

#hhwnd

Harapd a herédet!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hm dearanayos kettéharapnám!

DEXTER92
<#wow2> <#wilting>

Taranov
Mostmár azt is megtudtuk, hogy nem is rovar 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DEXTER92
Köszi
Ugye tudod, hogy a szemed kiesik, hogyha túl sokat számítógépezel 😊))

fifi
ugye tudod, hogy egy ember átlagosan 8/azaz nyolc/ pókot eszik-nyel le alvás során, amikor az az ember arcán járkál...

szép álmokat 😊))

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DEXTER92
Az se érdekel, hogy szerencsétlenségem lesz...kitérdekel?

sweech
nem bogár hanem rovar 😊

Bandew
Ja igaz, bocsesz. :-)

zaki
hát, ha a dzsungelben alszol, akkor biztos 😄DD

Tuvok
Az ízeltlábúak nem osztály, hanem törzs . 😊
Ízeltlábúakon belöl a csáposok és a csáprágósok altörzse . Csáposokhoz tartozik a rovarok, rákok, százlábúak, stb, a csáprágósokhoz meg a pókszabásúak osztálya .

A film meg tipikusan egy középosztályos, iszonyt vagy félelmet kihangsúlyozó átlagfilm, hisz az ilyennel kell etetni a népet . Pont ezen film nyomán mutatta be Kósa Éva pszichológus a média negatív hatását a gyerekekre a Mindentudás Egyetemében, miszerint egy 10 év alatti gyermek (néha még felnõtt is) képtelen különbséget tenni valós és kreált valóság közt, azaz tényleg elhiszi amit lát, hogy a pók így gyilkolja az embereket, stb ...
Tipikus "beültetõs" film, alapvetõen rossznak állítja be a pókokat, pedig -ahogy a filmben is elhangzik - az egyik leghasznosabb állatfaj, és a halálos marás is nagyon ritka, az is csak az emberi hülyeség miatt következik be .

fsgh
Mondjuk az etiopoknál kész ünnep a ilyet találnak...jó nagy husos stb...:-PPP:-DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
fúj mien már pokokat zabálunk éjszakánként azt nem is tudunk róla:-PP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sapkafej
hû, de rühezem ezeket. és régebben olvastam, h életünk során csomót megeszünk álmunkban (nemtom, igaz-e 😛)

meg a legyek, amiktõl nem lehet nyáron aludni, mert az orrlyukamnál izélnek :|

György

prezi
miért kell szerencsétlen pókokat bántani ?!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

CattiBrie
Mi soha nem bántjuk a pókokat.

[/spam]&#8482;

Bandew
Mégcsak nem is rovarok! A pókok azok pókok, amik az ízeltlábúak osztályában vannak, akárcsak a rovarok.

zaki
le is fosnám a bokámat, ha meglátnék egy ilyet. én is gyûlölöm a pókokat. ha meglátok egyet, egybõl jön az újságpapír, és agyonütöm õket :c

Taranov
Rovarod. A bogár az, aminek páncélja van.

Frosty01
😄 az kicsit másabb 😄

practitioner of the forbidden arts of death

allock
de csak a kicsik gyorsak, a nagyobbak lassúk

#hhwnd

Kezdjuk ott h a pok nem bogar hanem rovar, izeltlabu. 😄
Amugy nekem teljes pokundorom van, ha meglatok egyet megprobalom messze elvinni, ha viszont erre nincs lehetoseg akkor marad a zsebkendos modszer. Hihetetlen 1bbkent mien gyorsak a kis dogok. 😄
Igazabol a mergespokok amiktol felek. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Oldal 1 / 2Következő →