146
Sumo Digital - Megjelenés: 2006. március
-
shitgun8 #146 szevasztok le tudnátok részletesen irni hogy hogy lehet cod 4 et multiban játszani a patchet már letöltööttem asszem 1.3 vagy 1.2 -
#145 +oldódott!!!!!!!!!! -
#144 törölt hozzászólás -
#143 Hi again. Szerintem az autók szinte fotorealisztikusan néznek ki, és a pályák se néznek ki rosszul, a legjobb az, hogy a lehető legváltozatosabbak. Rég vártam már egy ilyen játékot. Manapság például az is ritkaság egy autós játékban, ha van benne havas pálya, bár ez nem is baj, legalább így nyáron nem emlékeztetnek arra a hideg évszakra. :) Viszont érdekes, hogy az utak java részét szinte keresztbe fordulva kell bevenni, ami néha azt az érzetet keltette bennem, mintha az autó driftezés közben láthatatlan sínen futna és ez néha a játszhatóság rovására megy, de szerencsére annyira azé nem. Az egyik legjobb autó benne szerintem a Testarossa Outrunos változata, mert szép is, gyors is, meg nagyon jó vele driftelni.:) A csajos küldiknél vannak pofátlanul könnyúek meg pofátlanul neház feladatok is, egy kis balance nem ártott volna. Persze vannak eszméletlenül beteges feladatok is, például mikor farolsz 300-zal és úgy kell fényképezni a tájat(szerintem ez a legnehezebb is), meg hogy útközbe etetni a csajt, meg kerülgetni az ufókat. Érthetetlen módon a három csajnál az elsőnél, Clarissánál(aki szerintem a legdögösebb, igazi mangás beütésű csaj a játékban) a legnehezebbek a feladatok és az utolsónál a legkönnyebbek. A játéknak szinte egyáltalán nincs fizikája, előre szkripteltek a nagyobb ütközéseknél a borulások, kipörgések is, de ettől van az a hamisíthatatlan játéktermi hangulata a játéknak, nameg a Game Over feliratoktól.:) + érdekes, hogy a forgalom autói is majdnem úgy cikáznak mint mi. Szeretek egyébként kis teszteket írogatni játékokról, jó érzés, hogy a véleményemet megoszthatom másokkal, az persze más kérdés, hogy kit érdekel.:) -
#142 Bocs az első mondat fogalmazásáért, nem olvastam át másodjára. ;)
-
#141 Helló, Hogyan lehetne azt elérni, hogy a coast to coast játékmódnál a csávós:) versenyeknél a drifteket hogyan lehet a maximális AAA értékelésre megcsinálni? Mert a csajos küldiknél összejön viszont itt nem. Egyébként rendkívüli játék. Így pont nyáron kifejezetten hangulatos, ilyen sebességérzet még az NFS MW-ben sincs, bár igaz, hogy más kategória. Ja meg még azt nem értem, hogy mi a különbség az Outrun2 és az OutrunSP2 között.
-
#140 El lehet valahogy érni, hogy a játék ne csak 60HZ-en fusson normálisan?
Magasabb frekin játszhatatlanul gyors a játék, még Vsync-el, max AA,AF-el is.. Van valami megoldás erre?
-
The Fugitive #139 A Z tengelyre teszi rá az Accelerate/Brake axis-t. és nem tudom átkonfigolni :((( -
The Fugitive #138 Hali!
játssza valaki ezt a gamet kormánnyal? mert nekem valahogy nem akar működni. egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheel-em van, de a fék-gáz nem igazán akar működni. :((((
pls valaki help! -
ShadowMan #137 up! Segítsetek! -
ShadowMan #136 Reloaded-es verzióval van az alábbi gondom, setup elindítása után ezt írja ki:
Mi lehet a gond? -
#135 nekem neten vmi baja van a játéknak pl gyakran amikor kiérek a pályák közti átvezetö részböl van hogy egy jo darabig csak fehérséget látok és lassan tölti be és emiatt vesztem ael a versennnyT:S fogalmam sincs mér lehet mert single ben tökéletesen fut... passzamugy naon fasza kis játékk -
#134 Hali! Segítsetek légyszi! Van egy olyan futam, amikor ezt kéri: Honk The Horn. Azt értem, hogy dudálni kellene, de hogy kell???? -
joe1980 #133 Nekem nagyon bejön a game.vmelyik nap toltam neten egy barátommal és egész jó.
