Outrun 2006: Coast 2 Coast

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Amikor elindul a kör és nyomnám a gázt egyszerûen újraindítja a gépet.
HELP!!!
Csúcs a játék, hozza a régi játéktermi hangulatot!

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

WiZZaRD
ez biztos a konzolos port miatt van, pal/ntsc, 50/60Hz...azért foglalkozhattak volna ezzel, ha már ennyi ideig portolták😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Maxtreme
tessék ide tettem
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=107429&st=30

grebber
Képeket tegyél be párat !!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Az van.
- Ha nem vsync-el nyomom, játszhatatlanul gyors az egész játék. Az fps növekedésével a játék is gyorsul. 120 fps felett az idõ is 2x oylan gyorsan megy.
- Épp emiatt a játék csak 60Hz-en és 60fps-el megy. (Vsyncel) így normál a speed, de kifoylik a szemed..
- Audigy 4 hangkártyával fagy.

grebber
Nforce-on irják kurva sok a bug benne! 😞

grebber
alaki szúrhatna be saját shootokat!

Szép a grafja!!!!
ffxi
Na!! Vki pls!!

Fákjúal!

grebber
NFS szinvonal nahát olyat tényleg nemakarok sínautos kurvaannya neki!

McW
Kipróbáltam, nagyon jól el lehet szórakázni vele, a pályák megegyeznek a játéktermi változattal, a kocsik persze lockolva vannak így csak két régi ferkával tolhatjuk az elején. Ne várjon senki nfs-színvonalat és nem is egy szimulátor, kormánnyal szerintem élvezetesebb lehet, de bill.-el is jól irányítható!

Mess with the best, and die like the rest...

lalakov
Ennek még körülményes az indítása😞.
ffxi
El tudna küldeni nekem vki postán? Sajna nincs netem. THX!!

Fákjúal!

M@TriX
na lásssuk mit sikerült összehozniuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Terminátor14
Már tölthetõ 😊

CSAK a Fradi

Outrun 2006 Coast 2 Coast Clone

Tessék megjelent!
ffxi
Már elõbb megjelent, áprl. xy-dika

Fákjúal!

Júni 23. a megjelenés elvileg, tûkön ülve várom.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

ffxi
PC-n megvan vkinek?

Fákjúal!

Tolja már valaki?! Hogy a rákba mûködik a rendszer a csajhódítós módban, mikor nyilnak meg pontosan az új helyszínek?! Egyszer oké hogy mikor végigmegyek rajta az "alapmódban", de a másik 2-3 mitõl függ hogy elérhetõvé válik-e?!

M@TriX
nya, csesszék meg, PCre nem jön áprilisban, hanem csak "valamikor". bazz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mila69en
beindúlt a hivatalos oldal😊

kiváncsi leszek erre a játékra hogy vissza e tudja adni azt a hangulatot ami annak idején volt neki....áááá emlékszem mennyit játszottam vele😄D imádtam😊

látom van is a klasszikusról kép😊)))

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

M@TriX
és még 1 db új kép...

M@TriX
út nélkül? szar lehetett 😉
nekem meg így volt meg...

_Atti_
ez a modulos verziója...vagy legalábbis nálam azon volt egyszer kölcsön..ilyen kazettaszerû akármin amit a gép hátuljába kellett tenni..mint egy mai hardverkulcs😄 nekem c64re a lentebbi volt meg..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

M@TriX
semmi különbség, bár ezen a képen hiányzik az út...
inkább ez a támpont...

_Atti_
a nagy klasszikus :

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

M@TriX
na megérkeztek az elsõ képek, lerí, hogy árkád lesz, de szerintem ilyen gémekre is szükség van. egy kis csapatás mindenkinek jár 😉

M@TriX
a bejelentés linkje ott volt, én meg mondjuk csak olyan gémekkel foglalkozok ami PCre is megjelenik 😉
amúgy PSP, PS2 és PC-re jelenik meg, Xboxra nem (javítom magam)

BBird
Na csak azért kérdeztem, mert a cikkedben nem volt róla szó, azt hiszem... ;-)
M@TriX
ööö, továbbra is olvass cikket 😉
amúgy jah, igérve vagyon, Xbox+PC

BBird
Most jön a butakérdés (ismét): Lesz PC-re? :-)
M@TriX
a korábbi részek full árkád gémek voltak, mint mondjuk a crazy taxi.
de mivel most ez egy vadi új rész ezért most biztosat senki nem tud mondani, de ha könyed árkád gém lesz, szerintem arra is van igény, legalábbis részemrõl tuti 😉

mila69en

mióta ps-en megjelent az elsõ rész..

ja bocs a kis off-ért mindenktõl

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

JohnnySmith
De jól ellehet vele szórakozni 😊)) Legalábbis én nagyon eltudok 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mila69en
ja ok<#wink> bár érdekes gt4 mert senem szim. senem árkád sõt inkább árkádosabb de mégis olyan mintha szim. lenne<#idiota>

mila69en
az már az arkád szintet se üti meg

12346
mér, az nfs sorozat nem igazi árkád?

JohnnySmith
Most akkor ez milyen???

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
"bár nem mintha a gt4 az lenne..."
Azért mondtam hogy legalább gt4 szintû....

mila69en
hát szimulációra ne számíts semmi képp!!!

bár nem mintha a gt4 az lenne...

Ez árkád, igazi árkád, nem olyan mint az nfs sorozat!!!!
De nem is Burnout féle árkád, ja és ez minden csak nem szar!!!!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

JohnnySmith
Arcad szar vagy legalább GT4 színtû irányíthatóság,fizika? Na jó NFS😛orsche szintû még ok. De ugye nem ilyen NFS:U, NFS:MW ?

M@TriX
hát, ööö ez az Outrun 2006 topikja nem pedig az Outrun 2, ha elolvasod a cikkemet akkor ez ki is derül..., a 2006-osból még tudtommal nem jelentek meg képek...

DJ Skyline
hy...nem reklám meg semmi ilyesmi,de itt van még pár kép

M@TriX
Sajna képek nincsnek még, de amit tudunk: 12 darab licencelt Ferrarit találunk majd benne, köztük a legújabb F430-at. A verdákkal 30 szakaszon száguldozhatunk majd Palm Beachen keresztül Cape Wayig. Lesz online multiplayer rész is, ahol több mint hatan mérhetjük össze lóerõinket. A játék lényege továbbra sem lesz bonyolult, a barátnõnkkel egy tetszetõs autóba pattanva kell furikázni, lehetõleg az elsõ helyen. Ha jól vezetünk, akkor új pályák és autók lesznek elérhetõek.

ami eddig kiszivárgott, azt iDe összegereblyéztem 😉

← ElőzőOldal 3 / 3