Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez fájt...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Akkor Reggaeke718 utál,azt mondják...

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Ja, azt mondják.

[/cserf][/fülünyúl]

Fido4life
Te plázacica vagy ?

Kata
Õk is utálnak téged, blöööeeeeeee 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Fido4life
Bööö..

úúúúútálom a plááááázacicákat,pfúúúúúúúúúúúúúúj😛
öö..biztos levegõt mentek venni! <#idiota>

Sné Zsuzsa
😄DDDDDDDDDDDDD

fákk 😄DDDD

Canon 450 D

Solidus
Egyébként a Balaton Plázával szemben lakom Veszprémben,úgyhogy ismerem sajnos ezt a plázacica jelenséget...Ma is találkoztam egy régi lány ismerösömmel.Mély nyomot hagyott bennem a vele való társalgás...Két barátnõjével volt.Köldök piercing Szõke és vörös hajzuhatagok,légynapszemcsi(elösször fel se ismertem 😄 ).Kérdeztem hova mennek.Meg fogsz lepödni:a plázába...Kérdeztem hogy mit vesznek(gonosz vagyok),erre nem tudott válaszolni.Na hát errõl ennyit...

.:SOLIDUS:.

Sné Zsuzsa
😄

Canon 450 D

Solidus
Tudom!Nekem is tetszett,és valóban fedi a valóságot.Nem tartozom azok közé a "kiváltságos" emberek közé akik plázacicákkal kavarhatnak,hálát is adok az úrnak ezért 😊.Ha én találom meg ezt a szövegrészletet elöbb akkor én is bemásoltam volna.Szal,túl van tárgyalva.Ha találsz még valamit,ne felejtsd el megosztani velünk!;D

Sné Zsuzsa
igen

de szerintem tök mind1 honnan van...én rátaláltam a szövegre, megtetszett és bemásoiltam

Canon 450 D

Solidus

ismerõs a kép?copy-paste
😄DD
Fenti írásunkat a Kiskegyed 2002/23. számában olvashatják teljes terjedelmében

Solidus

Sné Zsuzsa
miért is?

Canon 450 D

Ügyesen tudsz copy-pastelni.

magus
hat ezt a topicot elmeny olvasni

Sné Zsuzsa
igen 😊

Canon 450 D

Fido4life
Ezt élvezet volt elolvasni.. Tökéletesen bemutatja az alap dolgokat.

Sné Zsuzsa
A lányok: szép legyek és feltûnõ
A plázacica mindig tökéletesen sminkelt. Szoláriumbarna hasát vagy dekoltázsát nem rest kivillantani. Azért is, mert köldökében többnyire ott van a fémes-fényes dísz: az elmaradhatatlan piercing. A haját leginkább erõs színekre festi, világos szõke, dögös vörös, vagy démoni fekete. Szemöldöke babaszerûen ívelt.

Õk azonban nem babák. Pontosan tudják, hogy mit akarnak. Egy menõ pasit, akivel fáradhatatlanul vásárolhatnak.Ám a plázacicák nem mindig barátjukkal tûnnek fel. Magányosan vagy barátnõjükkel fecsegve róják a bevásárlócentrumok kilométereit. Máskor rózsaszín mûkörmökkel számokat pötyögnek apró telefonjukba és magas fejhangon perceken át csevegnek.

Viki egy szoláriumban dolgozik. A srácok megfordulnak utána és õ ezzel tökéletesen tisztában van.
- Step-aerobikra járok hétfõn, szerdán és pénteken, kedden és csütörtökön edzõteremben vagyok a barátommal. Õ most azért nincs itt, mert vidékre kellett mennie: dolgozik. Játékautomatákat ûrít. Jaj, nem úgy! – neveti el magát –, õ szedi ki a kazettákból a pénzt és adja le a tulajnak. Nem szereti, ha egyedül mászkálok, de úgy unatkoztam otthon – mondja és elköszön, mert meglátta egyik barátnõjét.

Legyél szép, fiatal, és vásárolj sokat!

Még akkor is, ha semmire sincs szükséged. Keresd a márkás dolgokat és mutasd meg, hogy ezeket megvehetted. Annál menõbb egy cucc, minél inkább látható rajta az apró kis címke, a márkanévvel. Legjobb, ha dekoratív papírtáskában adják ki az árut. Legközelebb már azzal és abban flangálsz, amirõl ugye látszik: Te is ott vásárolsz, Te is a kaszthoz tartozol.