A grafikája (mármint) a ferrariknak olyan mint a NFS Hot pursuit 2 re hasonlit.Jó kis arcade játék szerintem. -
Szabi1991 #132 én is igy voltam előszőr vele :) aztán ESC - controls - configuration - és beállitod :) Logitech Rumblepad 2-vel sztem ajánlott a Accelerate Axis -t átállitani pl.: jobboldali "kar" jobra jobboldali kar két lenyomás , majd Brake Axis -nál lefelé a jobb kart , két nyomás és az Accelerate Button-ra beállitod a 2-es gombot , Brake buton nak a 1-es és tőkéletes a joystick ;) -
Szabi1991 #131 nekem is Logitech Rumblepad 2-m van , és be lehet állitani a gázt + féket az 1-es ,2-es re :) -
theclub #130 hááát.. nálam pl. Logitech Rumblepad 2-t használva a két analóg karral kell irányítanom a játékot, semmi más nem kell hozzá. A gázt úgy adom, hogy balra húzom a jobb kart. Ha jobbra húzom, úgy meg driftelek. Szóval az irányítás nem szokványos PC-n. -
#129 Erre valaki tudna válaszolni? -
#128 Kösz! -
#127 Pont ez az, menj a single player / showroom-ba s ott tudod "levásárolni" az outrun miles-okat. :) -
#126 Már csomo pályát megcsináltam de mindiog csak a két alap autót választhatóm :( -
#125 Abból vehetsz magadnak új kocsit, pályát stb. -
#124 Amugy amit futamok után kiir hogy Outrun Miles az micsoda?? -
Aspyrin #123 Tipikus játéktermi játék, szép és gyors grafika. Tolok egy képet én is:
-
#122 Hello!
Az mitől lehet,hogy a pályák rendben bet9öltődnek de elindulni se gamepaddal se billentyűzettel nem tudok? Az idő számol vissza viszont semmi motorhang. -
#121 néháény kép, sztem jól néznek ki a pályák :)
-
#120 Csak Hz, nem MHz a monitor frissítési frekvenciája -
#119 nekem tetszik :D a 60 HZ télleg gáz, de tök jó hogy ilyen atom árkád, pont olyan mint a játékteremben, ilyen is kell. Amúgy én nem látok bugot benne, nagyon szép a grafikája, és pont olyan gyors, mint ami kell ebben a stílusban. Jó hogy végre nem csak konzolon találni ilyet. -
Mimoza75 #118 Hali Mindenki!
Ez a játék tényleg nagyon bugos. 100MHz-en nem lehet játszani vele mert mégtöbb bug jön elő mint 60 MHz-en.És tönkrevágja a szemem ez a 60 MHz.
Szóval elég rendesen elkapkodták azt a játékot, pedig lehetett volna belőle egy jó játék.
Kiváncsi leszek, hogy mennyiért lehet majd hivatalosan hozzájutni. Én nem adnák érte 1000 Ft-nál többet. -
#117 nekem baszott gyors főleg kanyarokban,ha kikapcsolom a Vsync-et,ha nem...erre van vmi más megoldás??
1ébként sztem bug-os lehet a cucc,mert pl. az irányitás beállitásánál a "sensity"-t hiába állitgatom,nem lesz jobb!! ua. olyan "halál gyors"!!! -
Mimoza75 #116 Hali skacok!
Egy kis segítséget kérnék. Játszom a neten a játékkal és amikor a pályán az útválasztós részhez érek akkor valamilyen grafikai hiba lép fel, magyarul összeesik a kép és vibrál összevissza. Ez minden pályánál előfordúl és csak a netes játék közben, single-ben semmi baja.
Ha valaki tudna erre valami megoldást kérem ossza meg velem.
Előre is kösz. -
Samthek #115 Sztem nagyon jó kis játék,valóban nem érdemes összehasonlítani a komolyabb kaliberű játékokkal,ez egy egyszerű,de mégis szórakoztató játék,ami sztem teljesen átadja a játéktermi hangulatot,főleg ha van a játékhoz egy kormány.és megvan a jó őreg C64-es feelingje is játéknak.szóval szerintem jó kis játék lett ez. -
#114 Gond megoldódott! Felraktam a whql drivert, most nem szaggat be semmit... csak úgy folyik a kép... -
CCSCsibe #113 lenne egy kérédsem lehet hogy már kérdezték de a multiplayert lehet törtel is játszani? -
steweee #112 melyik forgalmazótól érdemes megvenni, a clone cd-től vagy a reloadedtól? utóbbi mai naptól árulja -
#111 Nkm jóval gyengébb gépem van de csak akkor akad ha a net frissít valamit a háttérben :) -
#110 sry már a kezem is remeg... -
#109 Hi skacok! Volt valakinek már az a problémája, hogy beszaggat a game időközönként mocskos módon? kb 15 - 20 másodpercenként szinte megáll pár tized másodpercre... pedig ezen a gépen : A64 3800+, 2GB RAM, 7800GT legújabb driverrel, nem kéne szvsz... -
#109 Hi skacok! Volt valakinek már az a problémája, hogy beszaggat a game időközönként mocskos módon? kb 15 - 20 másodpercenként szinte megáll pár tized másodpercre... pedig ezen a gépen : A64 3800+, 2GB RAM, 7800GT legújabb driverrel, nem kéne szvsz... -
munyez #108 Köszi szépen végre sikerült elindítani!! Csőtök