Outrun 2006: Coast 2 Coast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Magasabb frekin játszhatatlanul gyors a játék, még Vsync-el, max AA,AF-el is.. Van valami megoldás erre?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
játssza valaki ezt a gamet kormánnyal? mert nekem valahogy nem akar mûködni. egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheel-em van, de a fék-gáz nem igazán akar mûködni. 😞(((
pls valaki help!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Mi lehet a gond?
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
A grafikája (mármint) a ferrariknak olyan mint a NFS Hot pursuit 2 re hasonlit.Jó kis arcade játék szerintem.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Next PC upgrade: 2022
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az mitõl lehet,hogy a pályák rendben bet9öltõdnek de elindulni se gamepaddal se billentyûzettel nem tudok? Az idõ számol vissza viszont semmi motorhang.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ez a játék tényleg nagyon bugos. 100MHz-en nem lehet játszani vele mert mégtöbb bug jön elõ mint 60 MHz-en.És tönkrevágja a szemem ez a 60 MHz.
Szóval elég rendesen elkapkodták azt a játékot, pedig lehetett volna belõle egy jó játék.<#szomoru1>#szomoru1>
Kiváncsi leszek, hogy mennyiért lehet majd hivatalosan hozzájutni. Én nem adnák érte 1000 Ft-nál többet.
1ébként sztem bug-os lehet a cucc,mert pl. az irányitás beállitásánál a "sensity"-t hiába állitgatom,nem lesz jobb!! ua. olyan "halál gyors"!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Egy kis segítséget kérnék. Játszom a neten a játékkal és amikor a pályán az útválasztós részhez érek akkor valamilyen grafikai hiba lép fel, magyarul összeesik a kép és vibrál összevissza. Ez minden pályánál elõfordúl és csak a netes játék közben, single-ben semmi baja.
Ha valaki tudna erre valami megoldást kérem ossza meg velem.
Elõre is kösz.
Vamos Argentina!
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Next PC upgrade: 2022