13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
LeePí17 #2538 Skin G3O
Hamarosan WLM 9.0 -
LeePí17 #2537 -
#2536 4 db gyönyörüszép vista téma wlm 8.1-re,kbszott szépek !!
+ 4 db uj hang :) -
#2535 kösz -
#2534 Faxa a logod! -
#2533 megoldódott. csak restartolnom kellett a gépet -.- -
#2532 hi. baj lehet az, ha sok ember van a listában? eddig, amig használtam msn-t, mindenki ki volt törölve három emberen kivül, ma gondoltam egyet, és visszaraktam mindenkit a listába, akit ismertem. igy lett 105 contact. kiléptem msn-ről, lecsuktam, de most akárhogy próbálom elinditani, nem sikerül. be tudok jelentkezni, egy pillanatra ki is dobja a listát, aztán kilép. dial-up-om van egyébként, nem tudom, számit-e valamit
köcce előre is -
LeePí17 #2531 szvsz mindenki msn-nek mondja..nem WLMnek...
msn jólbevált szó..sztem ezért.. -
#2530 A Messenger title-jébe miért azt írja, hogy: "MSN Messenger"?
Anno, Windows Live Messenger-t írt.
Miért változtatták meg? -
Newfronter #2529 Messenger Plus! Live 4.20
Már tartalmaz scripteket is, illetve Vista kompatibilis lett. -
LeePí17 #2528 azé rejtett...
h ne lássad mikor vannak fent... -
#2527 nincs olyan -
raptor22 #2526 hali
nem tudtok olyan proramot amivel lehet látni azokat az embereket is akik rejtve jelentkeznek be?? -
kisleki #2525 Bocs, neked akartam megköszönni. -
kisleki #2524 Nekem tudtál segiteni, köszi ;) -
#2523 megmá a másik topikkba leis irtam valaki másnak.. -
LeePí17 #2522 google?
msn scriptek?
olvass vissza kereső....
innen le lehet tuti tölteni -.- -
#2521 hjajistenem... -
BENDI #2520 sziasztok nemtudjátok honnan lehet letölteni msn-hez azt a patch-et amivel folyamatosan lehet rezgetni???ELŐRE KÖCCE:))))))) -
#2519 azért én szétnéznék a neten, nincs e hozzá, és megnézni hátha nem fog tőle lefagyni
vagy próbálj ki egy régebbi msn-t azzal megy e -
#2518 nem kell neki driver, bedugod és megy, amit adtak CD-t azon csak egy szoftwer van hozzá amivel képeket és videókat lehet készíteni -
#2517 sztem valami használja és azért fagy le, esetleg a driereit kéne ujra feltenni...nemtom -
#2516 nem, még a sima windows-os webcammal képet csináló akármi se fagy le... csak a WLM fagy -
#2515 más, webkamerát használo program nem fagy le? -
#2514 Lehetetlen, hogy mindig valami baja legyen az MSNek a gépemmel... Tegnap raktam újra windows-t szerintem minden fennt van ami eddig is fennt volt fent van legújabb WLM+Plus! és mikor webcamot akarom indítani lefagy, cisnálhatok bármit, lefagy, de akkor is ez van ha arra megyek hogy: Eszközök > Hangok és videó beállítása
Nem találkozott még senki semmi ilyennel? Fontos lenne.. -
LeePí17 #2513 -
#2512 Nem tudom mondok-e újat valakinek, de erre most jöttem rá..
Tehát ha uj windowst raktok, és nem akarjátok hogy elvesszenek a szmájlik, a bindjeikkeél együtt, akkor nem kell mást tenni, mint a régi windowsban elmenni a
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft
mappába, és innen a Messenger mappát kimásolni valahova, majd az új windowsra feltelepítitek a messengert, és visszateszitek ebbe a mapábba a Messenger mappát. Ennyi, remélem tudtam valakinek segíteni :) -
#2511 hát pedig vírusosak. lásd: még a plust sem engedi feltenni:) és belegondolni is rossz, hogy hova nyúl még. szép kis keyloggerek lehetnek benne. -
savoo #2510 Mondjuk ebben a vírusos dologban nem vagyok biztos, bár már egy ideje nem használom a SweetIM-et... A link amit a másik fél lát azért van, mert neki nincs letöltve a progi, és a link a program letöltésére mutat. Legalábbis régen így volt azóta nem tudom mi van sweetim téren!:) -
kisleki #2509 Sziasztok.
Tudja valaki, hogy a live hová menti a kapott smiley-kat?
7.5-ből el tudom menteni, de 8.0-ban nem találom. -
LeePí17 #2508 jobb ha azokat nemrakod vissza..mert vírusosak!
és a haverjaidnak nem smilie-t mutat hanem linket ami pop up vírust hordoz.. -
#2507 Köszi így már jó.
De mostmár utólag vajon visszarakhatom a SweetIM progit és társait, nem lesz gond??...majd kipróbálom.
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
-
#2506 letöltések
tölsd le újra a plust, pl innen ami nemrég lett belinkelve.
ha nem jó, akkor töröld le a messengert uninstallal, a maradék fájlokat meg a C:\Program Files\MSN Messenger-ból is, aztán tedd fel újra azt amit szintén letöltesz.
ha nem lett jó, akkor nézd meg, nincs e feltéve msnhez valami fölösleges kiegészítő: smilie center, swim, vagy bármi olyan program, ami nem alap a programhaz. (discovery, stb, plust vehetjük alapprogramnak:) )
Nah most már jó??? -
#2505 A minap felraktam a Messenger Live!-ot és a hozzá való Plus!-t is. De amikor elindítom a Messenger-t nem indul el a Plus! a menüje meg sem jelenik!! Csak úgy tudom elindítani, ha a telepítőjét futtatom a Plus!-nak. Hol lehetne ezt beállítani, hogy automatikusan induljon, integrálva legyen a menűje mint a régebbi verzióknál??
Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl... -
pezo01 #2504 nekem nem indul el a live messenger hiába csinálok akármit is. már 1000x újratettem és nem jó. nem tudja valaki mi lehet a baj?? -
#2503 ezt tölsd le
Nem a Windowsd Live Messengerre írja ki hogy legújabb kell, hanem a sima Windows Messenger. ez az amit belinketelm az 5.0-ás. Persze lehet hogy már van ennél újabb is, nemtudom. -
asde3 #2502 Felraktam az uj msn-t (megin) de ha pl én vagy más távsegitságet akar, akkor ez rija ki mitöl lehet ? :S
Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.
-
#2501 köszönöm! :) -
#2500 Msn plusba van olyan, hogy beállitások, massenger, és ott a több fiók engedélyezését kipipálod.
-
#2499 MSN e-mailt, hogyan tudok keresni név alapján?
Köszönöm.