Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"h leejettem és repült jó pár métert és semmi baja nincs..:-P"

Hány méter magas vagy? 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Membrah
nah látod?!!..rossz érzés,ugyi?:-DD

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
nah..megint lemaradtam egy rendkívül elõnyös ajánlatról...
pedig úgy szerettem volna egy "ciklámen" telót..<#idiota>

nekem "fontos" h strapabíró legyen a telóm...mert ha egy ilyet földhöz vágok "egészen véletlenül" ripityára törik..
bezzeg volt anno jó nagy darab bunkofonom(vmi õsrégi Motorola),azzal ölni is lehett volna akár..:-DDD
A mostani persze nõiesebb,de jól bírja. volt,h leejettem és repült jó pár métert és semmi baja nincs..:-P

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Kata
Tudtam, hogy te kellesz a teljes megvilágosodáshoz! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
2 fülhöz 2 telefon dukál.
Kata
Franc... Kár, hogy korábban vettem egyet, most lehetne pink telóm... <#rinya>

[/cserf][/fülünyúl]

"Nõnapra olcsóbb a pink Motorola V3 és a Siemens CL75!

Nincs Electroworld egy napos ajánlat nélkül. A legfrissebb ilyen akcióban a kártyafüggetlen Motorola V3-at adják olcsóbban, csak szerdán.

Kártyafüggetlen készülékek:

Motorola V3 pink: 54.990 Ft A készülék tesztje itt olvasható
Siemens CL75 (ajándék Svarovski telefonékszer): 49.990 Ft
Az ajánlat kizárólag március 8-án és a készlet erejéig érvényes!"

http://gaborszantai.co.uk/

én is úgy gondoltam😊

Kata
Másoknak igen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

<#nevetes1>

mert kiváló alap a kötekedésre😊

Kata
Nemtom, bevállaltam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

amúgy mér is vagy te plázacica?😊

Kata
<#hawaii><#eljen><#banplz>

[/cserf][/fülünyúl]

elképesztõek vagytok<#bohoc>

Kata
Lehet, részletes naplót vezet rólam, és tele van a körbevágott képeimmel a fala. Ha megtalálnak egyszer a Dunában nejlonzsákban, tudjátok kihez kell becsengetni elõször. <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Látod, mégiscsak nyomoz, már a kerületet is tudja. <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most itt mossa magát, de nem is tudom ki irkált a v3-as topikba. Na de mindegy, lépjünk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

aha, távcsõvel járom a Xii.ker.-t:

vannak érdekes paparazzo felvételeim is, hiszen nincs is számomra fontosabb életcél, mint Kata szokásainak feltérképezése...

kinyomoztad<#hehe>

elmondanád, honnan a lópukiból tudtam volna?

nekem is volt fekete, már anyámé... (2 hétig, aztán vettem telefont)
egy haveromnak van, azóta "cicának" szólítjuk

nem teljesen mindegy kinek milyen a telefonja?
nem tom én ebbõl még sosem vontam le messzemenõ következtetéseket

de hát lényeg, hogy nem veszed fel a személyeskedését😊

Kata
Egyébként kedves barátunk azért emelte ki direkt ezt a típust, mert tudja, hogy nekem ilyenem van és hát valahogy mindig igyekszik személyeskedést csempészni a mondanivalójába. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

<#nyes><#nyes><#idiota>

helyes

Kata
A telefon fekete, de rózsaszín babazokniban tartom. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

És rózsaszín?<#hehe>

mire nem jó ez rém értelmes topik, most már azt is tudod, hogy nincs gáz ha otthon maradt a tükröd<#idiota>

Kata
És bár tükörnek még nem sikerült használnom, kipróbálom az itteni tapasztaltabbak tanácsára. <#hawaii>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nekem is V3-asom van.

[/cserf][/fülünyúl]

kenderke
jah.. egyszer a buszmegállóban ilyen piicsák énekelték a depressziótól a 'hagyjatok bízni'-t, és tudjátok mit énekeltek helyette? azt, hogy: 'adjatok müzlit'.. uuh ááh.. <#falbav>

goagoagoa! infected mushroom!

van a másik vállfaj is: a villantó mobil (Motorola V3) - semmire se jó, de tükörnek lehet használni...😊

rafaello
akinek rózsaszínû a telefonja az rohadjon meg!

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

nem? pedig van nekem 4 is😊 bár azok a kertben laknak, nem a plázában

gazo

na jó nem pláza....de lehetne

Mert nem ismered a macskákat!

Ramadamammy rapidrandi

erre mé nem gondoltam eddig?

