13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• InfectedMann
    Én Live Messenger-t használom Live Plus 4-el...
    Nekem nincs vele gondom... arra jó amire eddig is használtam csak sajnálom, hogy a Live Plus 4 a színes neveket nem kezeli és Plus-os hangokat sem... de majd idővel biztos ezeket is beleépítik... gondolom majd a WLM8 végső verziójához...
  • DjDano
    A Link helyesen:

Live Login
  • hykao #538
    Köszi, közben már sikerült megoldani.
    Kár, hogy a legutóbbi Plus nem kompatibilis ezzel...
  • DjDano
    Nem kell meghívó, aki nem használd még beta-t az itt megerősítheti az accountját:

http://href.hu/x/1bnk

Ezután beenged!
  • hykao #536
    Ebbe csak hotmailes passporttal lehet bejelentkezni? Mert a régi passal nem engedett be, csak miután újat - hotmailest - hoztam létre.
    Vagy most mi van? Ez is meghívásos rendszerű lett? :O
  • pcgyerek
    Küldjetek please egy meghívót ide:
    [email protected]
  • Extraboy
    1000 bocsanat :) aki irta az a main ablak bal oldali tab-jaira gondolt :( pedig mar kezdtem orulni, hogy alap bennelesz, ami az msn plusban, hogy "tabbed chatting" :( :)
  • Extraboy
    Ez a 683 vagy a 689? Mert nem akarok beigerni semmit, de asszem a 689-ben mar vannak "tab"-ok... de fel ora es ellenorzom :)
  • vizcsap
    Szeretnék tisztán látni: működik a 8as alatt a plus! v nem?
    Vki azt mondja h működik vki azt h nem,most akkor mivan?
  • jbal
    itt a legújabb msn magyarul
  • desigo
    Nagyon pang a topik....
    Semmi újdonság?
  • geri777
    Sziasztok nekem wlm azt irja ki hogy a szolgáltatás nem elérhetö de miér nem idáig müködöt !
  • Extraboy
    :) en ilyen esetekben egy Flip3d-vel megoldom a dolgot, de nagyon gyulolom, hogy +1 program bejon MSN indulaskor is, meg azt a sok kedves embert, aki japantol kezdve arab zenekig minden szart kuldozget rajta :D nemtudom, en a sajat esetemben feleslegnek tartom...
  • Artus58
    én hasznosnak tartom a plus-t. a legjobban a pop3 emailfiók értesítést szeretem, mivel gmailes a címem és nem írja ki hogy jött levelem mint a hotmaileseknek. meg a jelszóval levédhető loggolás is jó dolog. meg most azt is használom hogy 1 ablakban látod az összes beszélgetést, mert utálom amikor a fél desktopom msn ablakokkal van tele. a saját hangküldés meg nagyon nagy poén tud lenni néha :) bár én nem használom. hirtelen most mást nemtudok ami engem is érdekelne.
  • Extraboy
    Megtenned, hogy megemlitesz parat, amit olyan fontosnak tartasz? :)
  • totti1992 #525
    Nekem megvan a BETA de nem jelntkezik be bizonyos Key Ports-okra hivatkozva.
  • DjDano
    Nekem megy a plus a legújabb beta-val...
  • DjDano
    Már bocs de a plus-ban kismillió funkció van, sokkal fontosabbak mint a smájli vag y a szinek... attól mert neked nincs szükséged rá, nem kell leszarozni
  • desigo
    ok
  • Extraboy
    nem azt mondtam, hogy ne hasznald, en azt mondtam, hogy EN tartom egy nagy rakas szarnak... azt hasznalsz amit akarsz, semmi kozom hozza.
  • norti
    talán akkor az ismerőseidet kéne "meg/átnevelned" vagy ismerőst váltani nem a programot feleslegesnek tartani LOL érdekes az én ismerőseim közül sokaknak vna plusa, mégse azért van, hogy 5 centis smileykat használjanak vele :D
  • desigo
    Akkor mit használjuk szerinted amikor mindenki ezt használja?
  • Extraboy
    Nagyon szivesen :) Mert egyszeruen olyan mertekben feleslegesnek tartom, hogy nemigaz. Kedjuk ott, hogy lehet, hogy sok ember szereti amikor valaki feheren kiirja a nevet, vagy a szurketol a pirosig minden arnyalatba lehet latni, nos en utalom. Nem igazan tudom, hogy milyen pluszt ad az a program, de idaig engem csak idegelni tudott, a hatalmas smilektol nem is kezdve, amikor azt kell majdhogynem KEPEKBOL kibogarasznom, hogy az illeto mit akart mondani... ki is kapcsoltam egybol a custom smilekat.
  • Kovsebi
    A hang küldés miatt lenne jó....
    De mivel ezzel a plus 4.0-val ilyet nem lehet, ezért szart se ér szerintem
  • norti
    érdekes én felnyomtam az új verziót, rá az a-patch-t és simán működik a live plus beta vele, semmit se kellett csinálnom...
  • desigo
    Köszönjük építő hozzászólásod:)
    Írd is le,hogy miért...
  • Extraboy
    szerintem egy nagy rakás szar [bocs, aki szereti :D]
  • desigo
    Nekem nem is hiányzik a Plus
    Áruljátok már el,hogy miért olyan fontos?
  • Kovsebi
    Az uj bétával meg nem megy ez az msn plus.... Szerintem soha nem fog megjelenni a teljes verzio..
  • geri777
    Köszi baca01 hogy a semié baszogatsz
  • cenzi
    Így a legjobb:
    http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73
  • cenzi
    Az láma, aki mondja :D
    http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73
    Ez a hivatalos oldal, ahonnan meghívó nélkül le lehet tölteni a programot - és el is indul!!!!
    InternetExplorer alatt nyisd meg, mert nem fog menni a letöltés :)
    Annyi, hogy bejelentkezel, majd katt a nagy LETÖLTÉS gombra. :P
  • PBence
    én is kaphatok egyet?:D [email protected] köszi
  • baca01
    meghívód érkezett :)
  • baca01
    ja bocsi neked akartam írni sry :P
  • baca01
    mondj egy e-mail címet és már küldöm is
  • baca01
    geri basszki már megint terjeszted itt a lámaságot...XD
    még egyáltalán nem jelent meg a végleges verzió!
  • geri777
    Én ugy tudom hogy nem kell hozá Mert már megjelent
  • Sp4nK3R
    Sziasztok. Nincs esetleg egy meghívója valakinek? Előre is köszi.
  • norti
    :D