13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• istvan12
    lefagy stb...
  • WOW
    köszi keresem
  • SimaSuna #4058
    MSN
    WLM

szavakat.
  • WOW
    start...vezérlőpult...programok eltávolítása.ez megtörtént de az explorernél még mindíg fent van.futtatás..regedit... keresésnél pontossan mit keressek?
  • SimaSuna #4056
    start...vezérlőpult...programok eltávolítása
    utánna meg start..futtatás..regedit... keresés... MSN kulcsokat törlöd..
  • WOW
    Sziasztok.
    A messengert hogyan tudom végleg eltávolítani a gépről elég fontos lenne mert holnap le kell adnom a céges gépeme.
  • Apocalipto
    indok?
  • istvan12
    nem mindegy mert a 8.5 egy kalap sz.....
  • [HUN]FaTaL
    Frissítsd le, 8.5re fogja frissíteni semmi baj nincs vele most nem mindegy melyik van fent?:)
  • istvan12
    ember én nem azt mondtam hogy az 1 hétre kattintok és két hét múlva jelenik meg újra hanem azt hogy csak az a lehetőség van, hogy 1 hét múlva emlékeztessen újra!!!
  • Brolly
    hát bebaszna ha 1 hét múlvát nyomod és 2 hét múlva jönne vissza az emlékeztető
  • istvan12
    csak olyan van hogy 1 hét múlva de 1 hét után újra visszajön!!!!
  • szucsy89
    van olyan asszem h emlékeztessen később akár 2 hét múlva is...
  • istvan12
    Sziasztok! Az a problémám, hogy vagy 3 napja az msn-em bejelentkezéskor mindig azt írja megjelent újjabb verzíó állandóan frissíteni akar! Ja 8.1 msnt használom de nem akarnék frissíteni nekem ez tökéletes! Hogy tudnék megszabadulni ettől az állandó frissítés felajánlástól nem akarnék frissíteni nekem a 8.1 megfelel!!! Segítsetek!!!!!!!
  • autoszimulator
    ó a banner jaj de jó doloooooooooog
  • Cat 02 #4045
    Anniy az újjítás ebben az újban h kék a design ? o.O
  • fery02
    Pár hete volt, de valószínűleg nem a rendszerrel van a baj, mert van kb 40 ismerősöm msn-en, és csak nála van ez a gond.
  • szucsy89
    rendszerrakás?
  • fery02
    Már nem érdekes, megoldottam a feloldást webmessengerből. De eredménytelen, ennél a 9-es beta verziónál is elszáll a gépem, nem értem miért. :(
  • fery02
    Valamiért rohadtul amatőrnek érzem magam: korábban, mikor 8.5-ös MSN-t használtam, akkor letiltottam egy partnert, mert ha írtunk egymásnak, akkor mindíg kékhalállal újraindult a gépem. Tesztképp kellett ez a 9-es beta MSN, és most olyan probléma van, hogy nem tudom, hogy hogyan vehetem fel vissza, hogy kipróbáljuk, hogy továbbra is újraindulna-e a gépem, ha írunk egymásnak.
  • SimaSuna #4040
    ijen progi nincs..
    a Rejtve szó szted mit jelent?..
    mások számára nem észrevehető..láthatatlan...
  • netcool
    Sziasztok!

Van olyan progi ami mutatja hogy kivan fent rejtve?Ha van akkor mi a neve?Esetleg link valakinek?
  • Fabio Capello
  • fery02
    Letölteném ezt a 9.0 beta-t, de néhány kérdésem van. Létezik ebből magyar nyelvű? Meg hogy van hozzá plus?
  • Kaszi46
    köszi!
  • SimaSuna #4035
    a-patch for MSN messenger
  • Kaszi46
    Alul a hirdetés sávot el lehet valahogyan tüntetni(wlm8.5)?
  • Johnny23
    sziasztok!

8.5 -és nem megy a bejelentkezés az alul közölt hibakód van 1folytában :((
  • Szabi1991
    9.0 val is -.-
  • Benny04
    4.7-tel is :DDDDDDDDDDdddddddddd
  • akyyy
    be lehet 7.5el is.
  • SimaSuna #4029
    8.0tól felfele lehet csak bejelentkezni már..asszem...
  • MAD MAX Road
    Sziasztok!
    Volna egy olyan gondom, hogy telepítettem a WLM-et és nem enged bejelentkezni amíg valami frissítést nem telepítek. Viszont ahhoz, hogy a messenger frissítését telepíteni tudjam, követel egy windows frissítést, amit viszont nem tudok elérni, mert mindig hibás oldal jelenik meg. Próbáltam azt is, hogy uninst WLM, inst 7.5 és a reakció ugyanaz, tehát szintén a frissítést követeli a bejelentkezéshez....
    Ha tud vki vmi megoldást, légyszi jelezze
    (visszaolvastam ezt az oldalt és hasonló problémára nem láttam utalást. ha mégis megírta már valaki, akkor bocs és légyszi írjátok meg, hogy hol találom azt a bejegyzést)
    Előre is köszi
  • petyeka
    na jo de mégis hogy?
  • akyyy
    sztem vhol le lehet. nemtudom melyik fájlak való összeférhetetlenség miatt mindig hibár ir ki hogy nem éri el a partnerlistát, ilyesmi, ez vhol a dokumentumok közt levő msn fájlaival lehet elérni.
  • SimaSuna #4025
    én nem tudok ilyenről..
    de várj 1 kicsit..lehet vki esetleg tud segíteni
  • petyeka
    mármint a felhasználokat
  • petyeka
    Akkor a letiltás az ebben a formában, hogy csak abba az msn-be ami nekem fenn van azt nem lehet letiltani ahogy irtam?
  • SimaSuna #4022
    nem rakod fel az MSN.t...
    törlöd a startmenü / asztal ikonát..

ha okos akkor Ebuddy...vagy alternatív messenger progit használhat...
  • petyeka
    Hali!

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy létezik-e olyan valamilyen beállítás msn-en belül, vagy program ami nem engedi meg a kéretlen felhasználóknak, hogy bejelenkezzenek a windows live messenger-be a gépen?
    Tehát megakadájozható-e egy pl. [email protected] nevű egyén (csak példa), hogy bejelentkezzen az én gépemre feltelepített msn-re softverikusan?
    Üdv.