67
Szőke Kóla
-
#27 Igen ha vmelyik filmben olyna szinész játszik akit nagyon nem szeretek azt nem feltétlenül fogom megnézni! Meg és sztem ezzel sokan vannak még rajtam kivül igy ezzel és a Majka papa szereplése a filmben inkább lejjebb fogja húzni a filmet mint feljebb természetesen ez az én meglátásom! A Majkának én ugy látom, hogy több roszakarója van mint jó!!! -
#26 Csak az az érdekes, hogy nektek a filmkritika, az csak a szereplők kritikája, nem maga film... -
#25 Én azt a Belenz...it az Endrét sem birom idétlen egész egyszerűen! Egyébként én nem tudok elvonatkoztatni sajnos, hogy milyen a Majka a vásznon mert csak azt ismerem, hogy milyen a "való világban" (itt nem a műsorra gondoltam hanem a való életre ezalatt pedig a többi elmebeteg idióta műsorára gondoltam) mert egyszerűen annyira nem kedvelem, hogy ettől eltekinteni nem olyan könnyű és nem is akarok!
Már a Való Világ óta gyülőlöm egy ideig semmi gondom nem volt vele azt láttam mondjuk, hogy nagy arcú csávó nem kicsit de mikor a való világban kaptak egy trabantott ami még elvileg működő képes volt (és az volt a feladatuk, hogy szuperálják ki a Dopmenes forgatásra). Akkor ezt megcsinálták faszára szépen aztán pedig elmebetegek módjára Majkával az élen szétverték egyedül a Szabolcs nem verte szét akit egyedül még normálisabnak tartottam a műsorból egyébként is! Ezen az egészen csak azért háborodtam fel mert sok ember akinek nincs autója mert anyagilag nem tud beleszálni egy ilyen költségbe (itt nem éppen magamra gondoltam hanem másokra legyen az akár egy trabi is de akkor is vmennyi pénzbe kerül az is) azok hálátadnának egy trabantnak is de ezek a majmok tetves férgek meg szétverték ahelyett mondjuk, hogy kiszuperáltan kifényezve felajánlották volna vmi árverésen, aukción és a befojt összeget meg vmilyen olyna szervezet számára felajánlották volna akinek tényleg szüksége van rá. De nem ő nekik szét kellet verni parasztok! -
#24 Bár Majka műsorait soha nem néztem, nem igazán van bajom vele.
A filmre kíváncsi vagyok, mert még a mozineten és az indexen is ugyan nem világmegváltó moziról, vagy a magyar filmipar feltámadásásról beszélnek, de alapvetően pozitív az összkép. -
#23 Én (ha nem is a moziba ) de szerintem meg fogom nézni, kíváncsiságból, vagy nevezzétek ahogy akarjátok, egyzerűen érdekel a film. -
#22 Nekem sem szimpatikus Majka, de láttam a bemutatóban, és kezdenek eloszlani az előítéleteim... Az egy dolog, hogy valaki milyen ember, egy másik, hogy a vásznon milyen. Majd meglátom. Ha olyan szerepe van a filmben, amilyen ő valójában, akkor ki tudná hitelesebben játszani? -
béricsi #19 Szasztok.
Megnéztem a Szőke Kólát, jó film volt tetszett. Ugye úgy nézem, hogy ez magyar film, és általában szeretm nézni a magyar filmeket, mert megvan a feelingjük. Ez kifejezetten jó volt. Beleznay Endre nagyon jó színész.
Majka sem volt olyan rossz egyáltalán. Lehet, hogy más szerepben, más filmben szar lett volna, de ezt a karaktert nagyon eltalálták neki.
És hiába, hogy nem voltak benne sztárok, de pl. a Magyar Vándornál sokkal jobb volt. Azért a Magyar Vándort hozom fel, mert az sztem iszonyat szar film, és pont az volt ott a lényeg, hogy minél több híresebb arcot belecsempésszenek. Nem biztos, hogy az a jó, azért a sztori is számít... sőt. -
#16 Igazán jó, nézhető, tartalmas, értékes Magyar filmet találhatsz magadnak.
Most lehetne sorolni az Egészséges erotikát, Csapd le csacsit, Legényanyát, Roncsfilmet, Mogyorók bejövetelét, Sose halunk meg, Csinibaba, de még nagyon sokat az elmúlt -mondjuk- húsz, harminc évből.
(szvsz: ez a legtöbb amerikaira nem mondható el, klisékkel teli, egy kaptafára készülnek, egy céljuk, hogy kihúzzák a zsebedből a mozijegyre valót és hogy a dártváderes pez cukorkatarót eladják --->azér zárójelben, mert csak az én véleményem, ezen nem fogok vitázni senkivel sem)
A szőke kólával fenntartásaim vannak. Majd meglátjuk. -
#9 én megnézem, aztán ha tényleg olyan, akkor max elmondom mindennek -.- -
jefferson83 #8 :) Én se rohanok mozijegyet venni az biztos. -
#7 ózdi(;
egyébként Majka úgy kellett bele mint kigyónak a lábszárvédő de ők tudják. bemutató alapján tuti nem nézem meg. -
jefferson83 #6 Azt sohasem fogom megérteni, hogy miért kell egy nem cigánynak cigányszerepet eljátszani Úgy már nem is érdekes, ha egy szimpla pesti csávó. -
#5 Majka eddig sem volt valami lámpalázas gyerek /valáságsó/ :P -
#4 Álítólag Majkának a szerepe egy cigány gyerek lesz ami kiköpött a Blöff című film Brad Pitt-es dzsipszi szerepének majmolása! -
KILROY #3 Kéretik törölni a topikot. -
#2 sztem ez egy elég nagy gáz lesz...
mindemellett nemtom hogy lett a Lajka hirtelen színésszé avanzsálva... -
#1 Szereplők:
Lerner Nándor
Orsós Ricsi
Zita
Szomszéd
Adrienn
Komlós Attila
Gulyás Péter
Első kollega
Második kollega
Harmadik kollega
Melós
Teherautó sofőr
Hontalan
Gyuri
Tolókocsis
Zászlós
Szaxi
Első prosti
Második prosti
Strici
Első haver
Kocsmárosnő
Gazsi
Robi
Postás
Kártyapartner
Veréb
Lulu
Mama
Első melák
Negyedik melák
Második melák
Gizi néni
Második haver
Dühös sofőr
Zogó bácsi
Cuki
Szomszéd felesége
Yuppie
Taxis
Váradi Gyuszi
Váradi Robi
Bunkó sofőr
Valódi név:
Beleznay Endre
Pozsonyi Takács László
Gubás Gabi
Spindler Béla
Fejes Rita
Tálos József
Szatmári Attila
Szőlőskei Tímea
Bukta Zsolt
Trömböczky Péter
Kisfalusi Lehel
Tóth Csaba
Bogdán Ferenc
Csányi Dávid
Cserna Antal
Albert Péter
Szecsődi M. László
Parti Nóra
Gerbert Judit
Bicskei Lukács
Balogh Rodrigó
Margitai Ági
Lázár Csaba
Nyári Oszkár
Rubold Ödön
Szecső Kovács Zoltán
Majoros Péter "Majka"
Görög Zita
Oláh Ibolya
Horváth Ákos
Pásztor Tibor
Bognár Tamás
Soós Edit
Kicsi Tyson
Mátrai Zsolt
Szegedi Dezső
Bernáth Cecília
Braun Rita
Rozgonyi Szabolcs
Balázs Imre
önmaga
önmaga
Papp László
Történet:
Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.
Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-asába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.
Előzetes
December 15-től a mozikban