115
Peter Jackson\'s King Kong
-
#75 ez a topik halott -
#74 Nem megyek... :P -
#73 akkor nyomás az onimusha 4 topikba, hess,hess -
#72 Mert azt a játékot kellene végig vinnem :D -
#71 de miért is beszélgetünk onimusháról?? -
#70 -
#69 nekem volt kb 20 óra,mert rengeteget edzettem,fejlesztettem a a dark realm-ben. Úgy 15 óra körüli lehet ha nem állsz le -
#68 Igen, 1 nap 10 órát kellene játszani :DDD -
0707 #67 ja. bocs az off-ert. -
0707 #66 nekem van egy 2 lemezes onimusham original of course. mit mondjak? gyanus a 20 ora. -
#65 a 4. részt ?? -
#64 Hm! Akkor végig vinném ;) -
#63 attól függ melyik részről van szó. 1. rész olyan 4 óra lehetett ,a 4. rész meg 20 :D -
#62 Az emberek elől a játékba menekültem egyfajta otaku vagyok, de azért hikikomorinak nem nevezném magam :P Mert néha kimegyek a természetbe is és jobban szeretek egyedül lenni. -
#61 Khm khm... Az a játék nincs meg :D -
0707 #60 ha az onimusha-t is vegigtolod 2 nap alatt fizetek egy vacsit -
#59 Jah, nem valami hosszu game az biztos... -
#58 2 nap alatt végig toltam a játékot, szerintem lehetett volna hosszabb is :D -
#57 Ez szerintem nem az a game, amihez magyarositas kell... :-P Ugy ertem, a sztorit szinte kis angoltudassal is tökeletesen érteni lehet, a game-menethez sem kell magyarítas... :-D SSX22...annal a résznél, ahova a help kellett, én is tököltem 1 jodarabig... elsö PS2-es game-em volt, mait vegigvittem... ^^ -
ssx22 #56 na megvan a tűr lelőhelye végre... bár ott is van egy tűz a vízesés mögött de nem onnan kell kihozni, ott csak a kapunyitó lófasz van, a tűz egy másik barlangban van jó messze, tele van pár kukaccal meg rákkal...:D -
ssx22 #55 elakadtam egy hatalmas barlagban, tűz kéne a bozót elégetéséhez a kapunál de csak egy vízesés mögött van tűz és nem bírom kihozni onnan sehogy -
Sliderx #54 PS2-re érdekes lenne magyarosítást rakni. Box-ra még csak-csak. -
legolas66 #53 Hello tudtok mondani olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a magyaritást vagy valakinek akinek meg van a game magyar verzioban az el tudná küldeni a magyar fájlokat nagyon meg köszönném köszi hello!!!!!!! -
#52 ...a vege fele nagyon picit monotonnak tünt a game; de licenszjatekok között elsö helyen van, föleg a kikodolhato galeria tetszett nagyon, ahol virtualis termekben lehet nezni a szörnyek szobrait... :-P faxa kis game volt, a bunyos/kongos reszek is tetszettek... :-P -
ballor #51 igen, bejött nekem is
ilyennek kell lennie egy filmes adaptációnak -
#50 amugy jo game a King Kong, az volt az elsö gééém amit kitoltam PS2-ömön... -
#49 navazze, jo hogy egy éves hozzaszolasokra reagalsz kb... :-P ezek utan én mit irjak? Irj ide vmit, eltelik 1 év, és esküszöm valaszolok! :-P -
#48 és ez ki az istent érdekel a king kong topikban? -
#47 aham...én még ps1-nel maradok,van rá durvasok gémem(hala a netnek...), azokat akarom kinyomni+csak maga a GT1-2, amig kitolom(ha egyaltalan ki tudom tolni/de remenykedem/; most kezdtem neki inkabb autos gémeknek, föleg szimulatornak.. (eddig akcios-maszkalos-lövöldözös ment nalam+rpg picit...)..nahszoval amig GT1-2-t kitolom, az kb2 év... :-D
A poen az, h. (igaz pc-m sem erös...) egy 633mhz-s celerongy+Geforce2...de nagysagrendekkel erösebb a gép grafban mint ps1...mégis annyit a grafrol, h. a szabadidöm 90%a a ps-re, a maradek a pc-re megy el... :-D -
Sliderx #46 Ezért szántam rá magam, hogy veszek egy PS2-őt, csak most meg ezzel szopok, de rendesen. -
#45 jah, igen, STARFORCE vedelem, ez nem jutott eszembe! :-D eh...pc... :-D -
Sliderx #44 Nekem van pc-m és szerintem a Kong-hoz kell az AntiBlax a starforce-os védelem miatt. -
#43 Vazo...rossz helyen kopogtatsz, allitolag ez is tökömtudja milyen masolasvédelmes PC-n... nah, kapasbol ratapintottal a konzolok egyik pozitivumara manapsag... ha nagyon kell+tudsz várni, megkerdezhetek 1 havert, ill. a jatekosok foruman latogass el a K.Kong forumra ha van... -
Sliderx #42 Te miről beszélsz?
Ez a konzolosok fóruma. -
Vazo #41 Nem tudom elindítani a game-t a cd-t kéri mindig amit ezer éve elvileg olvasni kéne. itt is ki kell húzni a cd/dvd meghajtót mint a prince of persia 3-nál hogy elinduljon ? -
#40 :D Jah Jet Lee géneket kapott :D -
Sliderx #39 Jó színész mi?! :) -
#38 Én is megnéztem tgnap :) érdekes.....télleg faság az egész ,de ez a Kingkong tehetséges :) -
Sliderx #37 Mi nem tetszett a filmben? -
rollab #36 jujjjjj, privit kaptam IQ gazdag embertől, aki ezt nem értette meg :)
szegény...
pont az ellenkezőjét értettem a dolgon, ejnye-bejnye, ilyenek az idegenek :) erről nem tehetünk :D szánlak inkább priviíró! el kéne olvasd az előzményeket és hogy mire írtam...