Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új hír! Holnap jön a nyilvános beta Plus a végleges 9.0-s WLM-hez! A benne felmereülõ hibák javítva lesznek és megjelenik a végleges Plus 2 hét múlva kb.
szucsy89
loál már szar. nem tudok bejelentkeni, azt írja hogy nem vehetõ most igénybe a szolgáltatás<#wow3>
autoszimulator
Routert sima ADSL és kábelnet elérésnél nem jegyzi meg a gép, maximum a szolgáltatód szûrhet MAC cím alapján, de az az egész netet befolyásolná ,szóval tuti nem így van.

Blokkolást meg úgy kell elképzelni, hogy az MSN használ bizonyos portokat, kapukat a kommunikációja során. Na most ha a router tûzfalában ezek a kapuk zárva vannak, akkor csak próbálkozik, próbálkozik, s nem sikerül átmenni, s így csatlakozni sem a szerverükhöz.

.: mobilize.hu :.

szucsy89
felpakolom én is
Nekem nem csinál ilyesmit, faszán megy.
Rage47
nemár, visszafejlõdnek??
SimaSuna
takarítok -.-
bertino
1 pöcsség már azért van.
az ablak méretét mindig magának igazítja, hiába lövöm be... bezárom és ujra megnyitom, akkor megint állítani kell... mondjuk tulélhetõ probléma, de mégis fasság.

mármint a wlm fõablakét.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
küldtem, leszartad 😄

Rage47
Hát igen, megint maga alatt vágja a fát a MS^^
SimaSuna
képet! 😊
bertino
nem is olyan borzasztóan pocsék ez a wlm 9 szerintem.
én most pakoltam fel.

Mégse... lesz Plus, ma jelent meg a zárt Plus beta. Ne kérdezzétek honnan lehet leszedni, sehonnan! A lényeg hogy lesz Plus. Nem tudom a Plus fórumán miért volt tegnap beindulva 1-2 ember hogy Patchou abbahagyja a munkát. Rage47 leírta hogy mi is az igazi probléma még, úgy tûnik nem akkora megoldhatatlan feladat ez a Plus fejlesztõjének.

2 hét kb a Plus érkezésének az ideje, DE ez is elég képlékeny sajnos.
szucsy89
szöszi kócost viszont dugnám😄
nemtom nekem az elsõ pillanattól látszódott h itt vmi nincs rendben 😄

pontosan!!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jesszusom, eleinte értelmesnek tûnt a csaj, de aztáááán, pfff...

SimaSuna
szétnézek 😊
Flamer
nincs olyan verzió ami lehetõvéteszi a netnélkül itelepítést?:o tehát nem egy egy ilyen csicskafos 1megás kis szar?:o

http://loal.atw.hu

igen, ez lehet, hogy blokkolás van. viszont a blokkolás azt jelenti, hogy el sem tudja inditani, nem? mert elindul az msn csak 15 percre az elinditására...

de ezt fogom kipróbálni, ha vissza megyek a lakásra, hogy direkt a modemet kötöm be.

Egyébként ahogyan mondod, másik kéróban megy, és ott is van router.

Egy nagyon hülye kérdés: Olyan fennálhat, hogy az itthoni modemet és routert megjegyezte magának a laptop, és azon helyesen dolgozik, viszont, ha máshova viszem, akkor meg szemtelenkedik az msn-el? Megjegyezte: ez alatt azt értem, hogy arra a beállitásokra konfigálta be magát valahogy, vagy nem tom... 😞

SimaSuna
elérhetõ a Végleges WLM 9.0

mûködõ Plus NINCS hozzá!
Flamer
hátõõ.. cskaméraza cime hogy imo mikor nemis. mer õk hc meg szka!

http://loal.atw.hu

szucsy89
hát akkor az wlmnek befellegzett
Doomista
Microsoft eddig is nagyban leszart minden olyan programot,amit nem õk csináltak...nem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Na ezért népszerû az MSN, nézzétek végig!!!

MSN, jeeeeee

jaja, tiszta hülyék...
ha nem lenne Plus, már én is rég más klienst használnék

autoszimulator
In the RC build (which is the final version of 9) they have not only removed the ability to switch back to this old format, they have actually removed all of the old layout files altogether. So what does this mean for you the user of mods and skins?

