Karácsonyi \"láz\"

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
asszem rendelek gyorsan egy rakat sg pólót és elajándékozom az újonan bekötött netezõknek az osztályba😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Snecie Smicie
Mi hittünk abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz",

<#idiota><#idiota>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

nemsemmi vackokat lehet manapság kapni 😊)

Taranov
*ajándékozom

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Egyébként nem hit kérdése, amirõl beszél a kedves topiknyitó, kétségtelenül létezik karácsonyi láz, ez azonos a vásárlási lázzal karácsony közeledtével.
Engem szerencsére nem kaptam ezt el, eléggé taszít a karácsony, ha nem is az ünnep, de a felfordulás mindenképpen.
Az üdvözlõlap küldés, a jókívánságok kellemesek, de az ajándékozást nem nagyon bírom, évrõl-évre kezdtem kiszállni belõle, ma már nem ajándékozok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tigeroo
tod az a pisil, horkol, és eszik baba😄
Taranov
Engem is, de alkalmazkodnunk kell. Hidd el, tapasztalatból mondom :-)

Lammer
ott a pont! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

shad0w
A "hittek"-et elõttem már említették, de a "közelettével"-t talán még nem...
Bocs a "beszólásért" de engem idegesítenek az ilyen helyesírási hibák. 😊

don't give a fuck

'3in1 barbi' <#idiota>

Max7
metro jó hely hétfõn megyek vásárolni oda 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

cenobite
A kertévéken nevelkedett és nevelõdõ, önálló gondolatok nélkül tengõdõ birkákat biztosan elkapja ez a "gyerünkgyorsanvegyünkeztisaztis" dolog.

Természetesen én is vásárolok az ünnepekre, de nem "lázasan". <#idiota>

gamertag: kenobita

Snecie Smicie
én leginkább azt az embertípust nem szeretem, amelyik szenteste megy megvenni mindent mintegy utattörve magának idióta módon.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

tigeroo
jajj dícsak!!

tökmindegy, a lényeg az hogy a karácsony közelettével az embereket el..<#idiota>
allock
nem!

#hhwnd

asfa
ja igymár jobb

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tigeroo
inkább csak a fíling..amikor sétálsz a kivilágított utcákon este, hóesés..

de az durva volt amikor bementem a METRO-ba (évente vagy 3x teszek ugyanigy)
egy pár azon gondolkozott hogy a beszélõ nagybabát, vagy 3in1 barbit vegyék meg a gyereknek<#idiota>
Max7
ez hülyeség ha nem akarok vagy nincs mibõl megveni valamit úgyse veszem meg! soha nem kapkodok el semmit!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

1Battery1
jah az télleg gáz . akkor

Ti hisztek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"?

asfa
Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"? hittek? már sorry

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

1Battery1
sok féle "láz" érheti szerintem az embert . Pár már bizonyított(pl. vásárlási) de a karácsonyi még nem .

← ElőzőOldal 2 / 2