67
Szőke Kóla
 • hokotro
  #67
  Hol itt az ész???
 • Tatyla
  #66
  sajna halvány lila fingod sincs a filmekröl mint fogalom,szerintem akkor ne oszd itt az észt...
 • EmIn3m02
  #65
  na látod,faszvagy
  de szerencsére minden ilyen fasz is megnézi a filmet,ennyi:D
 • Tatyla
  #64
  én is megnéztem tegnap ,szerintem egy jó vigjáték öszességében ,függetlenül a szereplöktöl..
 • akyyy
  #63
  nekme mert azért nem tetszik a film mert cigós és a végén ugy állítják be hogy ők milyen jól:S
 • hokotro
  #62
  Hát ha nem az "Ózdi HŐS" játszotta volna lehet hogy be is jött volna a film.De ne haragudjá má!Igen,ezért szar a film.A majoros gyerek miatt, mert annyi köze van a szinészethez mint deák billnek a futóversenyhez.Lajka....Hmmmmm Röhög a vakbelem
 • EmIn3m02
  #61
  lol
  miez anti majka fan club vagy mi?:|
  pontosan az ilyen faszok húzzák le az ilyen jó filmeket akik már eleve ugy állnak neki hogy ez tuti szar mert ez játssza a főszerepet..........
 • hokotro
  #60
  Figyu Majka!!!Én Lajkának hivom,mint a kutyát mert csak ugat de nem harap.Tehát Lajka:Menjél vissza Ózdra dolgozni egy kicsit, hátha a társadalom több hasznát veszi majd neked ,mint a szinészek akik a pályát nem1-2évig tanulják.Ja autófeltörő vóóóótááál óóózdon???Gratulálok.Szép végzettség!!!
 • OPM
  #59
  egyetértek! ha csak ezt a filmet nézném, kb olyan szinten áll színészkedés ügyileg, mint a majoros gyerek = 0
 • ronin7
  #58
  Hali! Nem tudja véletlenül valaki milyen cigány zenét hallgatnak a filmben Majkáék a kocsiban?? Ki az előadó?
 • NeoMaN
  #57
  Beleznay minősíthetetlenül rossz sztem.
 • Jhon Balu
  #56
  megnéztem énis a filmet de sokkal jobbat vártam tőle.
 • OPM
  #55
  utóbbi idők legxarabb magyar filmje :S egyszerűen nézhetetlen szvsz
 • EmIn3m02
  #54
  én most néztem meg,kurvajó volt
  majka szerepe nagyon el lett találva,meg ugy az egész körités nagyon kira :D
 • BONO
  #53
  Csak az a baj, hogy én kb láttam 10 adást a műsor fenállása óta abból 8-ban a humorok telejesen jobboldalt fikázóak voltak és sztem ezek nem jó poénok ugy ahogy baloldalt fikázó poénokból is vannak kifejezetten rosszak!
 • winnie
  #52
  Huhh ember most qrvára megmondtad a frankot!

  nem ez volt a célom, eddig úgy láttam, hogy te vagy a megmondó ember.

  mondta azt, hogy nézem?

  nyilván, ha nem nézed, akkor nem tudod megítélni, mondjuk, hogy a múlt heti rész milyen volt. ez elvileg egy nevetésre kihegyezett műsor. valamelyik adáson sokat nevet az ember, valamelyiken keveset. én így gondolom.

  Te meg inkább a könyvtárakat látogasd a szinház helyet és nagyon sokat olvas mert vmit a hozzászolásomban is nagyon elolvastál! Egyébként többet járok színházba mint moziba!

  jó neked. de félreértettél. nem kértem én kultúrát meg színházbajárást számon, egy szóval sem mondtam, hogy voltam idén színházban - mint ahogy azt sem, hogy x vagy y jó színész.

  (ha érdekel

  annyira nem:)

  Azért nem nézem mert az a politikai látásmód amit ott eröltetnek nagyon távol

  szerintem a humor pártfüggetlen. hogy a H7-esben jó-e, azt passzolom, de vannak benne tudtommal tehetséges emberek.
 • winnie
  #51
  nem szoktam tévét nézni, igazán
 • Szabi84
  #50
  Nálam a Hustler TV.
 • BONO
  #49
  Látom te már elfelejteteted azt a két adót amit emlitettél és lefogadom, hogy most is a háttérben a TV-en a Privat Gold megy!
 • BONO
  #48
  Huhh ember most qrvára megmondtad a frankot! 1. Nem nézem a heti hetest! De látom az aktuális bemutatót meg olvasok újságot és innen onnan tudod olvasok akaratlanul is erről a műsorról különben ki mondta azt, hogy nézem? (De természetesen láttam már belőle mert olyan dologról nem tudok véleményt nyilvánitani amit még nem láttam ja és ezalól nem képez kivételt a szőke kóla sem amit megnéztem időközben és iszonyatosan nem jött be)! 2. Te meg inkább a könyvtárakat látogasd a szinház helyet és nagyon sokat olvas mert vmit a hozzászolásomban is nagyon elolvastál! Egyébként többet járok színházba mint moziba! Az elmúlt hónapban (novemberben) csak 2. szer voltam színházban (ha érdekel a Revizort néztem meg a Vígszinházban és a Sárga liliomot a Nemzetiben)!

