Peter Jackson\'s King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ilyennek kell lennie egy filmes adaptációnak
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
A poen az, h. (igaz pc-m sem erös...) egy 633mhz-s celerongy+Geforce2...de nagysagrendekkel erösebb a gép grafban mint ps1...mégis annyit a grafrol, h. a szabadidöm 90%a a ps-re, a maradek a pc-re megy el... :-D
Ez a konzolosok fóruma.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szegény...
pont az ellenkezõjét értettem a dolgon, ejnye-bejnye, ilyenek az idegenek :) errõl nem tehetünk :D szánlak inkább priviíró! el kéne olvasd az elõzményeket és hogy mire írtam...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A film szar! (legalábbis nekem nem tetszett)
Akkor majd kifejlesztenek egy valóságszimulátort, ahol majd le kell menni a boltba tejért, a spórold pénzedbõl veszel egy polákot, etc. Ejj de jó lesz! <#idiota>#idiota>
"fantázia és én nem szeressem"
bazd nem csak magadnak spórolnál meg energiát ha magyarul írnál <#nevetes1>#nevetes1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ezt ne felejts el!
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
LoL
A játékok többségében az a lényeg, hogy olyan dolgokat tehetsz meg melyeket a valóságban sosem.
Ennyit a realisztikáról... <#beka3>#beka3>
Egyszeruen imadom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egyébként az egész Gyûrûk ura szar
nem beszélve a Start Warsokról
én egy Dopszpot péter szimulátort látnék szívesen, mennénk oszt pléjjjjj
A Kinkg Kong gamma jó volt, én is végigtoltam, jó volt na
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero