Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pinyo18
mondja mester, mi a baja?!
érthetõen, és magyarul, ha kérhetem.

Myron: amúgy annál, akinél ezt csinálja, nem tiltott le engem. szal még ez sem lehet :]

és az mi?

bertino
nem fasz, hanem TÉK <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

miafasz?

bertino
bazki mekkorát tékeltél 😞

nálam van 2 embernél is, gõzöm sincs miért. 1-iket közölük megkértem h kérdezze meg a többi ismerõsét h nézzék meg õ nekik is szürke e, de nem, csak nekem az. loal.

pinyo18
hali, vki tudja esetleg azt, hogy mért van az, hogy egyik partneremnél ha a partnerablak -> plus! lehetõségekre megyek, akkor semmi nem érhetõ el belõle (se a naplófájl megtekintés, se a partnerinformációra nem lehet klikkelni).
vkinél volt/van ilyen?!

Grove4
ok,kösz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SimaSuna
msn plus..többfiókos bejelentkezés
Grove4
sziasztok,hogyí tudok két msnen egyszerre fent lenni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bertino
szülés.

Benny04
94 új üzenet?<#wow3>
mi volt itt? 😄

autoszimulator
😄D

.: mobilize.hu :.

engem felengedett e-buddyra ..de már a wlm is felenged.

Soldiers
most meg így lefagy

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
na én már betudtam lépni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

pulti
És nálam se megy mint ahogy senkinél.
Még az ebuddyra sem enged fel.
Tuti karbantartás van nem kell kétségbeesedezgetni.

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

[HUN]FaTaL
elindult a WLM szolgáltatás

http://goo.gl/gd6Zi5

John Cena
látom másnak se megy az MSN akkor karban tartás lessz 1-2 napig ki bírom de estére szerintem csak végeznek

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

bertino
mostmár nem is kell válaszolnod.
vedd ugy, hogy nem kérdeztem semmit.

Soldiers
mért

bertino
hány éves vagy ?

Soldiers
olvastam egy csomó embernek nem megy de nekem ezt a hibát írja ki

Gunnersboy
engem felengedett most msnre, de senkinél nemvagyok elérhetõ :C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jaj jön a néger😮
vagyis a feketelyuk a cernbõl
czky
Amióta bekapcsolták svájcban az a hülye részecskegyorsítót, azóta szaraxik az msn!<#idiota><#vigyor><#zavart1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

SimaSuna
olvass vissza 1 pár hsz-t és megtudod 😊
Soldiers
lenne egy próblémám kiírja nem kapcsolódik a Net messenger service hiba mért írja ki és nem tok belépni???

bertino
ki tudja hány millio embert kéne tájékoztatni errõl, használd már az agyad egy picit léccives.

SimaSuna
Win XP SP3 Diablo RuleZ! 😊
SimaSuna
a TV szolgáltatód benyögi h karbantartás csinál?
és ha NEM az õ hibájából nincs TVd hanem a szolgáltatód új bekötést csinál a környéken, vagy kábelcsere miatt nincs TV mûsor..a szolgáltatód elõre szól neked?
autoszimulator
figy, amennyiben a modem elveszti a jelet, akkor aztán lehetsz linuxon, windowson, mac osx-en, bármin, nem lesz rajt net azalatt az idõ alatt.

Ha mondjuk bezáródik az msn, kifagy, az lehet az OS miatt.

autoszimulator
úgyis észreveszed alapon feleslegesnek tartják 😄

Na igen! De akkor minket miért nem tájékoztatnak errõl hogy bocsika egy egész napig nem lesz Messenger!
SimaSuna
épp foglalkozik az MSNel..a 9 fog kijönni decemberben..(elvileg)gondolom tesztelik a szerver terhelhetõségét..
+ lehet szerver karbantartás/lomtalanítás...nem mehet midnen folyamatosan...
ezt te is megértheted... -.-
én is ezért vagyok felháborodva. ha a live messenger a microsofté a vista a microsofté akkor miért nem megy a kettõ együtt?

Ez az egész egy rakás fos! Nem értem a Microsoftot hogy miért nem foglalkozik a Messengerrel. Tegnap csomó barátom is megszakad nem tudott felmenni. Ma reggel fel tudtam de már délután nem. Miért nem tudja senki sem hogy miért? Még egy oldal sincs hogy informálnák az emberket :S
nem az internettel van a baj... mondtam már, hogy a másik Vistán amelyikrõl most írok megy rendesen...

autoszimulator
ADSL betegség, nincs sok mindent tenni, én rengeteget jártam utána, legjobb amit tudtak mondani, hogy menjek vissza egy megabitre...

nem az a baja... nem szokott szakadozni. amikor elindítom a messengert akkor nem megy csak...

bertino
egyszerûen szakadozik a neted.

[HUN]FaTaL
Megint nincs MSN? Nem tudok beloginolni :/

http://goo.gl/gd6Zi5

igen. most néztem meg. megáll 2 másodpercre, ezalatt az internet se megy aztán megint villog és megint megy a net.

nincs ien baj, talán egy max két másodpercre megáll a villogás de utána úgy villog mint elõtte. Az idegesít, hogy van még egy Vistám és azon jól megy, hiba nélkül, viszont az elején az is így ment és nem tudom, hogy javítottam meg😞...

msnnek nem sok köze van az internetkapcsolathoz
autoszimulator
igen, az a természetes, de mikor elmegy a net, akkor van egy pillanat, mikor kb 3-4 másodpercig kialszik, majd egy ritmusban elkezd villogni kb 5-10 másodpercen át. Rá olyan fél perc, és visszajön a net, legalábbis nálam.
Ha ez a gond, tuti nem MSN a hibás, hanem a netszolgáltató.

ok majd megnézem. de nekem a modemen a led alapból villog😊

autoszimulator
neted hogy megy el? modemet figyeld ilyenkor, kialszik az ADSL-nél a fény, majd elkezd villogni? Mert akkor annak MSN-hez nincs köze..

a tûzfalam ki van kapcsolva

SimaSuna
msnt tedd újra...
tûzfalon engedd ki...