160
gyarmatosítás lenne ? kifosztanánk a megszállt bolygót? áttelepülnénk ? vagy csak laknánk ott ?
  • Pharaoh
    Már most is behozatalra szorul.
  • zombinyuszi
    Szet fogjuk szennyezni a bolygonkat mielott lelephetnenk innen a Marsra vagy a Plutora vagy ahova tetszik.....
  • zombinyuszi
    Nem lesz itt semmi Kolonizalas majd meglatjatok;))
  • zombinyuszi
  • haxoror
    Vagy a Föld a Marstól! [parázós szmájli]
  • sz4bolcs
    Majd amikor a Mars függetlenedni akar a Földtől... :D
  • Pluskast
    Persze meg ahhoz sincs köze, hogy 20 év múlva olajból behozatalra fog szorúlni.....
  • [NST]Cifu
    Ezt a gumiba való offtopic témát azért hanyagolni kéne!
  • Gézu88
    Az oka, főleg az volt hogy az usa hadianyagtermelőegységeinek raktárai kezdtek feltőltődni, és ki kellett üríteni, valamint az usa gazdasága időnként a századeleji válságba jutna ha nm vezetnének néha háborút stb (persze azért a kőolajnak is volt némi szerepe a háborúban)

Bocs ez itt off
  • Sanyix
    Persze hogy szereti a háború, régi módszer ez arra, hogy elterelje a lakosság figyelmét a belső gondokról.
  • hmhm
    Hanem ?
  • hmhm

Te aztán okos vagy!
  • Gézu88
    Ugye tudo hogy USA-Irak háborúnak semmi köze a nyersanyagokhoz
  • Realtibi
    vagy ez lesz
    2000 valahányban már nem lesz lakható terület a nyersanyagokat felhazsnájjuk
    nyersanyagokért lesznek majd háború /lásd Irak -USA
    mindenki beleszól a háborúba a nayghatalmak csatlakoznak majd az állásaikhoz
    kitőr a 3.-dik vh
    térkép ujrarajzolódik
    megpróbálnak az emberek összefogni mer igy jobb
    űrhajók a közeli bolygókra
    nyersanyag kihasználása a bolygókon
    a gyarmatokon letelepedünk
    mjad elválunk anyaföldünktől/lásd amerika

szerintem ennyi lesz
    uccse fogom megérni^^
  • MuldR
    Pedig eloszor a bolygokoz lesz gyarmatositva. Mar megvannak a tervek az urszallodara. Eloszor lesz par urbazis, majd csak utana telepszunk a hold/marsra. Bar lehet az europan jobb lesz a lehetoseg. Majd meg addig kitalaljak okosok, mit eri meg kolonizalni. Idovel 2 dolog lehetseges ugyis. kimerulnek a fold eroforrasai, es kinyirjuk egymast, vagy megindulunk a naprendszer tobbi bolygoja fele.

Az elso verzio valoszinubb :)
  • Gézu88
    Most olvastam végig a topicot és látom hogy itt reálisan gondolkodó ember nem sok van! Hogyan lehet ennyi barmoságot összeírni?
    Először is miért akarnának fellázadni mindenáron az új kolóniák lakói(kivéve ha olyan sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó sípszó módon válogatott bolygók lesznek). Aztán már a topik neve is höülyeség, BOLYGÓKÖZI gyarmatosítás, esetleg bolygót lehet gyarmatosítani, na de bolygóközt?
  • Realtibi
    vagy még azokkal sem
  • norbre
    szerintem nem megyünk innen sehova, ebben van a ráció ahogy elnézem az emberiséget:

"Azt nem tudom milyen fegyverekkel fogják megvívni a Harmadik Világháborút, de azt igen, hogy a Negyediket botokkal és kövekkel..." Albert Einstein
  • Realtibi
    látom járnak erre művelt emberek is
    ilyenek mehetnek majd a gyarmatokra
  • Grusi
    Bocsánat, ezt még muszáj

"A fenti képet Masolino Da Panicale (1383-1440) festette, és Olaszországban, a Santa Maria Maggiore templomban található. UFO invázió (?) a „vezérhajóban” Jézussal és Máriával."

Te jószagú.. :D
  • Grusi
    Atyaúristen, te ezt a rengeteg szánalmas maszlagot elhiszed? Ne is haragudj, de veled van a baj... Érdemes megtekinteni az oldalt, amit belinkelt, elképesztő :DD

"Ezt a festményt Paolo Uccello (1396-1475) készítette, és a Firenzei Akadémián található. Jézus lába alatt jobbra jól látható egy UFO."

"A fenti festmény Bonaventura Salimbeni alkotása és 1600-ban készült. San Pietro-ban található a San Lorenzo templomban. Talán egy műhold?"

MEGŐRÜLÖK :DDDDDD
  • Realtibi
    bocs srácok de enyém a tejútrencer^^
  • Prof William
    Aztán meg amikor kitör a csillaközi háború... :)

Elindul a támadás a Föld aluminium és rézdrót készletéért..

