Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blokkolást meg úgy kell elképzelni, hogy az MSN használ bizonyos portokat, kapukat a kommunikációja során. Na most ha a router tûzfalában ezek a kapuk zárva vannak, akkor csak próbálkozik, próbálkozik, s nem sikerül átmenni, s így csatlakozni sem a szerverükhöz.
.: mobilize.hu :.
az ablak méretét mindig magának igazítja, hiába lövöm be... bezárom és ujra megnyitom, akkor megint állítani kell... mondjuk tulélhetõ probléma, de mégis fasság.
mármint a wlm fõablakét.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én most pakoltam fel.
Nem kicsi...
2 hét kb a Plus érkezésének az ideje, DE ez is elég képlékeny sajnos.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
http://loal.atw.hu
de ezt fogom kipróbálni, ha vissza megyek a lakásra, hogy direkt a modemet kötöm be.
Egyébként ahogyan mondod, másik kéróban megy, és ott is van router.
Egy nagyon hülye kérdés: Olyan fennálhat, hogy az itthoni modemet és routert megjegyezte magának a laptop, és azon helyesen dolgozik, viszont, ha máshova viszem, akkor meg szemtelenkedik az msn-el? Megjegyezte: ez alatt azt értem, hogy arra a beállitásokra konfigálta be magát valahogy, vagy nem tom... 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ha nem lenne Plus, már én is rég más klienst használnék
Well before any of your favorite skins, patches or addons like Messenger Plus! will work properly again the new format of layout files must be reverse engineered. Until then we are unable to apply any changes to the Messenger layout except replacing images. But this is virtually useless since the key to Messenger mods and patches lies within the layout files which we are locked out of at the moment.
eszemfaszom megáll, lefogadnám, hogy plus nélkül a WLM használók fele már mást választott volna, és akkor ennyire feszesek a fejlesztõk a WLM-nél, hogy már egy szinte vele összenõtt, de külsõs alkalmazással így k*basznak és nem segítenek? sose értem meg ezt a politikát
De akkor ugyan ezen a gépen, másik kéróban meg megy? akkor lehet hogy a router a ludas, blokkol portokat tán.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
és mindkét helyen a modembõl routerbe megy, onnan meg a gépbe.
tehát most itthon minden jól mûködik a laptopon, a lakásban meg csak az msn indul el baromi lassan , minden más ok.
kikütöttem a routert, és mivel megszünt a net, már megint simán indult az msn. most majd még azt próbálom ki, hogy a modemrõl egybõl a gépbe kötöm az utp-t, és hogy igy majd hogyan indul.
viszont, most hazajjöttem, nem a lakásban vagyok, és képzeljétek el, hogy itthon is modembõl d-link di-524 tipusu routerbe megy az adat, és onnan hozom az utp kábelt a laptopba ,és igy meg simán indul megint az msn.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Windows Live Messenger + Miranda
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az oka ez lehet, megoldást sajna nemtok... Vagyis próbáld meg feltenni az MSN Discovery-t, abban alulról is el lehet tüntetni a reklámot.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
WLM = tele reklám / spam / Vírus és nicns hozzá normális skin
Miranda..egyedi...gyors, reklám mentes és millió skin 😊