24
-
Hegyikecske #24 hátezjó :)) -
#23 Hidd el, hasznos dolog tud lenni az excel, de sajnos azzal is dolgozni kell.
Egyébiránt nagy ötlet a hiba árulása. Kár hogy ezt már a MS korábban megtette Amióta a Windózért pénzt kérnek, azóta fizetnek ki milliárdokat az emberek és a cégek hibáért. -
bakterrier #22 mér, ki használ excelt? :D
most viccen kívül még nem jöttem rá, hogy mire tudnám használni azt a bigyót
a word-öt régen használtam, de már elmúlt...
az acces gyakorlatilag semmire se jó (mármint nekem)
a powerpointot is használtam régen, de az meg olyan hihetetlenül keveset tud, hogy aztán megnéztem az openoffice2 impress-ét és aztán legyaktam az office-t...
az excel meg valahogy kiesett, legutoljára az érettségin találkoztam vele, meg kb. előszőr is, de nem okozott gondot, csak nemtom mire jó :D -
FTeR #21 lol
1. sony hosszú ideig le se szarta az egészet, aztán amikor elkezdet több antispywares eltávolítokat kiadni, akkor elérhetővé tett egy hivatalosat, ami csak rontott a helyzeten (még nagyobb lyukat hagyott maga után és/vagy helyrehozhatatlanul összeomlasztotta a rendszert). aztán kiadott még 2őt ugyan ehhez és még vagy hármat, három másikhoz.
2. nem javította a biztonsági rést, hanem az egész cucchoz adott ki eltávolítót. ott kezdődik, h eleve nem lett volna szabad felkerülnie a gépre, és ha már fennt van, akkor lennie kellett volna hozzá egy uninstnak, _alapból_.
3. eltávolítja azt a sw-t, ami ahhoz kell, h pc-n használhasd a cd-t. tehát használhatatlanná teszi a cuccost. kb kátyú javítás, a teljes út felbontásával -> nincs út = nincs kátyú.
4. ez egy sokadrangú hiba az excelben. ritka együttállása kell a csillagoknak kihasználásához.
ms elsőre elismerte a hibát, nincs mit lovagolni rajta.
5. akárhogy fikáztok, benne van az eBay szabályzatában, h miket lehet hírdetni és ez nem tartozik bele. minden normális oldal leírta ezt. csak sg-n kenik az msre. -
pemga #20 Szerintem ez egy jó megoldás volt a fickó részéről. Itt nem is pénz-szerzésről van szó, hanem arról, hogy nagy ívben lesz*rták őt, és így akarta nagyobb nyilvánosságra hozni. Ha feltette volna valamelyik hiba-site-ra, a hibavadászokon kívül senki nem törődött volna vele, így viszont elég nagy publicitást kapott.
Az MS lépését nem kommentálnám. Inkább csak azt az aprócska tényt tenném hozzá, hogy a Sony az XCP kapcsán egy héten belül kiadott javítást (az más kérdés, hogy nem volt 100%-os), de bárkinek _kicserélik a cd-jét_, ha kéri. -
#19 "MS termékei jogvédettek, nem lehet árusítani őket semmilyen formában az MS hozzájárulása nélkül"
:D
"hozzátartozik..."
A biztonsági rés az Excelhez? Naná :))))
Ez nagyon aranyos kis topic ;) -
fflx #18 "MS termékei jogvédettek, nem lehet árusítani őket semmilyen formában az MS hozzájárulása nélkül."
asszem ez a mondat nem allja meg a helyet.
Egy reszlet az Excel EULA-bol:
"Software Transfer.
The initial licensee of the SOFTWARE PRODUCT may make a one-time permanent transfer of this EULA and SOFTWARE PRODUCT only directly to an end user."
talan a forrasra gondolsz? vagy nem ertelek? lehet mert egy agrarmunkas lehetsz? -
fflx #17 koszonom az eszrevetelt de 3D a kiterjedesem te root.
nem szoktam 3-4 portalnal tobbet olvasni nincs ra idom.
nem tudtam -legalabbis a cikkbol nem derult ki- ,hogy itt barmilyen ms termeket arulnanak. vagy valamit nem vettem eszre?
belinkelhetted volna azt a reszt az ebay szabalyzatbol, amire hivatkozol.
-
Caro #16 Miért is? -
#15 "Persze a profi vírusíróknak nincs szükségük erre, de az aukciók elterjedésével - még a portál ellenlépéseivel is - jócskán kibővülhet a támadók köre és a kártevők tábora."
fikázzatok csak akinek igazán kárt okozott ezzel az ti magatok vagytok nem a MS!!! -
FecaA #14 Nekem mégis van 1! ;-) -
#13 100 év börtönt neki!! -
#12 Hát, nem volt egy korrekt húzás, de azért az se, hogy egy hibát a jelzés ellenére nem javítottak ki...
Szal 1:1
Szerintem -
#11 :DDDD ezt jó embernek mondod -
kbupdate #10 Mi is? -
kbupdate #9 hozzátartozik...
És MÁS (mert én szoktam más hírportálokat is olvasni, nem csak sg.hu létezik gyk.) hírportálon azt is írták, hogy az ilyen ütközik a ebay szabályzataival. "Szépen kérlek" értsd meg! :) -
roliika #8 Úgy kell a Microfostnak! -
#7 és a biztonsági rések is ms termékek? lol.
nem erről van szó, az ebay bármit eltávolít, ha szépen kérik. pl a Japán exkluzív fehér PSP aukciókat is eltávolították a Sony kérésére. -
kbupdate #6 MS termékei jogvédettek, nem lehet árusítani őket semmilyen formában az MS hozzájárulása nélkül. + Lásd előző comment, #5.
Na érted már? -
kbupdate #5 Az eBay szabályzataiba ütközött. Így te sík. -
Caro #4 Ez mitől illegális? -
fflx #3 azert kivancsi lennek ennek a jogi hatterere, hogy a microsoft milyen modon oldotta meg, hogy lekeruljon az aukcio az ebayrol? -
vincuska #2 ez aranyos :-) -
#1 nem gyenge... ki az, aki ezt pénzzé teszi?