795
PlázaQrvák
  • bld
    na ez a titkos módszer:)
  • I.C.ram
    Tesóm is átment a sajátján kocsival. Ripityára törött, de a boltban szónélkül kicserélték... :D
  • bens
    komolyan lemegyek mindjárt és áthajtok a telómon kocsival. mostmár kíváncsi vagyok
  • 1981ES
    VÉGRE megtaláltam a mobiltekós topikot :)
  • Mirázs
    Hasonló sztorim nekem is van, aami nem végződött teló-halállal. nem csak átmentek rajta kocsival (igaz hogy hó volt), de kint is maradt egész éjszaka a fagyban. Egy aksi cserével megúszta.
  • bld
    ha te mondod....
    mindegy már így is szétoffoljuk a topicot
  • G_ArchAngel #709
    apósom 6310-esén átmentek egy lakókocsis A6-tal, előlapcsre és kész - igaz, homok volt a talaj...

nekem viszont a Motorola StarTac-em hozzácsapódott offroad-on a bukócsőhöz és zacskóban vittem haza - új házat kapott és még sokáig működött...
  • Fenrir
    Nem megtartotta hanem csak a hátsó kerék alá került...Amúgy meg egy régebbi nokia volt, azok még eléggé féltéglához hasonlítottak mint méretben, tömegben és kinézetben is...A kijelző üvege megkarcolódott, azon kívül semmi baja nem lett.
  • bld
    na ha már a gondolkozásnál tartunk nyomtál már ki autót eltolni más mint kinyomni és a telefonod nem eltolta ugye hanem megtartotta....
  • Fenrir
    Jah értem, az autó kereke teljesen tömör, sőt mi több be is van betonozva.

Amúgy próbáltál már eltolni autót? Érdekes módon simán megy egyedül is egy közel másfél tonnás autó tologatása pedig ott van azért össztömeg.

Mondjam azt, hogy eltudja tolni kb 5 ember egy 50 tonnás repülőgépet is?
    Mert én már toltam azt is...
  • bld
    nkem kell fizikusnak lenni ahhoz h rájöjj h ebben van vmi de mindegy
    számold ki h mennyia kocsi össztömege
    elosztod négygel mert lkogikus h kerekenként akkora súly nehezedik
    nos sztem ennyit nem bír ki egy telefon....
  • Fenrir
    Jah értem, akkor kitaláltam, igazad van...

Amúgy te ki a f@szom vagy hogy meghazudtolsz?
  • bld
    az h kamu de mindegy kb oylan mintha azt mondanád (súlyosan eltúlzom) h: nagyanyám tojásán átmentünk egy nyergesvontatóval és képzeljétek annyi kálcium volt benne h nem tört össze (sőt felborult nyergesvontató)
    de lehet h h az én hibám h ezt nem tom elhinni
  • Fenrir
    Mi sok?
  • bld
    az azért kicsit sok........
  • Punker
    kár hogy az új modellek csúnyák :(
  • Fenrir
    Egyszer mentünk haza éjszakás műszakból 2 kollegámmal, az egyiknek az autója nem indult. Elkezdtük betolni, ekkor a másik kollegám zsebéből kiesett a telő, az autó átment rájta, de egy kis karcoláson kívül semmi baja nem lett :)

Jók ezek a nokiák...
  • Membrah
    aha...nagyon
    Legalább szórakoztak egyet a haverjaim..
    De azért akkorát még sem repült,h azt túl sokan észrevegyék..különben meg volt szerencsém kifogni a szünet legelejét,épp h kicsengettek,így nem votlunk sokan a lépcsőn..:-)
  • Ben C
    kecses látvány lehetett
  • Membrah
    :-DDD
    nem én vagyok óriás,hanem suliban voltam és a sazebebmben volt,és óra után amikor baktattam lefelé a lépcsőn megcsörrent és fel akartam venni,de kiesett a kezemből és "püffent" párat lefeléa lépcsőn is..:-DDD
    de totálisan jól működik,szal marha jó..:-)
    Amúgy igyekszek nagyon vigyázni minden holmimra,de aznap baromi fáratd voltam,nem fiygeltem..és ez lett a vége..:-)
  • Ben C
    "h leejettem és repült jó pár métert és semmi baja nincs..:-P"

Hány méter magas vagy? :D
  • Membrah
    nah látod?!!..rossz érzés,ugyi?:-DD
  • Membrah
    nah..megint lemaradtam egy rendkívül előnyös ajánlatról...
    pedig úgy szerettem volna egy "ciklámen" telót..

[merhogy otrásnőjének van,és az szerinte inkább vmi rém gusztustalan metál fényű,ciklámen biszbasz...]
    nekem "fontos" h strapabíró legyen a telóm...mert ha egy ilyet földhöz vágok "egészen véletlenül" ripityára törik..
    bezzeg volt anno jó nagy darab bunkofonom(vmi ősrégi Motorola),azzal ölni is lehett volna akár..:-DDD
    A mostani persze nőiesebb,de jól bírja. volt,h leejettem és repült jó pár métert és semmi baja nincs..:-P
  • Kata
    Tudtam, hogy te kellesz a teljes megvilágosodáshoz! :D
  • Botond #691
    2 fülhöz 2 telefon dukál.
  • Kata
    Franc... Kár, hogy korábban vettem egyet, most lehetne pink telóm...
  • G_ArchAngel #689
    "Nőnapra olcsóbb a pink Motorola V3 és a Siemens CL75!

Nincs Electroworld egy napos ajánlat nélkül. A legfrissebb ilyen akcióban a kártyafüggetlen Motorola V3-at adják olcsóbban, csak szerdán.

Kártyafüggetlen készülékek:

Motorola V3 pink: 54.990 Ft A készülék tesztje itt olvasható
    Siemens CL75 (ajándék Svarovski telefonékszer): 49.990 Ft
    Az ajánlat kizárólag március 8-án és a készlet erejéig érvényes!"
  • Gina79 #688
    én is úgy gondoltam:)
  • Kata
    Másoknak igen. :)
  • Gina79 #686

mert kiváló alap a kötekedésre:)

• Kata
    Nemtom, bevállaltam. :)
  • Gina79 #684
    amúgy mér is vagy te plázacica?:)
  • Kata
  • Gina79 #682
    elképesztőek vagytok
  • Kata
    Lehet, részletes naplót vezet rólam, és tele van a körbevágott képeimmel a fala. Ha megtalálnak egyszer a Dunában nejlonzsákban, tudjátok kihez kell becsengetni először.
  • Kata
    Látod, mégiscsak nyomoz, már a kerületet is tudja.
  • Kata
    Most itt mossa magát, de nem is tudom ki irkált a v3-as topikba. Na de mindegy, lépjünk. :)
  • G_ArchAngel #678
    aha, távcsővel járom a Xii.ker.-t:

vannak érdekes paparazzo felvételeim is, hiszen nincs is számomra fontosabb életcél, mint Kata szokásainak feltérképezése...
  • Gina79 #677
    kinyomoztad
  • G_ArchAngel #676
    elmondanád, honnan a lópukiból tudtam volna?

nekem is volt fekete, már anyámé... (2 hétig, aztán vettem telefont)
    egy haveromnak van, azóta "cicának" szólítjuk