Üvegtigris

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Na húzzá haza és fõzessé anyáddal, kiköcsög!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

bld
jeeeee

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

B0B0
Nyugodság van! Megmondtam, hogy hozom :))))))

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

bld
az még nagyon messze van...
addig maradtaka jancsó-filmek

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
bld
: )))
mikro jön ki a második rész amúgy?

B0B0
Szóval akkor kell?

bld
akkor ez tulajdonképpen nekm jó, értem teszed! (lali gabennek amikor a kocsit sózza rá:)))

B0B0
-Róka! Róóka! Figyelj csak! Jól látod a dolgot. Meztelenek vagyunk, és esett is. De most menj szépen hátra és verd le azt a kurva lakatot!
...
-Mivel?
-ANYÁDDAL!!!

B0B0
-Fogd be a pofád! Mi röhögni való van azon, hogy csuklik a haverunk és nem tudunk vezetni, mi??
-Vezessetek ti!
-....

:DDDD

DJ Bee18
-Tudok én üzletet csinálni. Nézd ezt a nadrágot, tudod mennyié vettem, 3800, tudod mennyi a boltba? 12000. Ezt a pólót 1200 ért vettem tudod mennyi boltba? 4800. Ezt a napszemüveget 2500 ért vettem.
-Boltba mennyi?
-300, mondjuk ezzel pont árbasztak...

:DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Azt figyeld meg, hogy amikor Csoki bácsi beszél azután, hogy belehugyál egy pohárba, ugye röhög mint állat, és közben meg legépelik azt, hogy röhög. Lehet hallani, hogy az írógép ilyen hangot ad ki: csattcsattcsattcsattcsattcsattcsattcsattcsattcsatt

Akkora állatok ezek :D

Blasta
-De jó vóóóót?
-Ja
-Miva, német vagy? De jóvót vagy nemvót jó?
-Dejjó

:-))))) ezen vagyok kész. "Miva, német vagy?"

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

B0B0
Jaja :DD

-Ebben is megbámulnának!
-Persze meg anyádat is!
-Lalíí! Ez nem a te stílusod!
...
-Vagy Impala, vagy semmilyen!

artschiatwork
- ...hogy áll neki a lemenõ nap fénye.
- reggel van, Gaben.
- olyan kicsinyes vagy...

<#idiota>

B0B0
Te! Ha már itt elõadjuk az egész film szövegét, legaláb kezdjük elõlrõl! :DDD

Szal akkor:

-A büdös francba! VÁRJATOK! ITT JÖN LAIL BÁCSI!!!
-Mennyé, mennyé, mennyémennyémennyééééééé!
-VÁRJATOOOOK!!!

B0B0
Ezt megúsztátok basszátok meg! :DDDD

bld
megbosszullak sanyikaa:))

B0B0
Idenéz mit vettem Laller! Adok a sok csírának!

:DD

B0B0
Babettával szaggatok, anyámmal élek, macskám van! Nekem senki ne mondja, hogy ne legyek kemély!

Hát ez kész volt! A moziban sírtam a röhögéstõl :DDD

bld
csak sokkot kaptál! én ezen mentem meg nagyon: ))

B0B0
Moszka térben meg az Argóban is jó volt nagyon.

"Papírzacskóból vedelni a sört! Minden táblába belelõni bassza meg! Felpróbálni az összes csálé csöcsû stoppos picsát........ja lehet, hogy meg sem nõsülök?"

bld
csuja imre más filmekben is nagyon osztó még et a barom reklámját is bírom a mikuslásos internetes t-com-os aszsem

B0B0
Az utolsó film ami igazán tetszett nekem! Remélem én is, hogy a 2. rész méltó lesz az elsõhöz!

Truck Driver001
az is mekora wolt:DDDDDDDDDD..istenem mennyit nevetem ezen a filmen:DDDDDDDDDDDDD....remélem a 2 is über lesz és kiröhöghetem az agyamat.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

B0B0
Téged kezeltetni kéne :DDDDD

Dá szép ótóóó!

Truck Driver001
'áku nem lesz' vééézzziiikk a o-oom naon véézzik'

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Beast Machine
Ott a pont! Sanyi a kirááály!!! Meg a Csokibácsi! ha Pamela Anderson meglátja, rögtön rábukik a csigaházra!

...vágod?

B0B0
Höhö! Laller!

Ki a kedvenc szereplõtök?????

Nekem természetesen SANYI!!! A KIRÁLY SANYI!!! :DD

akyyy
itt van olyna bót aminke az aneve hogy üvegrigtis:d még a táblája is ugyanaz:C tiszta szar már! szánalmas! fuj!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

The FlashBack
dejóám:)

sweech
jó film

bertino
jan 19...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gnar killer
annyira idióta film hogy már jó :D

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Scholes18
mikó lesz a 2?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Ízirájder öcsém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glory Glory Man United!!

B0B0

B0B0

B0B0
Tudom, hogy van Üvegtigris2 topic, de ez az Üvegtigris általánosan!!!!! Majd ha jön a kettõ, akkor az is lesz!

Szal Ízi rájder Öcsém! Beszélgessünk az egyik legnagyobb magyar kultfilmrõl Csigánók! :DDDDD

← ElőzőOldal 2 / 2