  És ha az is érdekel, hogy miért nem nézem a Heti hetest akkor szivesen elmondom! Azért nem nézem mert az a politikai látásmód amit ott eröltetnek nagyon távol ál töllem ebből asszem ki is találhatad a politikai hovatartozásomat is amiről most nem szeretnék többet beszélni bocs!
 • winnie
  #47
  A Beleznay Endrécskéről meg csak anyit, hogy ha valaki "jó humorista" az nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó szinész is!

  kíváncsi vagyok, hogy hány darabban láttad játszani. igen. színházban.

  Gálvölygyinek meg saját show-ja van és emelett még abban a szar heti7-esben is nyomják!

  1. ha szar a heti hetes, akkor miért nézed? nem kötelező, gondolom.

  2. egy dolog, hogy te a kereskedelmi tévék gyermeke vagy, ahogy látom (heti hetesre, showra meg csízre (az meg mi?) hivatkozol - amit ott látsz az nem biztos, hogy a valóság. az ottani műsorokat az azt nézőknek szánják. ha nem te vagy a gálvölgyi show célközönsége - ne bánkódj.

  kíváncsi vagyok, hogy ha megnézted gálvölgyit mondjuk arthur miller alkujában, akkor vajon hogy vélekedsz róla? (ha nem vagy pesti, akkor nemrég volt színházi közvetítés vele - az m2-őn. az megvolt?:)

  el lehetne vonatkoztatni a kereskedlmi médiától - mint ahogy a színészek többsége sem filmekben játszik. létezik egy olyan szórakozási/művelődési forma is, hogy SZÍNHÁZ. ja. hogy oda már nem járnak a kertévék rajongói annyira? lehet. de rég rossz, ha valaki kereskedelmi tévés és filmes fellépésekből ítélik meg, hogy valaki jó színész-e (és ezzekl nem mondom azt, hogy x vagy y jó - csak azt, hogy felejtsük el egy pillanatra a tv2-őt és az rtl-t:)
 • DEXTER92
  #46
  Jó azért Gálvölgyi nem az a fajta, aki a TV showk meg ilyenek főszereplője, és egyfolytába azt nyomják. Ő is dolgozik színházba, de igaz, hogy a TV-sek inkább elkényeztetett izék..
 • Szabi84
  #45
  Talám mert a TV helyett a színházban dolgozik!!!Bazze. Szerintem aki a TV-ben szerepel az RTl klubon vagy a tv2 az... inkább hagyjuk!
 • BONO
  #44
  És végzet is!
 • BONO
  #43
  A Gálvölgyié nem szar de már bánom, hogy felhoztam mert nem tudsz elvonatkoztatni tölle mindemelet ha szar is volna a Beleznay szinész ként is a Gálvölgyi mögött végzet volna!
 • DEXTER92
  #42
  Egy hónapban egyszer nem is muszály elviselned, ne nézd meg. :)
  "nincsen semmilyen showja tehát a Gálvölgyinek akármilyen szar műsora van akkor is jobb mint a Beleznay-é mert neki semilyen sincs" -> Nemigen. Már hogynelehetne. A semmi néha jobb mint a valami. Ha Gálvölgyié szar lenne, egyfolytába azt nyomnák, naná hogy jobb lenne "Beleznayé (/ami nincs/ épp azért)"
 • BONO
  #41
  Hát éppen ezért nincsen semmilyen showja tehát a Gálvölgyinek akármilyen szar műsora van akkor is jobb mint a Beleznay-é mert neki semilyen sincs egyébként a Gálvölgyi show nem olyan szar és egy hónapban egyszer ellehet viselni sztem!
 • DEXTER92
  #40
  Milyen showjába??? Nem tudok róla hogy bármi sója lenne../műsora/
 • BONO
  #39
  Joh én a Gálvölygyi show-ot példaként hoztam fel nem akarok rólla beszélgetni ha akarnák valószinű, hogy nem ide jönnék! Lehet, hogy fapoénok vannak benne de azt mond már meg nekem lécci, hogy az Enru-nak a showjában milyen poénok vannak???
 • DEXTER92
  #38
  A Gálvölgyi showt haggyuk. Abba néha amúgy is vannak fapolyénok. Meg annak asszem van másik topicja is :P
 • BONO
  #37
  Hát csak azért mert a Csííz ota láttad valahol meg régebben még a fridi műsorában volt az az elmebeteg riporter azota valahol láttad jó most a szőke kola de egyébként sehol se nagyon Gálvölygyinek meg saját show-ja van és emelett még abban a szar heti7-esben is nyomják!
 • DEXTER92
  #36
  Humorista területen szerintem maximálisan... most mér? Még viszonylag fiatal...Gálvölgyivel ellentétben.
 • BONO
  #35
  A Beleznay Endrécskéről meg csak anyit, hogy ha valaki "jó humorista" az nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó szinész is! Ezalól egyetlen egy kivitel a Gálvölgyi aki mindkét területen megálja a helyét sztem a Endre egyik területen sem nyujtott maradandó élményt
 • DEXTER92
  #34
  Beleznayval semmi bajom. Régen a Csííízbe jól játszott, meg eleve jó színész is. Majka viszont én is utálom. De hát egy ilyen szerepbe lehet, hogy pont egy ilyen ember kell.

