115
Peter Jackson\'s King Kong
-
moralosan #35 igaz, de az más -
KaTy #34 a játék jó!
A film szar! (legalábbis nekem nem tetszett) -
#33 Postal-ba lehetett tejet venni :P -
moralosan #32 Teljesen jól megfogalmazta Silderx, ez egy elég hülye indok :). Tudom eszvéesz, de ez akkoris hülyeség :).
Akkor majd kifejlesztenek egy valóságszimulátort, ahol majd le kell menni a boltba tejért, a spórold pénzedből veszel egy polákot, etc. Ejj de jó lesz!
"fantázia és én nem szeressem"
bazd nem csak magadnak spórolnál meg energiát ha magyarul írnál -
#31 Értem én! Azé van ott m,hogy SZVSZ=szerény véleményem szerint.... -
Sliderx #30 Attól, hogy neked valami nem tetszik még lehet hogy nem szar!
Ezt ne felejts el! -
#29 Mész egyenesen, nulla szabadság. 6-7 óra és végigtoltad. Újrajátszani semmi motiváció... Hangulatos és szép, ez az egyetlen érdeme. -
#28 Nem úgy értrettem hanem pl. egy COD2 ben (jó azis fasság ,hogy feltőtődik az élet) Ezzel a Majom vs. gyík játékkal az a bajom ,hogy fantázia és én nem szeressem! Elfelejtettem az előző hsz-em hez írni ,hogy SZVSZ A háborús az oké me megtörtént....blablabla még írhanék pár sort ,de nem... VÁgjátok miről pofálok? nem? :D Erre értettem a realisztikát....hogy anno a cod2 az megtörtént ,de óriásmajmok nem fognak dinoszauruszokkal boxolni :) -
Sliderx #27 A mai játékpiacon nem tudom mi a trotilnak beszélsz realisztikáról?
LoL
A játékok többségében az a lényeg, hogy olyan dolgokat tehetsz meg melyeket a valóságban sosem.
Ennyit a realisztikáról... -
Sliderx #26 Az első adagnak annak kellene lennie, de szerintem nem azok. A lényeg a látvány! -
#25 En X-en toltam vegig. Szerintem eszmeletlen hangulatos es lavanyos jatek. Amennyire gyszerru annyira nagyszeru. Regota nem volt ilyen jo jatek a kezemben.
Egyszeruen imadom! -
#24 Kong vs T-rex fasza lehet :D -
#23 banyek, ez most King Kong vagy egy újabb Jurassic Park rész? -
rollab #22 #20: nagyon jó
egyébként az egész Gyűrűk ura szar
nem beszélve a Start Warsokról
én egy Dopszpot péter szimulátort látnék szívesen, mennénk oszt pléjjjjj
A Kinkg Kong gamma jó volt, én is végigtoltam, jó volt na -
#21 Bazz ismered a JÁTÉK szó jelentését?? Mi köze a realisztikához?? Agyam eldobom... -
#20 Tuti jó játék :| Lődd a T-Rexet és győzz pfffff... Fő a realisztika :D -
#19 Inkább x360, esetleg PC, de leginkább photoshop -
snoop dog #18 ezek a ps2 es képek? -
#17 pff :DDDDDDDDDDD -
Sliderx #16
-
Sliderx #15 Néhány kép a játékból:
-
#14 még csak most indúlt ez a téma?? :\ -
Sliderx #13 Na és elárulnád, hogy miért?
Ha valami nem tetszik nem muszáj beírnod.... -
#12 -
_Vegeta_ #11 Attol fuggetlenul még felesleges a topik. -
Sliderx #10 PC-s demóval én is játszottam, de nekem PS2-n jobban bejött a játék. -
Sliderx #9 Birom az ilyen sokatmondó véleményeket.
Kicsit jobban is kifejthetnéd magad. -
#8 az is nagyon hangulatos az elején:DDDD aztán kicsdit monoton lessz a vége fele de elég jó kis gamma -
#7 Én a PC-s demóval játszottam, hangulatosnak tűnt. A filmre is nagyon kíváncsi vagyok. -
#6 PS2-őn próbáltam. SZVSZ hulladék. De engem a film sem érdekel. -
#5 Vajon a GC vagy a PS2 változatot érdemesebb megvenni? -
Sliderx #4 Te ,most jól beégtél! Belinkeled nekem ide a film topicját mikor én a konzolos játékról beszélek.
Ebből látszik, hogy kurvára el sem olvastad a hozzászólásomat, csak megláttad a King Kong szavakat és rögtön beröfögsz.
Ennyit rólad! -
#3 legközelebb olvasd el a téma címét, mert ez a konzolos játék verzió topikja -
#2 Legközelebb használd a keresőt, mert már van ilyen!!!
Pápá topic! -
Sliderx #1 Az új King Kong film a régi 1933-as alapján készült. Peter Jackson ismét nagyot alakított ezzel a filmmel. Ennek az új filmnek alapján készült el a játék számos platformra és többekközött PS2-re.
Személyes tapasztalatom:
Végigjátszottam a játékot és szerintem nagyon jól sikerült. Igaz a filmet csak tegnap éjféltől vetítik Mo-on a moziban, de úgy tudom, hogy a film történetét játszhatjuk végig.
Játékmenet:
FPS módban játszhatunk a főhőssel Jack-el. És magát Kongot is irányíthatjuk néhányszor. Tetszett a játékban, hogy nem volt tele a képernyű mindenféle ketyerével. Szóval nem látod mennyi lőszered, életed van. Spórolni is kell rendesen a munícióval mert nagyon kevés van belőle. De vannak alternatív megoldások is.
Ha kérdésetek van a játékkal kapcsolatban akkor azokat ide várom!