Peter Jackson\'s King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
a 4. részt ??

PSN ID.: Beegabor

Tekken5
Hm! Akkor végig vinném ;)

Seth
attól függ melyik részrõl van szó. 1. rész olyan 4 óra lehetett ,a 4. rész meg 20 :D

PSN ID.: Beegabor

Tekken5
Az emberek elõl a játékba menekültem egyfajta otaku vagyok, de azért hikikomorinak nem nevezném magam :P Mert néha kimegyek a természetbe is és jobban szeretek egyedül lenni.

Tekken5
Khm khm... Az a játék nincs meg :D

ha az onimusha-t is vegigtolod 2 nap alatt fizetek egy vacsit<#worship>
dinomano
Jah, nem valami hosszu game az biztos...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Tekken5
2 nap alatt végig toltam a játékot, szerintem lehetett volna hosszabb is :D

dinomano
Ez szerintem nem az a game, amihez magyarositas kell... :-P Ugy ertem, a sztorit szinte kis angoltudassal is tökeletesen érteni lehet, a game-menethez sem kell magyarítas... :-D SSX22...annal a résznél, ahova a help kellett, én is tököltem 1 jodarabig... elsö PS2-es game-em volt, mait vegigvittem... ^^

na megvan a tûr lelõhelye végre... bár ott is van egy tûz a vízesés mögött de nem onnan kell kihozni, ott csak a kapunyitó lófasz van, a tûz egy másik barlangban van jó messze, tele van pár kukaccal meg rákkal...:D

elakadtam <#szomoru1>egy hatalmas barlagban, tûz kéne a bozót elégetéséhez a kapunál de csak egy vízesés mögött van tûz és nem bírom kihozni onnan sehogy <#falbav>

PS2-re érdekes lenne magyarosítást rakni. Box-ra még csak-csak.
Hello tudtok mondani olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a magyaritást vagy valakinek akinek meg van a game magyar verzioban az el tudná küldeni a magyar fájlokat nagyon meg köszönném köszi hello!!!!!!!

dinomano
...a vege fele nagyon picit monotonnak tünt a game; de licenszjatekok között elsö helyen van, föleg a kikodolhato galeria tetszett nagyon, ahol virtualis termekben lehet nezni a szörnyek szobrait... :-P faxa kis game volt, a bunyos/kongos reszek is tetszettek... :-P

igen, bejött nekem is
ilyennek kell lennie egy filmes adaptációnak

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

dinomano
amugy jo game a King Kong, az volt az elsö gééém amit kitoltam PS2-ömön...

dinomano
navazze, jo hogy egy éves hozzaszolasokra reagalsz kb... :-P ezek utan én mit irjak? Irj ide vmit, eltelik 1 év, és esküszöm valaszolok! :-P

Gladiator
és ez ki az istent érdekel a king kong topikban?

dinomano
aham...én még ps1-nel maradok,van rá durvasok gémem(hala a netnek...), azokat akarom kinyomni+csak maga a GT1-2, amig kitolom(ha egyaltalan ki tudom tolni/de remenykedem/; most kezdtem neki inkabb autos gémeknek, föleg szimulatornak.. (eddig akcios-maszkalos-lövöldözös ment nalam+rpg picit...)..nahszoval amig GT1-2-t kitolom, az kb2 év... :-D
A poen az, h. (igaz pc-m sem erös...) egy 633mhz-s celerongy+Geforce2...de nagysagrendekkel erösebb a gép grafban mint ps1...mégis annyit a grafrol, h. a szabadidöm 90%a a ps-re, a maradek a pc-re megy el... :-D

Ezért szántam rá magam, hogy veszek egy PS2-õt, csak most meg ezzel szopok, de rendesen. <#sir>
dinomano
jah, igen, STARFORCE vedelem, ez nem jutott eszembe! :-D eh...pc... :-D

Nekem van pc-m és szerintem a Kong-hoz kell az AntiBlax a starforce-os védelem miatt.
dinomano
Vazo...rossz helyen kopogtatsz, allitolag ez is tökömtudja milyen masolasvédelmes PC-n... nah, kapasbol ratapintottal a konzolok egyik pozitivumara manapsag...<#wave><#wave> ha nagyon kell+tudsz várni, megkerdezhetek 1 havert, ill. a jatekosok foruman latogass el a K.Kong forumra ha van...

