8
  • aDannyBoy
    #8
    a monitoron figyelő reklámmal egyébként nem a mérete az izgalmas :)
  • aDannyBoy
    #7
    Akkor fizess be kérlek minden ingyenes híroldal...stb számlájára megfelelő összeget minden oldalletöltés után... vagy gyere ásd fel a kertemet ingyen, ha elolvasod a cikkeimet ok?
  • RpPRO
    #6
    Egy/otod kepernyon egy rikito reklam figyel a monitorjan.

    Ejj, Adblock de hasznos progi.
  • assdf
    #5
    Ja és tegyük hozzá hogy kábeltévé csak nagyobb városokban van.Viszont a nagyobb városokban általában a legtöbben vmilyen adsl-t használnak.
    Azt meg már tényleg ne is nézzük hogy mondjuk amekorra sávszélességet kapsz 5000 ft-ért azért az árért nyugat európában 10x sávszélességet kapsz.
  • St
    #4
    Ez pontosan így van, sok ember a vezetékes telefon miatt nem fizet elő ADSL-re, mert nincs szüksége rá és feleslegesen nem fizet érte.
  • Komolytalan
    #3
    3000+5000. 3000 a telefonvonalra, amiben nincs 1 perc lebeszélhet idő se, ráadásul abszolúte nem éri meg használni, mert a vezetékes telefon egyszerűen drága. Vagy skype, vagy mobil (mivel ott ugye van mindenféle megoldás arra ha valakivel sokat szoktál telefonálni) - mindekettő olcsóbb. Szóval a "szélessávú" (512/64, forgalomban erősen korlátos) matávos internyet még ma is 8 ropi/hó. A kábeles net kicsit más, ott "csak" kábeltv-t kell venni kapcsolt szolgáltatásként, ami azért mégiscsak hasznosabb mint egy madzagos telefon. De árban az se jön ki 8-10K alatt a legkarcsúbb, korlátos változat se.
    Gyakorlatilag amivel olcsóbb lett az ADSL, majdnem annyival nőtt a a legolcsóbb telefonelőfizetés ára. Régen volt minimál csomag 1 ezresért, most valami 3000-3600 körül van a legolcsóbb csomag. Szóval nem igazán lett olcsóbb a net az elmúlt években.
  • Cat #2
    ma már lassan kábeltévé árban van (persze ehhez annak drágulása is hozzájátszik), szóval egyre kevésbé tartható az az álláspont, hogy az ára miatt nem vezeti be valaki

    az a helyzet, hogy egyszerüen tényleg nincs rá igény, ugyanugy ahogy az emberek leszoktak a könyvolvasásról, és hazaérve inkább valamelyik kereskedelmi tévé showmüsorát bámulják
  • assdf
    #1
    Szerintem meg még mindig rohadt drága a szélessávú internet figyelembe véve az átlagkeresetet.