Well before any of your favorite skins, patches or addons like Messenger Plus! will work properly again the new format of layout files must be reverse engineered. Until then we are unable to apply any changes to the Messenger layout except replacing images. But this is virtually useless since the key to Messenger mods and patches lies within the layout files which we are locked out of at the moment.

eszemfaszom megáll, lefogadnám, hogy plus nélkül a WLM használók fele már mást választott volna, és akkor ennyire feszesek a fejlesztõk a WLM-nél, hogy már egy szinte vele összenõtt, de külsõs alkalmazással így k*basznak és nem segítenek? sose értem meg ezt a politikát

Rage47
csak nem tudják mikor adják ki a 9-hez a plust, mert a MS átkódolta Messengert...
autoszimulator
úgy értettem a router kiiktatást, hogy modemet kötni direktbe a géphez, és csatlakozási ikont létrehozni 😄

De akkor ugyan ezen a gépen, másik kéróban meg megy? akkor lehet hogy a router a ludas, blokkol portokat tán.

[HUN]FaTaL
Vagy akár el is húzhatnál 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
<#wilting><#wilting>

5c0rp330n
vagy lehetne simán Miranda is. vagy be is lehetne zárni, és kitenni egy linket a Skype-ra, hogy kicsit szokja a nép, hogy hogy kéne kinéznie egy valódi csevegõprogramnak.

kakaoskalacs
hasznalj ebuddy-t vagy instant messengert..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

szóval tényleg érdekes, mert mondom, hogy a lakásban (egyetemista vagyok és lakásban vagyok) nem jól mûködik, sokára indul el, itthon pedig simán indul.

és mindkét helyen a modembõl routerbe megy, onnan meg a gépbe.

tehát most itthon minden jól mûködik a laptopon, a lakásban meg csak az msn indul el baromi lassan , minden más ok.

sp2-angol xp van a laptopon!

szia!

kikütöttem a routert, és mivel megszünt a net, már megint simán indult az msn. most majd még azt próbálom ki, hogy a modemrõl egybõl a gépbe kötöm az utp-t, és hogy igy majd hogyan indul.

viszont, most hazajjöttem, nem a lakásban vagyok, és képzeljétek el, hogy itthon is modembõl d-link di-524 tipusu routerbe megy az adat, és onnan hozom az utp kábelt a laptopba ,és igy meg simán indul megint az msn.

rooney8
Akinek baja van wlm-el az mért nem megy el? Egyfolytába csak azt olvasom, hogy a wlm így szar a wlm úgy szar, meg hogy használjatok mirindát... Ha nem tetszik, akkor nem kell használni, de attól még mert neked nem tetszik mér kell másokat is arra ösztönözni, hogy váltsanak, holott neki pedig tetszik a wlm? Majd ha nekem se fog tetszeni a wlm, majd akkor én is mirindát használok, de addig nem.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SimaSuna
józanodok haggyá 😄
Doomista
ennyi erõvel átirhatnád a topig cimét is !
Windows Live Messenger + Miranda

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
nem miranda topik kell te alma, hanem FAQ 😄
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SimaSuna
szvsz csinálok Miranda FAQ-t 😊
Blekk Síp
Alul a reklám flash alapú meg gondolom oldalt is.
Az oka ez lehet, megoldást sajna nemtok... Vagyis próbáld meg feltenni az MSN Discovery-t, abban alulról is el lehet tüntetni a reklámot.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

azt tudja valaki h miért csinálja azt nekem a messenger h mikor bejelentkezek folyton flash playert akar pedig telepítve van és már többször is újratelepítettem a legújabb verziót :S

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Blekk Síp
De amúgy bal oldalról ki lehet kapcsolni a reklámokat. (Igaz legalul nem)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

SimaSuna
én ezért kezdtem Mirandát használni...

WLM = tele reklám / spam / Vírus és nicns hozzá normális skin

Miranda..egyedi...gyors, reklám mentes és millió skin 😊
5c0rp330n
a skype valahogy mégis megoldja, és nem nevezhetõ több gigás proginak.. meg már csak az lenne szép, ha nem lenne ingyenes.. már így is régóta én teszek szivességet másoknak, hogy ezen is elérhetõ vagyok, magamtól eszembe nem jutna használni, kb ha fizetnének sem.

autoszimulator
azért ha õszinték leszünk magunkhoz, pont az online mûködõ rendszereknél annyiféle probléma léphet, amely nem a program hibája csak, hogy mindet lekezelni lehetetlen, vagy pár gigás lenne a progi 😄 Szóval az, hogy néha pár embernél vannak gondok, még beleférne. De mondjuk amit wlm mûvel az nem az, fõleg ha azt nézzük, hogy nem hobbiként dobta össze egy két fõs gárda. De amíg ingyenes, én addig kussolok.