Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Nincs ilyen, de egy virusirtot jobban ajanlanek, mert a virust nem fogod tudni msconfigbol kiszedni :] ugyis visszarakja magat, de amugy folosleges lefotoznom mert mindenkinek mas, attol fugg milyen programjai vannak fent.

grebber
Kaptam valami msn virust és szeretném kideríteni mi ez!

Légyszives csináljatok képet az msconfig automatikus inditás részrõl és tegyétek be ide.

Vagy ha nem akartok képet tenni akkor legalább azt mondjátok meg itt az automatikus inditásnál van-e nektek olyan ami ki van pipálva de a parancs résznél semmi sincs irva?

Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

GyimiGábor
Hol lehet megnézni és módosítani az adatokat?(Pl.: születési év, nem, lakhely...)

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

akyyy
a régebbi vagy más klielnesl próbáltad? lehet a partnerlistába lenyomtál egy "W"-r, és nincs olyan partnered amibe ez a betû szerepel

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nem. Ez a hiba elõjött a Vista alatt is(de ott magától megjavult), de sajna most XP-n is. És hidd el nem hinném hogy lenyúlták az MSN accom, mert egy új fiókkal próbáltam felvenni a partnereket, de nem jelenik meg egyik sem online, offline marad a partnerem. Vagyis az MSN-el van gond, a legutolsó build van fennt.
Próbáltam már Plus nélkül is, de semmi...
Átnézettem a gépet rengeteg spyware, adware, és vírusírtó progival, tûzfal is van.
De mivel most raktam fel az XP-t, így nem hiszem, hogy "valaki" elcseszte volna.
Viszont azért telepítettem újra, mert elõtte egy rootkit támadott meg, és nem tudtam kiírtani, de nem az nyúlt hozzá a fiókomhoz. Most megpróbálok ideiglenesen egy Trilliant feltenni.
CheAteR88
nemlehet hogy kibaszás áll mögötte?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
nem nekad szántam np

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

agyhalál
Mármint mit? De a legegyszerübb módja, hogy megtudd; leszeded, kipróbálod és eldöntöd, hogy megérte-e.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sajnos ez sem segített...
akyyy
cookik, sütik törlése, dokumentumokban az összes olyan könyvtár letörlése ami a cimedre "utal"

Eltûnt a partnerlistám. Újratelepítettem az XP-t, és próbáltam feltenni, de nem sikerült. Ezután registry törlést hajtottam végre, 1-2 programmal. Tûzfallal jól be van állítva, azzal nem lehet gond.
Amikor elindítom a WLM-t, akkor sokáig gondolkodik, kiírja hogy "A használt név megfelelõ, válasszak másikat!", és a partnerlistám meg üres. 😞
Tudtok erre valami megoldást?
Lord Oswal
hali érdemes ezt leszedni?

akyyy
ki mondta h ott fog mozogni? XD. Kiemelt csomagokra rámész és ott lesz pár animált kép!

megjelenítedõ képemnek sztném beilleszteni..de ha berakom akor már nem mozog..
a gif animator nem segített 😞

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

akyyy
ulead gif animator

hi all!

van 1 mozgó képem (Gif) azt szeretném berakni képnek..hogyan tehetném be?milyen progit használjak hozzá?
elõre is Thx!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

valószínûleg késõbb én is rájötttem volna, de így hirtelen ez a fórum tûnt a leggyorsabb megoldásnak, mer most épp nagyon fontos volt az msn, de nincs mentségem, lusta voltam gondolkodni
CheAteR88
csak gondolkodni kell!
itt mindenki osztja az észt de senki nem segít:S

CheAteR88
nm

na mûködik, köszi a tippet
még jó h szóltál 😊
CheAteR88
ha nemmegy akkor reinstal minden és utána tuti mennie kell
nefeledd ujraindítani törlés után a gépet!!!!

na ezt is megpróbálom hátha
onnan én is 😞
CheAteR88
kieszközöltemn azt az msn hibát amiért mindegyikõtök annyira aggodott!😊(0.5 perc)
reinstal plussz!!!!!

desigo
Firefox
honnan?
desigo
Nekem is az volt
Töröltem a sütiket és megy...
mostmár 81000306 😞
80072efd hibaüzenetet mond
nekem nem
desigo
Nektek most mûködik?
akyyy
beállításokba kiszeded az összes pipát, eltávolítasz mindenkit, és ha vki fájt akar külden, ne az igenre menj😊

GyimiGábor
Jó de ha kijelentkezek akkor visszaáll és ha amíg nem vok bejelentkezve addig fájlokat raknak a megosztási mappámba akkor azok automatikusan átjönnek és terhelik a netet.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

akyyy
megosztások szüneteltetése gomb

GyimiGábor
Hogyan lehet kikapcsolni a megosztási mappát hogy ne tudjanak nekem fájlokat küldeni?

akyyy
amikor te láttad utoljára

Balumann
Ha rámegyek egy partnernél hogy partner információ, akkor kiírja hogy utolsó bejelentkezés. Ez az, hogy az én msn-em mikor látta utoljára bejelentkezve, vagy ez hogy tényleg mikor volt bejelentkezve? (tehát hogyha esetleg letiltott akkor is látom hogy mikor jelentkezett be utoljára?)

Lord Oswal
hali érdemes ezt a cucct leszedni?

partnerek mentése majd partnerek importálása
tudtok e olyan lehetõségrõl hogy ha készítek egy ujj címet akkor hogy lehetne átmenteni a kapcsolatokat/msn címeket a másik címre ?? szoval az egyenként felveészetet kivéve ...

Csabesz6
#1462 lécci

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akyyy
plust tölsd már le te ......... beállítások, egyszerre több msn fiók futtatása. csak az lesz zavaró h ha indula gép akkor eleve két msn lesz lent a tálcán!

grebber
MultiMSN 8.0.0792 leszedtem ezt de semmi!
Mert nem jó a Windows Live Messenger 8.0.0812 ehhez!

akyyy
fölsöleges iylen virusos szart leszedni, mikor ha fent van a plus, alapból tudja ezt, csak szét kell nézni a beállításaiban!

Csabesz6
most csinát iet elöször

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
szasztok
az lenne a gondom hogy én be vagyok jelenkezve de a haverjaim nem látnak<#confused>aszongyák a felugro kisablak laccik, AMIKOR bejelenkezek de utána nem látnak, de az üziket +kapják.Ja és NINCS bekapcsolva a rejtve kapcsolódás...
pls help<#shakehead>

van hozzá egy olyan kiegészítõ amivel meglehet csinálni...
a neve: multimsn
itt mindent megtalálsz--->> www.msgshit.com

grebber
Jó de hogyan mertha ugyanazt azt msn-t nyitom meg akkor a már megnyitott ugrik fel?

CheAteR88
lehet.
nekem volt olyan hogy egyszerre 3 is futott😊
ahány felhasználofiok annyi msn !