  Dynamic: Pityi Palkó is lehet hogy egyszer meg fog jelenni híresebb filmekben is, de nem szerepelhet azonnal egy ilyen (egyes nézőpontok szerint) jó filmbe. El kell kezdenie az olyan embereknek is, de nem fogod azonnal a Barátok Köztbe látni.
 • Dynamic
  #33
  "mit keres egy ilyen jöttment egy filmben mikor tele van az ország teheségesnél tehetségesebb fiatal színészekkel.."

  Gondolom azért mert Pityi Palkót a kutya sem ismeri, akármilyen tehetséges is.
 • Bucser
  #32
  Hát A Majoros (ha már itt csak így hívjuk) minden csak nem zenész és színész... Egy munkanélküli aki egy antikultúrális förmedvénynek köszönhetően több 10 ezer gyerek "példaképévé" vált hogy ő milyen fasza csávó hogy megcsinálta a szerencséjét.. mikor a giccsparádén és az értelmetlen nyögdécselésen és hülye beszólásokon kívül mást nem tud... Nem szeretem. A Filmet lehet megnézem de ha nem akkor sem miatta... Viszont akkor sem értem mit keres egy ilyen jöttment egy filmben mikor tele van az ország teheségesnél tehetségesebb fiatal színészekkel.. ezeknek meg pont a Beleznay meg a MAjoros kellett...pfffffffffffffffffffffff...
 • Dynamic
  #31
  "csak azért, mert egy rendező egy olyan embert tesz a filmjébe, akit nem szeretek, attól még meg lehet nézni a filmet"

  így van!Nekem pl. nem nagyon szimpi Tom Cruise, mióta erősen nyomul a szcientológiával, de attól még nem fogom bojkottálni a filmjeit.
 • BONO
  #30
  Nem is izgat mint írtam ez is csak egy Blöff utánzat amivel már a hócipőm ki van mostanában minden 2. rendező azt hiszi magáról, hogy ő Guy Richie! + Még egy lapáttal rátesz a dolgora az, hogy csupa olyan "szinész" játszik benne akit ki sem álhatok éllen a Majorossal (persze ha őtt színésznek lehet nevezni)!?

  Egyébként nyugodj meg én is csak a trabi szétverős részig néztem a VV-t onantol a többi szériákat sem követtem szemmel!
 • winnie
  #29
  nem tudom, de én a helyedben nem hagynám, hogy mások irányítsanak. jobb a szabad akarat. csak azért, mert egy rendező egy olyan embert tesz a filmjébe, akit nem szeretek, attól még meg lehet nézni a filmet. ne döntsenek mások helyetted. (ha egy film érdekel, akkor én döntöm el, hogy megnézem-e. attól sem fogok megnézni egy filmet, ami nem érdekel, mert kedvenc színészem játszik bennem - nem mintha lenne:)

  mondjuk fura, mert én nem nagyon ismeres ezt a majoros pétert, de az meglep, hogy ennyien utálnak egy zenészt. (viszont legalább érthető, hogy miért volt olyan sikeres a való világ c. valóságshow, amiben szerepelt.)

  valahol fura, hogy a média ennyire tudja irányítani az emberek jó részét. megmutat egy embert és akkor sokan elkezdik szeretni, sokan meg "fúj, de rossz ember, nem szeretem" - ez valahol óvoda, nem? miért érdekeljen engem egy híres ember? pláne, miért kéne szeretnem vagy utálnom csak azért, mert a tévében látom az arcukat? ott van a többi 9millió párszázezer - ők is hidegen hagynak.
 • DEXTER92
  #28
  "...Majka papa szereplése a filmben inkább lejjebb fogja húzni a filmet mint feljebb..." -> Szeritnem egy ilyen szerephez pont ilyen ember illik