Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érthetõen, és magyarul, ha kérhetem.
Myron: amúgy annál, akinél ezt csinálja, nem tiltott le engem. szal még ez sem lehet :]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vkinél volt/van ilyen?!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Még az ebuddyra sem enged fel.
Tuti karbantartás van nem kell kétségbeesedezgetni.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
vedd ugy, hogy nem kérdeztem semmit.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
vagyis a feketelyuk a cernbõl
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
és ha NEM az õ hibájából nincs TVd hanem a szolgáltatód új bekötést csinál a környéken, vagy kábelcsere miatt nincs TV mûsor..a szolgáltatód elõre szól neked?
Ha mondjuk bezáródik az msn, kifagy, az lehet az OS miatt.
.: mobilize.hu :.
+ lehet szerver karbantartás/lomtalanítás...nem mehet midnen folyamatosan...
ezt te is megértheted... -.-
Ha ez a gond, tuti nem MSN a hibás, hanem a netszolgáltató.