Karácsonyi \"láz\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az alkalmi árusok még tuti engednek az árból egy csomót, mert csak rajtuk maradna..
fát is most kellett volna venni, az utolsó percben
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Testverem felhív reggel (23án reggel 😛 ) hogy csomagoljuk be az ajandekokat. - jó de ehhez minek kellek én? kérdem én.
- hát mert nálad vannak nem?
- Én azthittem te vetted õket...
Kiderült hogy õ azthitte én veszem meg õket, én meg azthittem õ már rég bevásárolt...
Idegbaj + rohanás be a városba... még szerencse hogy nyitva vannak a boltok az ilyen feledekeny embereknek mint én. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
LOL
Szerintem az magyarul hiSZTEK nem hittek, de mind1...xD
amúgy nem
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://f1ferrari.hu
KI SZERETNE ILYEN AJÁNDÉKOT KAPNI?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kiskoromban fontos volt számomra a karácsony
ma már csak nyüg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mindenki úgy ajándékoz, ahogy tud vagy szeretne > nem mindenkinek a pénzrõl szól
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
R U Ready?!?!? ...broken soul...
és az a kényszer van bennük, hogy ajándékot kell adniuk. Ez már rég nem karácsony...<#szomoru2>#szomoru2>
Gondolataid alapján az összes megünnepelt napot felejtsük el, ne legyen hétvége, ne legyen hétköznap, stb..
Ajándék nézelõdésen stresszelni? Érdekes.. sosem szoktam emiatt stresszelni.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
volt egy kolleganom (mellesleg orvos) aki a fianak egesz evben vasarolta az ajandekokat es csak karacsonykor adta oda... melleselg a fia mar lassan 30 es jogasz
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekunk felnotteknek mar egy kicsit mas, kinek mit ajandekozzunk hogy ne legyen hulyeseg es meg oruljon is neki. nekunk a felesegemmel pont most volt a szulinapunk (mindkettonknek egymas utan decemberben), tehat ajandek csak szimbolikusan - konyv, cd, dvd, pulcsi..
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nos a karácsony! Nagyon szép hogy a szeretet ünnepének kikiáltott pár nap amelyet az ember a szeretteivel tölt, arról szól, hogy ki kinek, mit és mennyiért vásárolt. Nem mondom szép. A karácsony elõtti hetekben a stressz-szint kb.: 15 szörösére nõ az emberekben az ajándékvásárlási rohanás közepette. Akkor tulajdonképpen most mi is a karácsony? <#confused>#confused> Üzleti fogás vagy a szeretet ünnepe? -(Részemrõl a legmegérthetetlenebb dolog, hogy valaki mondjuk vesz egy meleg kötött pulóvert valakinek, de csak karácsony napján adja át mivel karácsonyra vette, de könyörgöm addig meg fagyjon meg az akinek vette?)- <#taps>#taps>
A karácsony kezdi értelmét veszteni, mivel az emberek ahelyett hogy pihennének a szeretteik körében, stresszelnek, rohannak és több eladóval találkoznak az ünnepek alatt mint családtaggal!! Az egész karácsonyban a legmegdöbentõbb, hogy sokan kölcsönt vesznek fel, hogy megvegyék az ajándékokat!
Röviden ennyi a véleményem a szeretet ünnepének kikiáltott, számomra a leírtak miatt egyre megutáltabb pár napról!!
Sorry ha valakit sért az üzenet, nem szándékos!
BOLDOG KARÁCSONYT <#falbav>#falbav> (egyéni vélemény)

jól írtad az elõbb, ha nincs tárgy, akkor alanyi igeragozást használunk...<#zavart2>#zavart2>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)