Illegális DVD és CD másolókat fogtak a VIII. kerületben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
"ráadásul nem vihetjük vissza az árusítóhelyre, ha nem azt kapjuk, amire számítottunk."

Miért, az eredetinél visszaadják a pénzt, ha azt mondom, hogy nem volt elég vér ebben a horrorban? Vagy mert az x vígjátékban bárgyúak voltak a poénok? Ha visszavinném, körberöhögnének, ha szarul megirt lemezet veszel egy másolótól, az ugyanúgy becseréli, mert fél, hogy esetleg följelented bosszúból, ha nem cserélné be...

Nem vagyok a fizetõs warez mellett, sõt amibõl lehet, inkább eredetit nyomok, de ettõl a tálalástól mindig is hányingerem volt.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

azt is tegyük hozzá, hogy ha egy kalózmásolat mondjuk annyiból áll, hogy nincs menü és csak magyar hangsáv van, tehát az ún. sallang ki van szedve és nincs a képen tömörítés (elképzelhetõ az ilyen) (mert pl van, akinek a film a fontos, nem a menü bámulása, bármennyire igényes is és van, akinek az extra sem fontos, fõleg, ha az trélerben meg fotókban merül ki), akkor hogy is állunk a kakka minõséggel?
Frank99
nekem nincs rossz házimozi cuccom, de majd ha plazmám lesz, akkor talán meglátom a különbséget.
amúgy meg nagyon ritka az a film, amit megnézek 2x (mert nem sok olyan volt az elmúlt években, talán a Gyûrûk ura) így tökéletes a kicsit tömörített, menü és egyéb sallangoktól mentes, 5.1 HUN haggal készített film....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

fifi
"ráadásul nem vihetjük vissza az árusítóhelyre, ha nem azt kapjuk, amire számítottunk.”"
miért az eredetinél foglalkozik velem mint vásárlóval valaki, ha gond van... egy nmagy lóf@szt...
nevetséges ez az egész.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Idézet a terminál cikkébõl :
"Kálmán András, az ASVA igazgatója elmondta: „Bár karácsonyi vásárláskor fellendül a DVD-piac, az eladott kalózmásolatok száma is jelentõsen növekszik, amint azt a fenti eset is bizonyítja. Sok embernek így nem a magas minõségû, eredeti film kerül a karácsonyfa alá, hanem a silány minõségû kalózmásolat, mely közel sem nyújt olyan élményt, mint az eredeti, ráadásul nem vihetjük vissza az árusítóhelyre, ha nem azt kapjuk, amire számítottunk.”"

még mindig ezt a rizsát nyomatják... a vhsnél illetve kaziknál okés, de hogy pl a DLes dvd-s anyag minõsége romlana....hááát
(kiváncsi vgyok ha kijön bluray hd-dvd akkor mi a f...t fognak felhozni 😊))

Frank99
na, itt is javulni fog a rendõrségi statisztika...

karácsony elõtt a jutalmazásoknál és elõléptetésnél jól jön az ilyen....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

VÉRCIKI 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

A fizum max 5%-át hajlandó vagyok szórakozásra költeni 1 hónapban. Ezért játszom csak WoWval:-)
Komolyra fordítva a szót: ezek a mai játékok nagyrészt 4-8 óra kikapcsolódást nyújtanak 10eFt+-ért úgy, hogy több 100eFt-ért venni kell hozzá 1 számítógépet is, amin játszik az ember. Film dettó, hisz kb 80% olyan sz.r hogy mozijegyet se éri meg. Mozi 1200+kukoorica, vagyis 2000/film, és minden 5. filmre azt fogom mondani hogy megérte, tehát 1 jó filmet megnézek 10eFtért? Esetleg megveszem DVDn szintén 10K+-ért? A nagy lótúrót. Tessék minõséget produkálni, piaci igényt teremteni, garanciát, hogy sz.r játékot vissza lehessen vinni mondjuk 3 napon belül, sz.r filmnél ha a felénél kijövök adják vissza a jegy árat, és akkor majd fizet a nép, mert lesz mire. Addig meg bekaphatják a yetiét ASWA és társai.
brfk most biztos büszke asva is veri a mellét, hogy jajj de jó, sztem ezek akkor is kishalak, végülis elfogtak 2embert 6 computerrel ejha, van kb. 2000 másik <#nevetes2> aki óvatosabb lesz, 5000dvd hûha ? remélem asva/brfk (lassan nincs is különbség) nem gondolja azt, hogy ezeket boltba meg is vették volna , csak mielõtt elõrukkolnának vmi 25 milliós kártól védtük meg a film/zene/játékipart címû kijelentéssel <#nevetes1>, warez ügyileg meg úgy gondolom akinek van pénze vegye meg azt ami tesztik neki boltba ha meg nincs akkor máshonnan, realitások talaján maradva közoktatásban(gimi,egyetem,fõsikola) résztvevõ fiatal talán havi 40-60e között keres átlag, akkor ki fog kibaszni 12e-t játékra, 5e-t filmekre, nemtom én biztos nem tenném, de ez is csak egy feltételezés <#banplz>

xbox360+komputer

Hmm, nem Xanita, hanem masek...
Xantia, GiNKaSS és a sok okosnak, akik az ilyen cuccok ellen vannak, azoknak megnézném a gépet, hogy mennyi illegális programjuk is van!

Neveségesek vagyok! Takarodjatok! <#mf3>
A csajszit sajnálom, egyértelmûen a hülye barátjának akart segíteni. <#levele>
Több mint 5000 (és amit már eladtak...)="pár szaros DVD", érdekes.

bocs romlott, összehányta <#email>
+ 80-90 milla, de ettõl függetlenül a faszival etetném meg a romlot csirkét és miután össze hányta-f**ta magát fejbelõném...
a ma esti kék fényben volt ez a hir, es rogton utana egy masik ami korulbeluil errol szolt : egy ceg 70000 darab (kilo) romlott csirkehust hozott be az orszagba, es megprobalta ertekesiteni. ezert a kft ugyvezetoje ellen eljaras indult , ami AKÁR 1 év szbadságvesztéssel is buntetheto.

nos kerdem en, nagyobb bun e megmergezni fel budapestet, mint lemasolni par szaros dvd t?

na ez itt a nagy kerdes.

helyes, de az is hülye, aki ilyenekért pénzt ad ki... ha már illegális legyen ingyenes.
Azért undorító a magyar és a nemzetközi jognak a szerzõi jogok megsértésének büntetése. Most nem akarom védeni ezeket embereket, de ha DVD másolás büntetendõ, akkor a BKV-n jegynélkül utazó ember miért nem?
A baj itt nkább az, hogy egy egyértelmûen polgári joghoz tartozó jogsértést a büntetõ joghoz sorolták. És még a rendõrség nyomoz a jogtulajdonosok érdekében az adófizetõk pénzén. Ha egy szemét, aki egy üzleti szerzõdést nem tart be, az ellen miért nem nyomoz? Miért nem a tisztelt jogtulajdonosok nyomoznak a bûncselekmények iránt és miért nem õk jelentik fel, vagy polgári uton intézik a jogsértést?
Tiszta bolond ez a világ....