6
-
#6 akkor nem lenne mozi (ekkora területre nem férne be a 100millió ember mellé) :) -
Alfa Of NS #5 Az alapproblema itt az, hogy kicsi a piac. Ha lennenk 100millioan, akkor egybol tobb es jobb film keszulne. -
#4 -
#3 argó;honfoglalás;valami amerika;stb ez mind GAGYI az utolsó jó magyar film az a KONTROLL volt ...
amúgy abban 2-300 millióban benne van az őkis gázsijuk is úgyhogy nemtudom miről beszélnek ha valaki itt bukik az a szponzor -
rgerg #2 Nekem is ez ütötte meg a "szememet".Alacsonyak a jegyárak.Ahham...rég ne mvoltam moziban..meg gyerekeim sincsenek,dde az fix hogy egy mozizás egy háromgyerekes családnál vagy 7-8000Ft-nál áll meg (tegyük fel hogy nem smúrok és vesznek üdítőt meg kukoricát a mozifíling miatt) -
#1 heheeeeheeeheeeeeheeeheee...
... alacsonyak a jegyárak heheheheheeeehee... nekem meg a fizum alacsony he he he
... egyebkent latott mar valaki producert ehen halni?
Ezennel megalapitom az Ehezo Producerekert Alapitvanyt, gyujtsunk nekik! Hisz mindannyian szeretnenk meg szaz meg szaz silany minosegu maximum egyszer nezheto filmet a mozikba! Amikre a jegyarak legalabb 3-4-szeresei legyenek a mostaniaknal!!!