Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszives csináljatok képet az msconfig automatikus inditás részrõl és tegyétek be ide.
Vagy ha nem akartok képet tenni akkor legalább azt mondjátok meg itt az automatikus inditásnál van-e nektek olyan ami ki van pipálva de a parancs résznél semmi sincs irva?
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Próbáltam már Plus nélkül is, de semmi...
Átnézettem a gépet rengeteg spyware, adware, és vírusírtó progival, tûzfal is van.
De mivel most raktam fel az XP-t, így nem hiszem, hogy "valaki" elcseszte volna.
Viszont azért telepítettem újra, mert elõtte egy rootkit támadott meg, és nem tudtam kiírtani, de nem az nyúlt hozzá a fiókomhoz. Most megpróbálok ideiglenesen egy Trilliant feltenni.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Amikor elindítom a WLM-t, akkor sokáig gondolkodik, kiírja hogy "A használt név megfelelõ, válasszak másikat!", és a partnerlistám meg üres. 😞
Tudtok erre valami megoldást?
a gif animator nem segített 😞
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
van 1 mozgó képem (Gif) azt szeretném berakni képnek..hogyan tehetném be?milyen progit használjak hozzá?
elõre is Thx!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
itt mindenki osztja az észt de senki nem segít:S
nefeledd ujraindítani törlés után a gépet!!!!
reinstal plussz!!!!!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mert nem jó a Windows Live Messenger 8.0.0812 ehhez!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az lenne a gondom hogy én be vagyok jelenkezve de a haverjaim nem látnak<#confused>#confused>aszongyák a felugro kisablak laccik, AMIKOR bejelenkezek de utána nem látnak, de az üziket +kapják.Ja és NINCS bekapcsolva a rejtve kapcsolódás...
pls help<#shakehead>#shakehead>
a neve: multimsn
itt mindent megtalálsz--->> www.msgshit.com