13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#540 Én Live Messenger-t használom Live Plus 4-el...
Nekem nincs vele gondom... arra jó amire eddig is használtam csak sajnálom, hogy a Live Plus 4 a színes neveket nem kezeli és Plus-os hangokat sem... de majd idővel biztos ezeket is beleépítik... gondolom majd a WLM8 végső verziójához... -
#539 A Link helyesen:
Live Login -
#538 Köszi, közben már sikerült megoldani.
Kár, hogy a legutóbbi Plus nem kompatibilis ezzel... -
#537 Nem kell meghívó, aki nem használd még beta-t az itt megerősítheti az accountját:
http://href.hu/x/1bnk
Ezután beenged! -
#536 Ebbe csak hotmailes passporttal lehet bejelentkezni? Mert a régi passal nem engedett be, csak miután újat - hotmailest - hoztam létre.
Vagy most mi van? Ez is meghívásos rendszerű lett? :O -
pcgyerek #535 Küldjetek please egy meghívót ide:
[email protected] -
#534 1000 bocsanat :) aki irta az a main ablak bal oldali tab-jaira gondolt :( pedig mar kezdtem orulni, hogy alap bennelesz, ami az msn plusban, hogy "tabbed chatting" :( :) -
#533 Ez a 683 vagy a 689? Mert nem akarok beigerni semmit, de asszem a 689-ben mar vannak "tab"-ok... de fel ora es ellenorzom :) -
vizcsap #532 Szeretnék tisztán látni: működik a 8as alatt a plus! v nem?
Vki azt mondja h működik vki azt h nem,most akkor mivan? -
#531 itt a legújabb msn magyarul -
#530 Nagyon pang a topik....
Semmi újdonság? -
#529 Sziasztok nekem wlm azt irja ki hogy a szolgáltatás nem elérhetö de miér nem idáig müködöt ! -
#528 :) en ilyen esetekben egy Flip3d-vel megoldom a dolgot, de nagyon gyulolom, hogy +1 program bejon MSN indulaskor is, meg azt a sok kedves embert, aki japantol kezdve arab zenekig minden szart kuldozget rajta :D nemtudom, en a sajat esetemben feleslegnek tartom... -
Artus58 #527 én hasznosnak tartom a plus-t. a legjobban a pop3 emailfiók értesítést szeretem, mivel gmailes a címem és nem írja ki hogy jött levelem mint a hotmaileseknek. meg a jelszóval levédhető loggolás is jó dolog. meg most azt is használom hogy 1 ablakban látod az összes beszélgetést, mert utálom amikor a fél desktopom msn ablakokkal van tele. a saját hangküldés meg nagyon nagy poén tud lenni néha :) bár én nem használom. hirtelen most mást nemtudok ami engem is érdekelne. -
#526 Megtenned, hogy megemlitesz parat, amit olyan fontosnak tartasz? :) -
#525 Nekem megvan a BETA de nem jelntkezik be bizonyos Key Ports-okra hivatkozva. -
#524 Nekem megy a plus a legújabb beta-val... -
#523 Már bocs de a plus-ban kismillió funkció van, sokkal fontosabbak mint a smájli vag y a szinek... attól mert neked nincs szükséged rá, nem kell leszarozni -
#522 ok -
#521 nem azt mondtam, hogy ne hasznald, en azt mondtam, hogy EN tartom egy nagy rakas szarnak... azt hasznalsz amit akarsz, semmi kozom hozza. -
norti #520 talán akkor az ismerőseidet kéne "meg/átnevelned" vagy ismerőst váltani nem a programot feleslegesnek tartani LOL érdekes az én ismerőseim közül sokaknak vna plusa, mégse azért van, hogy 5 centis smileykat használjanak vele :D -
#519 Akkor mit használjuk szerinted amikor mindenki ezt használja? -
#518 Nagyon szivesen :) Mert egyszeruen olyan mertekben feleslegesnek tartom, hogy nemigaz. Kedjuk ott, hogy lehet, hogy sok ember szereti amikor valaki feheren kiirja a nevet, vagy a szurketol a pirosig minden arnyalatba lehet latni, nos en utalom. Nem igazan tudom, hogy milyen pluszt ad az a program, de idaig engem csak idegelni tudott, a hatalmas smilektol nem is kezdve, amikor azt kell majdhogynem KEPEKBOL kibogarasznom, hogy az illeto mit akart mondani... ki is kapcsoltam egybol a custom smilekat. -
Kovsebi #517 A hang küldés miatt lenne jó....
De mivel ezzel a plus 4.0-val ilyet nem lehet, ezért szart se ér szerintem -
norti #516 érdekes én felnyomtam az új verziót, rá az a-patch-t és simán működik a live plus beta vele, semmit se kellett csinálnom... -
#515 Köszönjük építő hozzászólásod:)
Írd is le,hogy miért... -
#514 szerintem egy nagy rakás szar [bocs, aki szereti :D] -
#513 Nekem nem is hiányzik a Plus
Áruljátok már el,hogy miért olyan fontos? -
Kovsebi #512 Az uj bétával meg nem megy ez az msn plus.... Szerintem soha nem fog megjelenni a teljes verzio.. -
#511 Köszi baca01 hogy a semié baszogatsz -
cenzi #510 Így a legjobb:
http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73 -
cenzi #509 Az láma, aki mondja :D
http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73
Ez a hivatalos oldal, ahonnan meghívó nélkül le lehet tölteni a programot - és el is indul!!!!
InternetExplorer alatt nyisd meg, mert nem fog menni a letöltés :)
Annyi, hogy bejelentkezel, majd katt a nagy LETÖLTÉS gombra. :P -
PBence #508 én is kaphatok egyet?:D [email protected] köszi -
baca01 #507 meghívód érkezett :) -
baca01 #506 ja bocsi neked akartam írni sry :P -
baca01 #505 mondj egy e-mail címet és már küldöm is -
baca01 #504 geri basszki már megint terjeszted itt a lámaságot...XD
még egyáltalán nem jelent meg a végleges verzió! -
#503 Én ugy tudom hogy nem kell hozá Mert már megjelent -
Sp4nK3R #502 Sziasztok. Nincs esetleg egy meghívója valakinek? Előre is köszi. -
norti #501 :D