Te mirõl beszélsz?
Ez a konzolosok fóruma.
Nem tudom elindítani a game-t a cd-t kéri mindig amit ezer éve elvileg olvasni kéne. itt is ki kell húzni a cd/dvd meghajtót mint a prince of persia 3-nál hogy elinduljon ?
OrioN the S
:D Jah Jet Lee géneket kapott :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jó színész mi?! :)
OrioN the S
Én is megnéztem tgnap :) érdekes.....télleg faság az egész ,de ez a Kingkong tehetséges :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mi nem tetszett a filmben?
jujjjjj, privit kaptam IQ gazdag embertõl, aki ezt nem értette meg :)
szegény...

pont az ellenkezõjét értettem a dolgon, ejnye-bejnye, ilyenek az idegenek :) errõl nem tehetünk :D szánlak inkább priviíró! el kéne olvasd az elõzményeket és hogy mire írtam...
igaz, de az más <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a játék jó!
A film szar! (legalábbis nekem nem tetszett)
OrioN the S
<#mf2> Postal-ba lehetett tejet venni :P

Teljesen jól megfogalmazta Silderx, ez egy elég hülye indok :). Tudom eszvéesz, de ez akkoris hülyeség :).

Akkor majd kifejlesztenek egy valóságszimulátort, ahol majd le kell menni a boltba tejért, a spórold pénzedbõl veszel egy polákot, etc. Ejj de jó lesz! <#idiota>

"fantázia és én nem szeressem"

bazd nem csak magadnak spórolnál meg energiát ha magyarul írnál <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

OrioN the S
Értem én! Azé van ott m,hogy SZVSZ=szerény véleményem szerint....

Attól, hogy neked valami nem tetszik még lehet hogy nem szar!
Ezt ne felejts el!
Dzson
Mész egyenesen, nulla szabadság. 6-7 óra és végigtoltad. Újrajátszani semmi motiváció... Hangulatos és szép, ez az egyetlen érdeme.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

OrioN the S
Nem úgy értrettem hanem pl. egy COD2 ben (jó azis fasság ,hogy feltõtõdik az élet) Ezzel a Majom vs. gyík játékkal az a bajom ,hogy fantázia és én nem szeressem! Elfelejtettem az elõzõ hsz-em hez írni ,hogy SZVSZ A háborús az oké me megtörtént....blablabla még írhanék pár sort ,de nem... VÁgjátok mirõl pofálok? nem? :D Erre értettem a realisztikát....hogy anno a cod2 az megtörtént ,de óriásmajmok nem fognak dinoszauruszokkal boxolni :)

<#lama> A mai játékpiacon nem tudom mi a trotilnak beszélsz realisztikáról?
LoL
A játékok többségében az a lényeg, hogy olyan dolgokat tehetsz meg melyeket a valóságban sosem.
Ennyit a realisztikáról... <#beka3>
Az elsõ adagnak annak kellene lennie, de szerintem nem azok. A lényeg a látvány!
Sephi
En X-en toltam vegig. Szerintem eszmeletlen hangulatos es lavanyos jatek. Amennyire gyszerru annyira nagyszeru. Regota nem volt ilyen jo jatek a kezemben.

Egyszeruen imadom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

5w0rdf15h
Kong vs T-rex fasza lehet :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Broafka
banyek, ez most King Kong vagy egy újabb Jurassic Park rész? <#wilting>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

#20: nagyon jó
egyébként az egész Gyûrûk ura szar
nem beszélve a Start Warsokról

én egy Dopszpot péter szimulátort látnék szívesen, mennénk oszt pléjjjjj

A Kinkg Kong gamma jó volt, én is végigtoltam, jó volt na
guardian hero
Bazz ismered a JÁTÉK szó jelentését?? Mi köze a realisztikához?? Agyam eldobom... <#wilting>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

OrioN the S
Tuti jó játék :| Lõdd a T-Rexet és gyõzz pfffff... Fõ a realisztika :D

guardian hero
Inkább x360, esetleg PC, de leginkább photoshop

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ezek a ps2 es képek?
báttyó02
pff :DDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -