Excel-hibát árultak az eBay oldalán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébiránt nagy ötlet a hiba árulása. Kár hogy ezt már a MS korábban megtette Amióta a Windózért pénzt kérnek, azóta fizetnek ki milliárdokat az emberek és a cégek hibáért.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
most viccen kívül még nem jöttem rá, hogy mire tudnám használni azt a bigyót
a word-öt régen használtam, de már elmúlt...
az acces gyakorlatilag semmire se jó (mármint nekem)
a powerpointot is használtam régen, de az meg olyan hihetetlenül keveset tud, hogy aztán megnéztem az openoffice2 impress-ét és aztán legyaktam az office-t...
az excel meg valahogy kiesett, legutoljára az érettségin találkoztam vele, meg kb. elõszõr is, de nem okozott gondot, csak nemtom mire jó 😄
1. sony hosszú ideig le se szarta az egészet, aztán amikor elkezdet több antispywares eltávolítokat kiadni, akkor elérhetõvé tett egy hivatalosat, ami csak rontott a helyzeten (még nagyobb lyukat hagyott maga után és/vagy helyrehozhatatlanul összeomlasztotta a rendszert). aztán kiadott még 2õt ugyan ehhez és még vagy hármat, három másikhoz.
2. nem javította a biztonsági rést, hanem az egész cucchoz adott ki eltávolítót. ott kezdõdik, h eleve nem lett volna szabad felkerülnie a gépre, és ha már fennt van, akkor lennie kellett volna hozzá egy uninstnak, _alapból_.
3. eltávolítja azt a sw-t, ami ahhoz kell, h pc-n használhasd a cd-t. tehát használhatatlanná teszi a cuccost. kb kátyú javítás, a teljes út felbontásával -> nincs út = nincs kátyú.
4. ez egy sokadrangú hiba az excelben. ritka együttállása kell a csillagoknak kihasználásához.
ms elsõre elismerte a hibát, nincs mit lovagolni rajta.
5. akárhogy fikáztok, benne van az eBay szabályzatában, h miket lehet hírdetni és ez nem tartozik bele. minden normális oldal leírta ezt. csak sg-n kenik az msre.
Az MS lépését nem kommentálnám. Inkább csak azt az aprócska tényt tenném hozzá, hogy a Sony az XCP kapcsán egy héten belül kiadott javítást (az más kérdés, hogy nem volt 100%-os), de bárkinek _kicserélik a cd-jét_, ha kéri.
😄
"hozzátartozik..."
A biztonsági rés az Excelhez? Naná 😊)))
Ez nagyon aranyos kis topic 😉
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
asszem ez a mondat nem allja meg a helyet.
Egy reszlet az Excel EULA-bol:
"Software Transfer.
The initial licensee of the SOFTWARE PRODUCT may make a one-time permanent transfer of this EULA and SOFTWARE PRODUCT only directly to an end user."
talan a forrasra gondolsz? vagy nem ertelek? lehet mert egy agrarmunkas lehetsz?
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
nem szoktam 3-4 portalnal tobbet olvasni nincs ra idom.
nem tudtam -legalabbis a cikkbol nem derult ki- ,hogy itt barmilyen ms termeket arulnanak. vagy valamit nem vettem eszre?
belinkelhetted volna azt a reszt az ebay szabalyzatbol, amire hivatkozol.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
fikázzatok csak akinek igazán kárt okozott ezzel az ti magatok vagytok nem a MS!!!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Szal 1:1
Szerintem
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
És MÁS (mert én szoktam más hírportálokat is olvasni, nem csak sg.hu létezik gyk.) hírportálon azt is írták, hogy az ilyen ütközik a ebay szabályzataival. "Szépen kérlek" értsd meg! 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
nem errõl van szó, az ebay bármit eltávolít, ha szépen kérik. pl a Japán exkluzív fehér PSP aukciókat is eltávolították a Sony kérésére.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Na érted már?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy