Brothers in arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nem én írtam 😊
AnuluWork
"A Gearbox-tól Colonel John Antal nyugalmazott katona (aki a játékban megismert szakasz egyik tagja volt)"

Hee? Ez nagyon nem igaz!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Törölt felhasználó
Valaki látta már a filmet?
Vetitették már egyáltalán?Imdb-n nem találtam róla semmit.
és history chanelt lehet fogni valahol magyarországon? mert én nem tok róla 😞 ha bárhol lehetne átmennék ahoz a kábelszolgáltatóhoz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

stp4trick
nem ismered? "értem én, hogy benzin, de mi hajcsa?" amúgy meg mind1

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Jancsik
mi hajcsa?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

stp4trick
értem én, de mi hajcsa?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Jancsik
picinyem, nem érted amit írt<#falbav>, olvasd már el figyelmesebben! õ arra értette hogy olyan jelenetek vannak mint egy háborús filmnek(úgy néz ki)

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

stp4trick
Picinyem! Hát milyen legyen egy háborús játék videója, ha nem háborús<#falbav>

DEXTER92
Ezt én játékba játszottam :o
Tényleg amúgy a videók nagyon háborús film jellegûek, simán el tudnám képzelni

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Ja tényleg thx

LSL
Az band of brotherrs

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Nem volt ilyen címmel már egy sorozat? <#fejvakaras>

forza milan
Király...😄

Törölt felhasználó
Igen,lehagytam a forrást a végérõl.
sweech
playware? <#vigyor5>

WoooW!
A játékba miután megláttam, hogy egy Sherman tank térfogatra nincs 3x nagyobb egy embernél, abbahagytam.
Bár itt ien BUGok nemlesznek😊
Rossz háborús filmet megmég nemláttam, ugyhogy biztos király lesz!

Törölt felhasználó
A Gearbox Software és a History Channel közösen készítik el a Brothers in Arms filmet. Nem kell megijedni, ez nem a mostanában megszokott „csináljunk filmet egy játékból” sorba beálló film lesz. A film a valós eseményeket fogja bemutatni, amik a D napon történtek az ejtõernyõsökkel. A Gearbox-tól Colonel John Antal nyugalmazott katona (aki a játékban megismert szakasz egyik tagja volt) segítette a filmesek munkáját. A film 2 órás lesz, a History Channel-en fogják majd bemutatni, de a bemutató idõpontját még nem közölték