Nagy bevásárlóközpontokban élõ macska!

Ramadamammy rapidrandi

én egyet sem ismerek... azt se tudom pontosan mit takar a plázacica kifejezés:S

Kata
És te hogy vagy?

[/cserf][/fülünyúl]

le azokkal a r.ohadt plázapicsákkal! bocs a csúnya kifejezésért! 😄

Bucser
De bevált ha jól látom😄 a barnák és szõkék azóta is fújnak egymásra😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dying Soul
Az nem igazán a szõkékrõl szólt, hanem az õ véleményeirõl, gondolatairól. Némelyik igen értékes, a baj az, hogy AH-nak a hozzáállása volt rossz az ilyen dolgokhoz

Punker
és a szõke férfiakról nem ír? ja de igen aszem adolf írt valamit róluk a börtönben, mi is volt a könyv címe Mein Kampf? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bld
evolúciós anomália😊 érzékeny megfogalmazás

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Hú.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A szõke nõ csak 11 ezer éves
2006. február 26. 19:15

A szõke, kék szemû nõ Észak-Európában alakult ki a jégkorszak végén, evolúciós anomáliaként, amelynek célja a feltûnéskeltés volt a ritka férfinépességért folytatott versenyben - legalábbis ez a végkövetkeztetése annak a géntudományi kutatásnak, amelynek eredménye a héten jelenik meg Nagy-Britanniában. A skóciai St. Andrews egyetem megbízásából elvégzett nemzetközi kutatás azt mutatta ki, hogy 10-11 ezer évvel ezelõtt még kizárólagos volt a sötét haj és szem, ami egyébként a mai napig jellemzõ az emberiség túlnyomó többségére. (MTI)

no comment...

Membrah
😄😄😄😄

Fenrir
Nalátod, legjobb az én malévos szerelõruhám. Kényelmes, meleg és 2 mosás utána 3 számot összemegy 😄

A halál csupán a kezdet...

Membrah
:-DDDD

engem az idegesített a mostani tél elején,amikor csizmát akartam venni,h alig találtam olyan helyet ahol vehettem magamnak oylat amilyet szerettem volna..
Vagyis nem szõrös csizma,hanem bõr,kicsit hosszabb orrú(nem kocka),lapostalpú,hosszú szárú,meleg,kényelmes és lehetõleg ne legyen cicababás,giccses..
ne legyenek rajta rojtok,pillenpántyok,mindenféle ótvar kütyü..
a legtöbbb helyen alapvetõen kétféle csizsma volt a hosszúszárúakból:
vagy efféle szõrõs gennyedék,de legalább meleg és lapostalpú vagy pedig ultraszexinek kikiáltott,rohadt kényelmetlen,szûk,10centi sarokkal rendelkezõ,mûbõr ciciuscsizma..de persze azért nõies is legyen..vagyis mint a legtöbb nõnek rohadt solk igényem volt,de az elõs szempont a kényelem,és a melegítõ funkciók elérése volt a cél.
de nem adtam fel addig járkáltam,még végre találtam egy majdnem olyat amilyet szerettem volna(sajnos van egy pici sarka,de nem vészes,marhakényelmes,strapabíró,és ha esik aaz esõ,vagy latyak van,akkor könnyû kitisztítani..szal tök jó..:-)

de tényleg igaz,h valami nagyokos kitalál valami "újat"(ami alapvetõen régebi korokban gyökerezik..pl a holdjáró cipõt anno a görög színházakban hordták a színészek,h jól látszódjanak...no comment),és a végén szinte mindenhol ezt árulják,csak kicsit másabb formában..
aoks bolond liba,meg általában meg is veszi..pedig lehet azért találni (még ha nehezen is...:-D) olyat amit nem látok szembejönni (olyan sûrûn) az utcán.
ODER!!!!Lehet varratni a ruhákat pl..Én fõleg nyaranta szoktam,kitalálok néhány dolgot,és abból ziher h nincs még egy ugyanolyan.
Vannak jó és szép új dolgok,de néha baromi röhejes,h a kopott,szakadt farmert a hippi csöves jellegû "retro" cuccok a menõk..
semmi nõiesség,elegancia,kifinomultság.
Borzalmas..És sokszor az ilyen nõk a meNÕK...brrrr..
nõiesség...azt hiszem a "lírai nõalakok" egyre kevesebben vannak.:-(

Frédi és Béni, hogy örülne neki!
😄DD

Dynamic
MUHAHAHAHA<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Igazából a kettõ kombinációja a legcsodálatosabb😄DD