Olvastátok a Kretén c. újság Romák az űrben c. írását? Ez ugrott be rólla.
  • FtranX
    "Az meg hogy,lenne e külön buzik meg romák meg balkezesek,,,,meg kitudja mik BOLYGÓJA."

:DDDDDDD Ezen most nagyot röhögtem, ahogy magam elé képzeltem!

-Itt a Csillagközi Flotta Daedalus anyahajója. Landolási engedélyt kérünk a Roma 8 bolygóra.
    -Jájj üdvözlet! Tezsék páráncsolni leszállni!

másodtiszt a kapitánynak:
    -Kapitány, jó ötlet leszállni egy alumíniumból készült hajóval?

• stibi
    Az ember mint a föld legfejletebb emlőse valószinűleg ösztönszerűen azon törekedne hogy benépesitse saját fajtájával az egész univerzumot függetlenül attol hogy azt valaki lakja vagy nem.Csak ha mindezt végig gondolom akkor kicsit SZÉGYELLEM hogy én is ember vagyok.Az meg hogy,lenne e külön buzik meg romák meg balkezesek,,,,meg kitudja mik BOLYGÓJA.Valószinűleg csak azon múllna hogy,mennyi lakhatót találna az EMBER.
  • haxoror
    :DDD
  • Prank
    aztán lenne romabolygó, meg balkezesek bolygója:)
  • Prof William
    A buzibolygóval meg alig 50 év múlva már nem kell számolni. :)
  • hmhm
    Legjobb lenne néhány egymástól legtávolabb eső, még éppe elérhető pontra betelepedni, és szépen párhuzamosan fejlődnénk a kül pontokon. Egyik bolygóra csak bűnözőket telepíteni, másikra buzikat, stb, és maradna egy ami pont ideális. Innen lehetne exportálni a felesleges egyedeket a többi bolygóra.. hm
  • Realtibi
    van ott víz?
  • Prof William
    Na talán majd egy köv. életben. :) Csak sajna nem fogok emlékezni rá mennyire vártam az űrkorszakot, így már nem teljesen természetes lessz, hogy hétvégére leruccanok a Proxima Cenaurira egy kis horgászatra. :)
  • Prof William
    Mondom először a naprendszert kéne belakni és totál felfedezni. Rengeteg új dolgot fedezhetnénk fel, új technikákatm, ötvözeteket, hasznosítható ásványokat. Azztán ha már itt minden ok akkor kaccsingathatunk kifelé. Talán addigra felfedezünk valami jó kis gyors utazás. (Asszem a warp hajtómű már papiron lehetséges, csak a technikai fejletség nincs meg hozzá.)

Aztán mondjuk 2000-év múlva elnevezhetjük magunkat Köztársaságnak, 25ezer év múlva meg Birodalomnak.
  • Realtibi
    de mondjuk előbb ki kéne találni valami teleportot vagy valami szállitó eszközt
  • Realtibi
    egyértelműen felhasználják majd a nyersanyagokat a bolygón majd letelepednénk
    aztán jól elkurnánk mindent mint szegény Földet
    [már ahogyan egy kopár bolygót lehet]
  • haxoror
    Mire képes lesz az emberiség terjeszkedni az űrben sztem a multik fogják irányítani a Földet, olyasmi lesz mint az Alien filmekben (remélhetőleg alienek nélkül :)
  • hmhm
    Az idő sztem nem érdekes, hogy mikor történik meg, valószínűsíthetőleg mi már azt úgysem éljük meg. Még ha csupán 100 év alatt sikerülne is a gyors utazást megoldani.
    Érdekes felvetés hogy kié lesznek a meghódított területek.. Aki elsőnek leszáll a bolygón azé lesz az egész? Vagy aki túlél rajta?
    Eszembe jutnak az amerikai földfoglalások, amikor lóval egyszerre indultak el, és letűztek zászlót a parcellájuk közepére.. ez érdekes lenne :) Az űr miatt a földön simán kitörnek majd háborúk. Kísérletként 3. világ országaiból visznek majd el oda embereket, akiknek elhintik a szép új világ képeit.
  • haxoror
    Az enyém meg a Föld szal lehet innen elhúzni :D
  • palack
    Enyém a Lófej-köd! Stipistopi!!
  • Prof William
    Akkor ebből majd akkor lessz baj, amikor x-száz év múlva esetleg találkozunk idegenekkel, akik úgy gondolják hogy az űr az ő tulajdonuk. :)

Nem baj azér én már vettem egy liternyi űrt valahol a Proxima Centauri melett.
  • [NST]Cifu
    Ennek a jognak a hosszútávú érvényesítésére azért kiváncsi leszek. Bár van rá egy tippem, hogy én már nem fogom megélni azt, hogy jogi vagy ne adj isten fegyveres viták robbanjanak ki amiatt, mert XY állam / cég igényt tart egy területre a Marson, amelyre YZ állam / cég már korábban bejelentkezett.