Pókiszony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ami pedig a filmet illeti, nagyon jó kis mozi, helyesen teszitek, ha röhögtök rajta, mivel az imdb-n is elsõsorban vígjátékként szerepel. Csak a többséghez hasonló tudatlan emberben hagyhat negatív élményt, akinek van egy kis esze, rájön, hogy a film célje, mint minden jó produkciónak is, a szórakoztatás. Senki sem szeretné veletek elhitetni, hogy a pókok veszélyesek, eléggé meggyõztétek már magatokat. Boldog új évet mindenkinek!
Hát ez tényleg qr*a undorító hallod! Mintha a krapi kezét megégették volna, aztán meg a csontig kivágták volna a húsát..<#wow2>#wow2>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Kicsit hülyén van felépítve az oldal. A Searchnél írj be egy számot az "msg#" részhez és ki fogja dobni.
Lent az informationnál érdemes megnézni a laptulajdonos Linda leírását, képekkel van illusztrálva a 4 hetes gyógyulás.
És ezek tuti nem fake képek, van egy oldal ami csak ezzel a pókkal foglalkozik, és rengetegen töltöttek fel csípésrõl képeket (nekem csak 1-2 sorozatot volt gyomrom végignézni, de bebizonyosodott hogy nem fake), tényleg ilyen durván szövetroncsoló a mérge.
Na itt van, de csak erõs idegzetûek nézzék meg!!!!!
(az utolsó kép asszem mûtét közben készült)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A filmet egyébként imádtam még kiskoromban, ma már annyira nem volt izgalmas...
A pókokól nem félek, bár egy Hegedûs pókkal nem szeretnék összefutni <#ijedt>#ijedt>
😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akkor ti nemis spidermannak szurkoltok a moziban?:ccc
-.-
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ugye tudod, hogy a szemed kiesik, hogyha túl sokat számítógépezel 😊))
szép álmokat 😊))
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ízeltlábúakon belöl a csáposok és a csáprágósok altörzse . Csáposokhoz tartozik a rovarok, rákok, százlábúak, stb, a csáprágósokhoz meg a pókszabásúak osztálya .
A film meg tipikusan egy középosztályos, iszonyt vagy félelmet kihangsúlyozó átlagfilm, hisz az ilyennel kell etetni a népet . Pont ezen film nyomán mutatta be Kósa Éva pszichológus a média negatív hatását a gyerekekre a Mindentudás Egyetemében, miszerint egy 10 év alatti gyermek (néha még felnõtt is) képtelen különbséget tenni valós és kreált valóság közt, azaz tényleg elhiszi amit lát, hogy a pók így gyilkolja az embereket, stb ...
Tipikus "beültetõs" film, alapvetõen rossznak állítja be a pókokat, pedig -ahogy a filmben is elhangzik - az egyik leghasznosabb állatfaj, és a halálos marás is nagyon ritka, az is csak az emberi hülyeség miatt következik be .
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
meg a legyek, amiktõl nem lehet nyáron aludni, mert az orrlyukamnál izélnek :|
György
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Amugy nekem teljes pokundorom van, ha meglatok egyet megprobalom messze elvinni, ha viszont erre nincs lehetoseg akkor marad a zsebkendos modszer. Hihetetlen 1bbkent mien gyorsak a kis dogok. 😄
Igazabol a mergespokok amiktol felek. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!