71
Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi \" láz\"?
-
#31 Hogyha nem bánt meg senkit szerény véleményem (bízom benne) akkor leírnám:
Nos a karácsony! Nagyon szép hogy a szeretet ünnepének kikiáltott pár nap amelyet az ember a szeretteivel tölt, arról szól, hogy ki kinek, mit és mennyiért vásárolt. Nem mondom szép. A karácsony előtti hetekben a stressz-szint kb.: 15 szörösére nő az emberekben az ajándékvásárlási rohanás közepette. Akkor tulajdonképpen most mi is a karácsony? Üzleti fogás vagy a szeretet ünnepe? -(Részemről a legmegérthetetlenebb dolog, hogy valaki mondjuk vesz egy meleg kötött pulóvert valakinek, de csak karácsony napján adja át mivel karácsonyra vette, de könyörgöm addig meg fagyjon meg az akinek vette?)-
A karácsony kezdi értelmét veszteni, mivel az emberek ahelyett hogy pihennének a szeretteik körében, stresszelnek, rohannak és több eladóval találkoznak az ünnepek alatt mint családtaggal!! Az egész karácsonyban a legmegdöbentőbb, hogy sokan kölcsönt vesznek fel, hogy megvegyék az ajándékokat!
Röviden ennyi a véleményem a szeretet ünnepének kikiáltott, számomra a leírtak miatt egyre megutáltabb pár napról!!
Sorry ha valakit sért az üzenet, nem szándékos!
BOLDOG KARÁCSONYT (egyéni vélemény) -
#30 "Engem szerencsére nem kaptam ezt el"
-
#29 hoty asz anukááámmö add nekkemmmö megg asz apugámmö ajándékooootö. -
Prank #28 a fenyőfa születésnapja? -
#27 Egyáltalán tudja valaki is mireünnepeljük a karácsonyt? -
#26 hát ezzel nem vagy egyedül:)
-
Prank #25 ajándékozok :)
jól írtad az előbb, ha nincs tárgy, akkor alanyi igeragozást használunk...
[kötekedik]
-
#24 Hát nem, inkább Tomcat-pólót ajándékozom :) -
#23 Ennek nem sok értelme van. Karácsonyi hangulat, jókedv, idegesség föleg a nőknél, bevásárlás, stb. Ennyi az egész. -
#22 ezt én is akartam,de nemszépek :o) -
#21 asszem rendelek gyorsan egy rakat sg pólót és elajándékozom az újonan bekötött netezőknek az osztályba:D -
#20 Mi hittünk abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz",
-
Phat Smoker #19 nemsemmi vackokat lehet manapság kapni :)) -
#18 *ajándékozom -
#17 Egyébként nem hit kérdése, amiről beszél a kedves topiknyitó, kétségtelenül létezik karácsonyi láz, ez azonos a vásárlási lázzal karácsony közeledtével.
Engem szerencsére nem kaptam ezt el, eléggé taszít a karácsony, ha nem is az ünnep, de a felfordulás mindenképpen.
Az üdvözlőlap küldés, a jókívánságok kellemesek, de az ajándékozást nem nagyon bírom, évről-évre kezdtem kiszállni belőle, ma már nem ajándékozok. -
#16 tod az a pisil, horkol, és eszik baba:D -
#15 Engem is, de alkalmazkodnunk kell. Hidd el, tapasztalatból mondom :-) -
#14 ott a pont! -
#13 A "hittek"-et előttem már említették, de a "közelettével"-t talán még nem...
Bocs a "beszólásért" de engem idegesítenek az ilyen helyesírási hibák. :) -
Phat Smoker #12 '3in1 barbi'
-
#11 metro jó hely hétfőn megyek vásárolni oda :) -
#10 A kertévéken nevelkedett és nevelődő, önálló gondolatok nélkül tengődő birkákat biztosan elkapja ez a "gyerünkgyorsanvegyünkeztisaztis" dolog.
Természetesen én is vásárolok az ünnepekre, de nem "lázasan". -
#9 én leginkább azt az embertípust nem szeretem, amelyik szenteste megy megvenni mindent mintegy utattörve magának idióta módon. -
#8 jajj dícsak!!
tökmindegy, a lényeg az hogy a karácsony közelettével az embereket el.. -
#7 nem! -
#6 ja igymár jobb -
#5 inkább csak a fíling..amikor sétálsz a kivilágított utcákon este, hóesés..
de az durva volt amikor bementem a METRO-ba (évente vagy 3x teszek ugyanigy)
egy pár azon gondolkozott hogy a beszélő nagybabát, vagy 3in1 barbit vegyék meg a gyereknek -
#4 ez hülyeség ha nem akarok vagy nincs miből megveni valamit úgyse veszem meg! soha nem kapkodok el semmit! -
#3 jah az télleg gáz . akkor
Ti hisztek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"?
-
#2 Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"? hittek? már sorry -
#1 sok féle "láz" érheti szerintem az embert . Pár már bizonyított(pl. vásárlási) de a karácsonyi még nem .