24
  • koppim
    Köszi, megtaláltam őket.
  • szunyika
    egy kis segítség a játékban elakadtaknak:

www.Witcher.hu
  • Csoder
    Nemfogják elcseszni gagyi játékmenettel, abban szinte biztos vagyok. A történetet egy híres írónak köszönhetjük, a mozgásokat szintén a témában jártas emberek segítségével valósítják meg. Akik ezekkel ennyit törődnek, ügyelnek a játékmenetre is ;)
  • galocza
    csak abban bízom, hogy nem egy akciójáték lesz némi fejlődéssel, hanem nemlineáris rpg valósidejű harccal. nem mind1.
  • HUmanEmber41st
    Ha lene rajta multi is, akkor WoW nak hívnák???
    A képek nagyon állatul néznek ki..
  • FTeR
    huh, akkor vajon mivel keverem?
  • mongoose18
    ahh mióta várom már basszus:(((((
  • Laacaa
    Ki kell hogy javítsalak, (bármilyen hihetetlennek is hangzik a képek alapján) de a Neverwinter Nights AURORA enginejét használja, azaz annak a továbbfejlesztett változatát. Tényleg jó RGPnek ígérkezik, az alkotók a Fallout, és a BG játékokat vették példaképnek, és azt ígérték hogy minden küldetést több féleképpen megoldhatsz (ez most nem két féle megoldást jelent hannem többet), és hogy a játék storyja ezek alapján alakul folyamatosan. Ez jól hangzik, csak valósítsák is meg!
  • voodoothursday
    Remélem nem lesz anyira korlátozott a mászkálás mint a fable ben ,jobb lenne a szabad mászkálás mint a gothic ban.
  • Cat 02 #15
    nem tom már talán www.hardwired.hu

600 Mb és kézikamerás
  • Lord David
    Hi!
  • Lord David
  • Matyóhímzés
    1 órás
    És honnan szedted le?
  • Matyóhímzés
    A fable-val az volt a baj, hogy idő után rohadt unalmas lett, az oké, hogy a történet variálható, de nem kellett volna a tröténetnek a játék többi részének a rovására mennie. Pölö nagyon kevés fajta ruci volt, meg fegyverek, meg nem is volt igazán RPG. Szerintem az eccer jáccható kategóriába tartozott, le se pörgettem. Remélem ezt a játékot nem csesik el. :)
  • Cat 02 #10
    láttma róla 1 órás videót kb :D felénél megutnam de addig nagyon jó volt !!!!
  • Matyóhímzés
    Én is valami hasonlóra számítok.
  • Cat 02 #8
    rendes kalandozós lesz !!! sztme olyan mint aFABLE
  • Kannibal
    Teljesen egyetértek veled. De azért kíváncsi vagyok a gépigényre.
  • Matyóhímzés
    Iszonyat jó a grafikája.
    Csak télleg nehogy elcsesszék valami gagyi játékmenettel.
  • Goth
    :OOOOOOOOO
    Aztarohatt... Ez gyönyörű! Az 5. kép meg különösen , ehh micsoda hangulat!
    Megvan már mivel fogok játszani a Gothic 3 után
  • FTeR
    teljes dnd jellegű karakterfejlődés lesz és B'sG jellegű történetvezetés csak fps/tps nézetben és rengeteg újítással.
    egyébként a source-ot használja (HL2)
  • sweech
  • Laci73
    Véleményem szerint nem sok köze lesz az igazi RPG-hez (idecsalt a cím, gondoltam végre egy RPG :)) inkább tűnik egy Prince of Persia klónnak.
  • edios
    Szépek a képek majd meglássuk milyen lesz a gamma