24
-
#24 Köszi, megtaláltam őket. -
szunyika #23 egy kis segítség a játékban elakadtaknak:
www.Witcher.hu -
Csoder #22 Nemfogják elcseszni gagyi játékmenettel, abban szinte biztos vagyok. A történetet egy híres írónak köszönhetjük, a mozgásokat szintén a témában jártas emberek segítségével valósítják meg. Akik ezekkel ennyit törődnek, ügyelnek a játékmenetre is ;) -
galocza #21 csak abban bízom, hogy nem egy akciójáték lesz némi fejlődéssel, hanem nemlineáris rpg valósidejű harccal. nem mind1. -
HUmanEmber41st #20 Ha lene rajta multi is, akkor WoW nak hívnák???
A képek nagyon állatul néznek ki.. -
FTeR #19 huh, akkor vajon mivel keverem? -
mongoose18 #18 ahh mióta várom már basszus:((((( -
Laacaa #17 Ki kell hogy javítsalak, (bármilyen hihetetlennek is hangzik a képek alapján) de a Neverwinter Nights AURORA enginejét használja, azaz annak a továbbfejlesztett változatát. Tényleg jó RGPnek ígérkezik, az alkotók a Fallout, és a BG játékokat vették példaképnek, és azt ígérték hogy minden küldetést több féleképpen megoldhatsz (ez most nem két féle megoldást jelent hannem többet), és hogy a játék storyja ezek alapján alakul folyamatosan. Ez jól hangzik, csak valósítsák is meg! -
#16 Remélem nem lesz anyira korlátozott a mászkálás mint a fable ben ,jobb lenne a szabad mászkálás mint a gothic ban. -
Cat 02 #15 nem tom már talán www.hardwired.hu
600 Mb és kézikamerás -
Lord David #14 Hi! -
Lord David #13 -
#12 1 órás
És honnan szedted le? -
#11 A fable-val az volt a baj, hogy idő után rohadt unalmas lett, az oké, hogy a történet variálható, de nem kellett volna a tröténetnek a játék többi részének a rovására mennie. Pölö nagyon kevés fajta ruci volt, meg fegyverek, meg nem is volt igazán RPG. Szerintem az eccer jáccható kategóriába tartozott, le se pörgettem. Remélem ezt a játékot nem csesik el. :) -
Cat 02 #10 láttma róla 1 órás videót kb :D felénél megutnam de addig nagyon jó volt !!!! -
#9 Én is valami hasonlóra számítok. -
Cat 02 #8 rendes kalandozós lesz !!! sztme olyan mint aFABLE -
Kannibal #7 Teljesen egyetértek veled. De azért kíváncsi vagyok a gépigényre. -
#6 Iszonyat jó a grafikája.
Csak télleg nehogy elcsesszék valami gagyi játékmenettel. -
Goth #5 :OOOOOOOOO
Aztarohatt... Ez gyönyörű! Az 5. kép meg különösen , ehh micsoda hangulat!
Megvan már mivel fogok játszani a Gothic 3 után -
FTeR #4 teljes dnd jellegű karakterfejlődés lesz és B'sG jellegű történetvezetés csak fps/tps nézetben és rengeteg újítással.
egyébként a source-ot használja (HL2) -
#3 -
#2 Véleményem szerint nem sok köze lesz az igazi RPG-hez (idecsalt a cím, gondoltam végre egy RPG :)) inkább tűnik egy Prince of Persia klónnak. -
#1 Szépek a képek majd meglássuk milyen lesz a gamma