13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3859 FFel is :D -
#3858 pöpec
IEvel bejön -
#3857 kicist várni kell, mer animmal jön be :DDD -
#3856 nekem mindkettő látszik -
#3855 nekem így is üres... -
#3854 na inkább így :S
-
#3853 Vizsgaidőszak után nagy nehezen most volt időm csinálgatni:
-
#3852 az már kellemetlen, mikor azon kell gondolkozni, hogy ugyan ki is akar elkerülni..:S -
Bmx01 #3851 az szar ügy -
#3850 NINCS sőt..olyan sincs amivel nézheted h ki tiltott le -.- -
#3849 ráírsz, és ha visszair, akkor rejtve van kapcsolódva. -
#3848 na ezt én is szeretném kérdezni -
Bmx01 #3847 létezik olyan program amivel láthatom a rejtve kapcsolódókat ????
-
#3846 használjatok VNC progit..
sokkal jobb^^ -
#3845 nem a wlm legfrisebbre gondol hanem a sima messenger legfrissebjére. -
bekecs #3844 Sziasztok
Korábban az egyik haveromnak egy csomószór használtuk a távsegítséget és otthonról segitettem rendezni az ő gépüket. Most neki újra lett telepítve a windows és azóta nem tud meghívni távsegítségre, mert mindig kiirja, hogy rakja fel a legfrissebb verziót, pedig a legfissebb van fent. Próbáltuk mindenféle verzióval, de sehogy nem megy. Biztos, hogy nem a verzióval van a baj, mert ugyanaz van neki mint nekem és nekem mással mükődik a dolog. Nem tudom mi lehet a probléma. Mit kéne csinálni szerintetek? köszi. -
#3843 megoldodot a probléma :), egy kicsit várnom kelett és most már jó -
#3842 Hali! Lenne egy kérdésem. Msnben a partnerlista felett vannak ikonok. azokat nemlehetne valahogy valami kicsivel nagyobban megszerezni? -
#3841 külön szerveren van a két accod, valszeg az egyik szervert kilőtték (előfordul hogy a partnereim fele elérhető másik fele nem tud belépni, ez ugyanolyan jelenség valszeg) -
zero_cool51 #3840 Dettó ugyanez a problémám nekem is. Mi lehet? -
buko20 #3839 hello.nekem is ez a gondom ne lép be,de másik vinyomon is van xp azon meg belép de az a rendszer meg szar :S ilyen van? -
yozsee #3838 fura ez, mert pl másik gépen beenged engem is. de itt nem. ja és mikor elmentem otthonról még be voltam lépve küldtem át fájlt éppen és 10 perc múlva mikor hazaérek ki van lépve és nemtudok belépni, ugyanez az üzenet -
#3837 Hali
Probélmám van :S nem tudok bejelentkezni az egyik msn cimemre :S, kettö van ezt irja ki:Jelenleg nem használhatja a Windows Live Messenger programot, mert partnerlistája nem érhetö el
Hibakód: 81000378
Mit csináljak, ja igen a másik msn cimemre betudok jelentkezni -
#3836 Bocs, csak siettem!
Köszi azért... -
#3835 hálózati beállításoknál kell vmit átállítani -
#3834 visszaolvastál volna megtudnád...
#3800 -.- -
#3833 Hi all
Olyan kérdésem lenne hogy nagyon sok smile-t összegyüjtöttem már és honnan tudom kimásolni, hogyha új Windows-t rakok akkor visszatudja másolni az MSN-be, ne keljen megint összegyüjtenem! -
moon21 #3832 Hello!
A következő a probléma: egy ismerősöm nem tud indítani megosztási mappát. A következőt írja ki párbeszédablakban: Számítógépe nem támogatja a megosztási mappákat. Szeretné elolvasni a megosztási mappák támogatását ismertető súgótémakört? Igen/Nem
Egyébként rendszergazdai joga van, és ugyanez a helyzet a 8.1 és a 8.5-ös verzióval egyaránt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#3831 jó lenne :D de ilyen nem létezik (vagyis meg lehetne csinálni), egy egyszerű hotmail cimmel nem lehet rácsatalakozni senkire, főleg nem a kamerára :D -
#3830 Ebben igazad van.. meg a reklámmal telipakolt, külddel13ismerősödnek téma is érdekes.
-
weber #3829 vírus... -
#3828 fake:D
youtubon a hozzászólások le vanank tiltva, vajon miért? -
#3827 Én meg egy ilyet találtam.. Valaki kipróbálhatná:) -
#3826 "hozz étre saját profilt..."
menő. -
#3825 csak én érzek FAKE szagot? :D -
weber #3824 Hello!
Hogy tudom azt megcsinálni,h ha írtam egy scriptet, akkor azt plsc formátumba mentesem el és az MSN-be csaak importálni keljen? -
#3823 kösz, de elfelejtettem megnézni a választ a multkor -
#3822 havonta beütemezed ezt a kérdést? :D -
#3821 hol tárolja a plus a berekott smile-kat? -
mustar #3820 az mitől lehet, hogy eddig tudtam rejtett embereknek üzenetet küldeni, most viszont nem, kiírja h nem sikerült a kézbesítés. már vagy 1 napja csinálja