71
Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi \" láz\"?
  • Willenbrock
    Na van valaki akire már rájött ez a karácsonyi láz?Hozzánk holnap valóságos rokonsereg fog jönni,1 évben 1X látósok is.Legjobban mégis azt várom hogy menjen már le az egész cécó és legyen már nyugalom itthon.Kaja legalább sok lesz és olyan is amit szeretek.
  • PíszLávJuniti
    még hétfő reggel is ráértetek volna :)
    az alkalmi árusok még tuti engednek az árból egy csomót, mert csak rajtuk maradna..
    fát is most kellett volna venni, az utolsó percben
  • The Garrett
    hat engem ma elkapott :D

Testverem felhív reggel (23án reggel :P ) hogy csomagoljuk be az ajandekokat. - jó de ehhez minek kellek én? kérdem én.
    - hát mert nálad vannak nem?
    - Én azthittem te vetted őket...
    Kiderült hogy ő azthitte én veszem meg őket, én meg azthittem ő már rég bevásárolt...

Idegbaj + rohanás be a városba... még szerencse hogy nyitva vannak a boltok az ilyen feledekeny embereknek mint én. :D
  • zetró
    várom a holnapot :):)
  • Prince of Máté
    Ti hittek abban , hogy a karácsony közelettével az embereket elkapja egy karácsonyi " láz"?
    LOL
    Szerintem az magyarul hiSZTEK nem hittek, de mind1...xD
    amúgy nem
  • Veriga
    Mc Kovi - Popp karácsony
  • Joebátsi
    engem minden évben elkap a feeling :)
  • Dark Angel 666
    Engem legutóljára 5 éve járt át az igazi karácsonyi feeling
  • Shadowkiller
    JAJA kezdődik a cucc!
  • Joebátsi
    Lassan jön.
  • 1Battery1
    mindjárt vége a karácsonynak de a további témáklesznek ehez kapcsolódóan.,
  • Szabó Péter
    Ez magáért beszél!
  • Timbo
    Neked is
  • Scholes18
    Boldog karácsonyt
  • Scholes18
    Boldog karácsonyt
  • desigo
    thx
  • Punker
    valami idióta 3x kisebb talpba tette mint kellett volna és valszeg az első szél kitörte, látszik hogy a törzs sokkal vastagabb mint a talp átmérője, persz elehet hogy fake és a még fel nem állított fához oda raktak 1 talpat poénból.
  • sferrari
    tudtok ajánlani olyan wapoldalt ahonnan karácsonyi tartalmakat lehet letölteni? (mms-hez)
  • desigo
    vagy a hód megrágta?
  • hmhm
    kivágták a cigányok ?
  • desigo
    mi lett ezzel?
  • Szabó Péter
    ÉLETVESZÉLYES KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS A PÁSZTÓI ZENEISKOLA BEJÁRATÁNÁL!
    KI SZERETNE ILYEN AJÁNDÉKOT KAPNI?
  • Királylány
  • Punker
    na akkor ennek kicsit olvass utánna mert csak a dátumot nyúlták le rohadtul nem keresztény ünnep eredetielg :)
  • Mike at home
    régen volt ilyen, de ma már nem
    kiskoromban fontos volt számomra a karácsony
    ma már csak nyüg
  • 1Battery1
    sajna ez van. szeretnénk adni de nincs miből már
  • csuvisz
    Nagyon jó adni. Az a probléma,hogy egyrejobban,nem tehetem meg!
  • 1Battery1
    lehet
  • Királylány
    a Karácsony eredetileg keresztény ünnep

mindenki úgy ajándékoz, ahogy tud vagy szeretne > nem mindenkinek a pénzről szól
  • 1Battery1
    sajnos ez is igaz. mert a többiek már autómatikusan elvárják , hogy neki is vegyél ajándékot és kifogysz a pénzből amit persaze sokkal értelmesebb dolgokra is költhetnél
  • Phat Smoker
    ez így van, a mai világban minden a pénzről szól!
  • 1Battery1
    Igaz . Heinekennek teljesen igaza van . a vásárlási őrület teljesen megbolondítja az embereket
  • Shadowkiller
    Ja jó hogy vannak kiemelt ünnepek. Csak azt mond meg a karácsony minek az ünnepe? A vásárlásé vagy a szereteté? Mert a vásárlás egyre jobban háttérbe szorítja azt amiről istenigazából ez az ünnep szól!! Nem az ünnepekkel van a bajom, csak azzal hogy a sok egyszerű ember miatt átfórmálódik az ünnep jentősége jelentése! Mondjuk én anyagi vonzatú ajándék nélkül is megvagyok mert a legnagyobb ajándék ha a család együtt van, és erőtől egészségtől duzzad mindenki. Egyébként nem azt mondtam, hogy az ajándék nézelődésen stresszelnek az emberek, hanem a rohanás, hogy mindenkinek minden meglegyen meg, hogy anyagilag kijöjjön minden, de ha belegondolsz kicsit akkor azér ne mond, hogy nincs benne egy kis igazság. A mai világban már lassan minden a pénzről szól, százmilliárdokat költünk az ünnepre ami valójában a szeretetről szól és nem a pénzről!! Ezzel van a baj nem az ünneppel!!
  • Vanek
    hi! please segítsetek! vmilyen online poszerrendelé kéne,nem találok sehol megfelellőt. Seattle Seahawks -amcsifocicsapat- eól kéne bármi. Karácsonyra lenne,aki tud egy ilyen oldalt,pls szóljon.előre is kösz. ha lehet priviben írjatok!!!
  • Christiansen
    A stresszelés azoknál van, akiknek nincs öltetük mit vegyenek,
    és az a kényszer van bennük, hogy ajándékot kell adniuk. Ez már rég nem karácsony...
  • hmhm
    Igenis jó, hogy vannak kiemelt ünnepek, kiemelt napok az évben. Mert ha máskor nem is, de ilyenkor talán jobban figyelsz a családra, barátokra, rokonokra.
    Gondolataid alapján az összes megünnepelt napot felejtsük el, ne legyen hétvége, ne legyen hétköznap, stb..

Ajándék nézelődésen stresszelni? Érdekes.. sosem szoktam emiatt stresszelni.
  • zakika
    csak egy eszrevetl
    volt egy kolleganom (mellesleg orvos) aki a fianak egesz evben vasarolta az ajandekokat es csak karacsonykor adta oda... melleselg a fia mar lassan 30 es jogasz
  • Taranov
    Persze, igazad van, nem megy nekem az írás, ha közben mással foglalkozom :)
  • zakika
    gyerekkel a legjobb, plane ha tket eves es meg hisz a jezuskaban :) meg lehet bolonditani, hogy ha jo leszel, hoz neked ajandekot. persze igy is rengeteg jateka van, de ez a kis takonypoc meg orul a ruhaknak is

nekunk felnotteknek mar egy kicsit mas, kinek mit ajandekozzunk hogy ne legyen hulyeseg es meg oruljon is neki. nekunk a felesegemmel pont most volt a szulinapunk (mindkettonknek egymas utan decemberben), tehat ajandek csak szimbolikusan - konyv, cd, dvd, pulcsi..