20
Netes galéria progik
-
DJviolin #20 Ime a tapasztalataim.
Én elsőnek a Coppermine fotó galéria motort akartam használni. többekközt a VampAir és a Horizontaero is ezt használja. De sajnálatos módion ez összeakadt az atw szerverével.
Utána Photopost php pro-ra gondoltam, de hasonló okok miatt nem működött.
Végül ráakadtam a Jalbum-ra, amely nem egy netes fórummotor, hanem kiválasztjuk a képeket, a dizájnt, és legenerálja a html lapokat, amit simán feltöltünk a honlapra.
Itt megtekinthetitek a saját Java Album galériámat:
http://legcsavar.try.hu/galeria/index.html
Én erre esküszöm. -
DJviolin #19 Coppermine galéria tapasztalatok? Valaki tud segíteni nekem. Megakadtam a telepítésnél. Már a második ablaknál valami cpgnuke modult hiányol, amibe rakni kellene a coppermine progit. Please help! -
Shadow_THH #18 php nuke -
#17 Jó lenne olyan galéria, ami még tud képekhez kommenteket kezelni -
DJviolin #16 Úgy lesz. Egyébként én a gallery2-vel próbálkoztam, de az nem támogatott valamit, és ezért nem működött megfelelően. Kérte, hogy változtassak meg egy bejegyzést a php.ini-ben, de ugyabár azt atw-nél nem lehet. Patthelyzet. -
#15 ha kipróbáltad őket, majd írd meg melyik a leghasználhatóbb :) -
DJviolin #14 Mindenkinek köszönöm a segítséget. Életet mentettetek. :-) -
spacepunk #13 Én a JAlbumot szeretem. Jó sok sabonja van. -
#12 Én csak proginevet tudok:
CASIO PhotoLoader -
savafan #11 én a web picture creatort használom. nem bonyolult és asszem ingyenes. keress rá a googleban a névre. -
#10 #3 baxa meg mit akarsz te a php.ini fájlal ha nem vagy tisztába a php5 foglamával?
#4 de most nincs igazam? ::::::D
#5 ha nem is a te szerveredről van szó akor hogy gondoltad hogy engedik hogy turkálj benne? (php.ini)
#6 nem véletlenül
google
és ha választ kérsz arra hogy miért zárható a topik akkor:
mert itt kapásból kaptál volna helpet!
ésmostmindenkiugasonlemertmajdnemmindenhozászolástvéleményeztem! -
#9 Amit itt nem találsz meg az nem létezik:
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Image_Galleries/index.html -
Daniel #8 www.google.com
free php gallery -
DJviolin #7 Értitek most zárják e. Engem nem érdekel. De előtte mielőtt bezárják, please valaki dobjon meg pár free netes galéria progi linkjével. -
#6 manapság minden második újonnan megnyíló topik a zárás sorsára kerül:( -
DJviolin #5 A francba. Én épp honlapot fejlesztek, égetően fontos lenne, hogy valaki segítsen, de ehelyett megint azzal jönnek, hogy a topik zárható. Ezzel csak azt áruljátok el, hogy TI se tudtok ilyen galéria progikat. Én a gallery2-öt próbáltam, de az összeakad az atw szerverével, mert nem tudom a php.ini-ben megváltoztatni az exec bejegyzést. Mellesleg az atw-nek úgy tudom, hogy fix php-je van, tehát nem tudom megváltoztatni. -
#4 Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
DJviolin #3 A php5 egy külön galéria progi. Nemcsak maga a php nyelv? Szerintem nem ugyanaz a kettő. Nem értem, hogy minek kellene becsukni? -
#2 php5-tel próbálkozz! amúgy van egy csomó php topik használd a keresőt és irj oda!
topik csukható -
DJviolin #1 Ajánljatok nekem olyan php alapú ingyenes fejlesztői eszközt, amivel neten galériát hozhatnák létre? Én a gallery2 -vel próbálkoztam, de a php.ini-m valamk exec izét nem támogat, ezért le lett lőve az egész.