71
Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi \" láz\"?
  • Shadowkiller
    Hogyha nem bánt meg senkit szerény véleményem (bízom benne) akkor leírnám:
    Nos a karácsony! Nagyon szép hogy a szeretet ünnepének kikiáltott pár nap amelyet az ember a szeretteivel tölt, arról szól, hogy ki kinek, mit és mennyiért vásárolt. Nem mondom szép. A karácsony előtti hetekben a stressz-szint kb.: 15 szörösére nő az emberekben az ajándékvásárlási rohanás közepette. Akkor tulajdonképpen most mi is a karácsony? Üzleti fogás vagy a szeretet ünnepe? -(Részemről a legmegérthetetlenebb dolog, hogy valaki mondjuk vesz egy meleg kötött pulóvert valakinek, de csak karácsony napján adja át mivel karácsonyra vette, de könyörgöm addig meg fagyjon meg az akinek vette?)-
    A karácsony kezdi értelmét veszteni, mivel az emberek ahelyett hogy pihennének a szeretteik körében, stresszelnek, rohannak és több eladóval találkoznak az ünnepek alatt mint családtaggal!! Az egész karácsonyban a legmegdöbentőbb, hogy sokan kölcsönt vesznek fel, hogy megvegyék az ajándékokat!
    Röviden ennyi a véleményem a szeretet ünnepének kikiáltott, számomra a leírtak miatt egyre megutáltabb pár napról!!
    Sorry ha valakit sért az üzenet, nem szándékos!
    BOLDOG KARÁCSONYT (egyéni vélemény)
  • hmhm
    "Engem szerencsére nem kaptam ezt el"

• tigeroo
    hoty asz anukááámmö add nekkemmmö megg asz apugámmö ajándékooootö.
  • Prank
    a fenyőfa születésnapja?
  • forza milan
    Egyáltalán tudja valaki is mireünnepeljük a karácsonyt?
  • The FlashBack
    hát ezzel nem vagy egyedül:)
  • Prank
    ajándékozok :)
    jól írtad az előbb, ha nincs tárgy, akkor alanyi igeragozást használunk...
    [kötekedik]
  • Taranov
    Hát nem, inkább Tomcat-pólót ajándékozom :)
  • Falconer
    Ennek nem sok értelme van. Karácsonyi hangulat, jókedv, idegesség föleg a nőknél, bevásárlás, stb. Ennyi az egész.
  • Akos 001
    ezt én is akartam,de nemszépek :o)
  • akyyy
    asszem rendelek gyorsan egy rakat sg pólót és elajándékozom az újonan bekötött netezőknek az osztályba:D
  • Snecie Smicie
    Mi hittünk abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz",

• Phat Smoker
    nemsemmi vackokat lehet manapság kapni :))
  • Taranov
    *ajándékozom
  • Taranov
    Egyébként nem hit kérdése, amiről beszél a kedves topiknyitó, kétségtelenül létezik karácsonyi láz, ez azonos a vásárlási lázzal karácsony közeledtével.
    Engem szerencsére nem kaptam ezt el, eléggé taszít a karácsony, ha nem is az ünnep, de a felfordulás mindenképpen.
    Az üdvözlőlap küldés, a jókívánságok kellemesek, de az ajándékozást nem nagyon bírom, évről-évre kezdtem kiszállni belőle, ma már nem ajándékozok.
  • tigeroo
    tod az a pisil, horkol, és eszik baba:D
  • Taranov
    Engem is, de alkalmazkodnunk kell. Hidd el, tapasztalatból mondom :-)
  • Lammer
    ott a pont!
  • shad0w
    A "hittek"-et előttem már említették, de a "közelettével"-t talán még nem...
    Bocs a "beszólásért" de engem idegesítenek az ilyen helyesírási hibák. :)
  • Phat Smoker
    '3in1 barbi'

• Max7
    metro jó hely hétfőn megyek vásárolni oda :)
  • cenobite
    A kertévéken nevelkedett és nevelődő, önálló gondolatok nélkül tengődő birkákat biztosan elkapja ez a "gyerünkgyorsanvegyünkeztisaztis" dolog.

Természetesen én is vásárolok az ünnepekre, de nem "lázasan".
  • Snecie Smicie
    én leginkább azt az embertípust nem szeretem, amelyik szenteste megy megvenni mindent mintegy utattörve magának idióta módon.
  • tigeroo
    jajj dícsak!!

tökmindegy, a lényeg az hogy a karácsony közelettével az embereket el..
  • allock #7
    nem!
  • asfa
    ja igymár jobb
  • tigeroo
    inkább csak a fíling..amikor sétálsz a kivilágított utcákon este, hóesés..

de az durva volt amikor bementem a METRO-ba (évente vagy 3x teszek ugyanigy)
    egy pár azon gondolkozott hogy a beszélő nagybabát, vagy 3in1 barbit vegyék meg a gyereknek
  • Max7
    ez hülyeség ha nem akarok vagy nincs miből megveni valamit úgyse veszem meg! soha nem kapkodok el semmit!
  • 1Battery1
    jah az télleg gáz . akkor

Ti hisztek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"?

• asfa
    Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"? hittek? már sorry
  • 1Battery1
    sok féle "láz" érheti szerintem az embert . Pár már bizonyított(pl. vásárlási) de a karácsonyi még nem .