56
-
#16 ez nagyon LOL gép. Milyen idióta vesz ilyet? Semmire sem használható, ráadásul úgy néz ki mitn vmi bölcsis tetrisz. :D -
#15 Esetleg majd megint mindenki rendesen, assembly-ben fog fejleszteni rá, és azok a progik oda fognak b@szni egy 3GHz-s proccnak :DD -
#14 majd jönnek a régi lábbal hajtós varrógépekhez hasonló számítógépek ;) -
Caro #13 Azért megnézném, hogy egy mai laptop lassan 100W felé tendáló fogyasztását hogy bírnád kézzel kurblizni... lábbal még csak elmegy :) -
echo #12 Szerintem is csak a konkurenci ellenesség beszél az intelből. Mert ha tényleg úgy gondolná, hogy halott nem hiszem, hogy vesztegetné rá a szót. Ha viszont nem gondolja úgy és megpróbája ilyen nyilatkozatokkal elvenni tőle mások kedvét az nem túl szimpatikus.
Egyébként szerintem ez a kurbli egyszerűen zseniális. El tudnám képzelni rendes laptokon is -
benczurzs #11 Szerintem az Intel csak azért mondja, hogy nem lesz rá érdeklődő, mert nem ők találták ki, és nem profitálnak belőle semmit.
Egyébként szerintem már Magyar-országon is lenne rá érdeklődő. -
#10 képzeljétek el, ha ezek az államok legalább a legnagyobb városaikat, településeiket, leglakottabb vidékeiket lefedik WiFi-vel (kezdtenek), kidolgoznak softwereket, amin keresztül előbb az általános iskolai, majd a (már eltérő) középszintű tudást megszerezhetik, és középszinten adnak lehetőségeket választásra minden olyan fajta munkára, ami egyrészt vagy neten át elvégezhető (informatikai) vagy neten át úgy oktatható, hogy abból hasznos mindennapi tudás lehet számukra (ezt így kapásból nehézen tudnék mondani, mert egyes országokban más és más lehet, de pl. dél-amerikában mezőgazdaság terén is biztos lenne hova előrelépni elmaradottabb térségeknek és nem feltételen gondolom, hogy anyagiakon múlik csak, vagy pl. városi lakosság szakmunkákat is végezhetne: asztalos, ács, mit tom én, annyi minden lehet) -
dez #9 Az is a baja az Intelnek, hogy túl olcsó ez a cucc (és ahhoz képest nem olyan rossz). Ahol hozzászoknak az emberek, hogy ilyen olcsón ilyet kapnak, ott ők már nehezebben tudják csak eladni a cuccaikat. De hogy próbálja lejáratni... "Kézi kütyü". Pedig nagyjából olyan, mint egy jobb palmtop. (Bár a kijelzője valószínű nem a legjobb.) -
#8 hát, ha ez a gép Wi-Fi-vel van ellátva, meg USB-vel, meg színes kijelzővel, meg billentyüzettel, akkor például internet akár futkározhat is rajta, lehetővé tehet pl. távoktatást, de akár munkavégzésre is jó lehet ugye neten keresztül... (persze ehhez kell egy háttér amit az adott országokban meg kell teremteni: pl. WiFi hálózat) szal lehet az Intelnek nem üzlet de adott országok profitálhatnak belőle -
Caro #7 500 MHz-s Geode x86-os proci lesz benne, én most egy 300 MHz-s laptop alól írok.
Igaz, a geode nem adja azt a tejesítményt, mint egy azonos MHz-s P3, de majdnem, és ehhez 0.9 W-ot fogyaszt.
Egyedül a flash, ami pici benne.
És ezek az emberek egy XT-nek is örülnének, ahogyan mi is örültünk neki.
Ehhez képest kapnak egy teljes értékű gépet, WIFIVEL! -
#6 mondjuk lehet, hogy az intel mond valamit. Még te sem tudod, hogy pontosan mit értenek ennek a fejlesztöi azalatt hogy "korlátozott".
Értsd: lehet hogy alig tud többet mint egy kézi számologép...
Mondjuk 100 dolláros gépen, ahol maga a kijelzönek drágábbnak kéne lennie mint az egész gép, lehet hogy van egykét durva butítás benne... Kellene látni valami rendes specifikáciot rola. Utána kéne beszélni. -
#5 Sztem ott ahol nincs víz ott az embereknek ilyen gépe sem lesz :)
Amúgy eléggé szánalmas ez a intel, mert tényleg csak az a baja, hogy nem az ő cuccai vannak benne, és olcsó... -
izb #4 szerinted ahol még víz sincs,ott miből nyernek áramot?? -
izb #3 azért sírnak mert nem intel proci lesz benne.. -
schakaal #2 Addig oké hogy randa,de minek van rajta kurbli? -
Caro #1 Az intel jobb, ha csendben marad, mert én itthon kisebb teljesítményű gépet is használok, mint ez.