Peter Jackson\'s King Kong

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néhány kép a játékból:

Evogordon
még csak most indúlt ez a téma?? :\

Na és elárulnád, hogy miért?
Ha valami nem tetszik nem muszáj beírnod....
akyyy
<#lama><#lama><#lama><#lama><#bdead><#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Attol fuggetlenul még felesleges a topik. <#ravasz1><#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PC-s demóval én is játszottam, de nekem PS2-n jobban bejött a játék.
Birom az ilyen sokatmondó véleményeket.
Kicsit jobban is kifejthetnéd magad.
mila69en
az is nagyon hangulatos az elején😄DDD aztán kicsdit monoton lessz a vége fele de elég jó kis gamma

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

guardian hero
Én a PC-s demóval játszottam, hangulatosnak tûnt. A filmre is nagyon kíváncsi vagyok.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

aabyssx
PS2-õn próbáltam. SZVSZ hulladék. De engem a film sem érdekel.

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
Vajon a GC vagy a PS2 változatot érdemesebb megvenni?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Te <#lama> ,most jól beégtél! Belinkeled nekem ide a film topicját mikor én a konzolos játékról beszélek.
Ebbõl látszik, hogy kurvára el sem olvastad a hozzászólásomat, csak megláttad a King Kong szavakat és rögtön beröfögsz.
Ennyit rólad! <#banplz>
quack
legközelebb olvasd el a téma címét, mert ez a konzolos játék verzió topikja

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

B0B0
Legközelebb használd a keresõt, mert már van ilyen!!!

Pápá topic!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Az új King Kong film a régi 1933-as alapján készült. Peter Jackson ismét nagyot alakított ezzel a filmmel. Ennek az új filmnek alapján készült el a játék számos platformra és többekközött PS2-re.

Személyes tapasztalatom:

Végigjátszottam a játékot és szerintem nagyon jól sikerült. Igaz a filmet csak tegnap éjféltõl vetítik Mo-on a moziban, de úgy tudom, hogy a film történetét játszhatjuk végig.

Játékmenet:

FPS módban játszhatunk a fõhõssel Jack-el. És magát Kongot is irányíthatjuk néhányszor. Tetszett a játékban, hogy nem volt tele a képernyû mindenféle ketyerével. Szóval nem látod mennyi lõszered, életed van. Spórolni is kell rendesen a munícióval mert nagyon kevés van belõle. De vannak alternatív megoldások is.

Ha kérdésetek van a játékkal kapcsolatban akkor azokat ide várom!
← ElőzőOldal 3 / 3