A fiúk: feketéhez is feketét

A férfiak között fel-fel tûnik egy-egy üzletember külsejû vadász, de a tipikus plázaboy összetéveszthetetlen. Enyhén (vagy erõsen) szoláriumozott bõr, rövidre nyírt haj, kevés (vagy sok) zselé.

Többnyire edzõteremben kigyúrt test, nem ritkán bodypóló. Egy igazi plázafiú öltözéke csakis fekete lehet, a zakó kizárólag bõrbõl. Egyéb kellékek: menõ mobiltelefon (nem átlagos, utcai, hétköznapi darab), márkás cigaretta, egyedi öngyújtó és ami elmaradhatatlan: a jó nõ.

A jó nõ persze csak plázacica lehet. (Topis egyetemistával tiszta gáz együtt mutatkozni.)A plázaboyok ráérõsen ücsörögnek a kávézókban. Általában többen vannak, magányos bóklászót nem látni. Ha mégis: vagy a tömeget mustrálják, vagy látszólag komoly tárgyalásokat folytatnak mobiltelefonon.

János beceneve Jumping. Az angol szó ugrást jelent. Jumping bele is ugrott az élet sûrûjébe. Saját bevallása szerint seftel, de hogy mivel, azt nem részletezi.
- Majdnem mindennap jövök – mutat a felkapott kávézó irányába. – A haverokkal szoktunk itt találkozni. Legtöbbször a csajokat nézegetjük és dumálunk. Nem mi csípjük fel õket, hanem inkább õk dobják be magukat. A szomszéd asztalhoz ülnek, vihorásznak, tüzet kérnek és már kész.

Canon 450 D

Fido4life
valaki mutasson egy tipius Plázacica képet !

Sné Zsuzsa
nézelõdtem 😄

Canon 450 D

Botond
Azt mondd meg nekem hogy találtad meg ezt az ezeréves kommentet!
ciccic
hello cica
Sné Zsuzsa
igazad van te buta bácsi <#beka3>

Canon 450 D

Botond
Dehogynem.<#gonosz1>
Sné Zsuzsa
😄DDDD fákk boti....látom akkoriban nem voltam a kedvenced 😄DD

néha mennyire tudtok unatkozni 😄DDD

azért remélem azóta nem akarok fórumkirálynõ lenni...jajja de várj....most jut eszembe, nem sokára készülnek az újabb képek....mit tegyek....felmerjem tenni, vagy ne??? 😄DDD

nem is szeretlek ezek után boti <#crazya>

Canon 450 D

Fido4life
LEgalább jól öltözködnek.. Az más hogy köcsög, keletiek.. De jól öltözködnek !

bld
na ez a titkos módszer😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

I.C.ram
Tesóm is átment a sajátján kocsival. Ripityára törött, de a boltban szónélkül kicserélték... 😄
bens
komolyan lemegyek mindjárt és áthajtok a telómon kocsival. mostmár kíváncsi vagyok

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

VÉGRE megtaláltam a mobiltekós topikot 😊
Hasonló sztorim nekem is van, aami nem végzõdött teló-halállal. nem csak átmentek rajta kocsival (igaz hogy hó volt), de kint is maradt egész éjszaka a fagyban. Egy aksi cserével megúszta.

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

bld
ha te mondod....
mindegy már így is szétoffoljuk a topicot

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

apósom 6310-esén átmentek egy lakókocsis A6-tal, elõlapcsre és kész - igaz, homok volt a talaj...

nekem viszont a Motorola StarTac-em hozzácsapódott offroad-on a bukócsõhöz és zacskóban vittem haza - új házat kapott és még sokáig mûködött...

http://gaborszantai.co.uk/

Fenrir
Nem megtartotta hanem csak a hátsó kerék alá került...Amúgy meg egy régebbi nokia volt, azok még eléggé féltéglához hasonlítottak mint méretben, tömegben és kinézetben is...A kijelzõ üvege megkarcolódott, azon kívül semmi baja nem lett.

A halál csupán a kezdet...

bld
na ha már a gondolkozásnál tartunk nyomtál már ki autót eltolni más mint kinyomni és a telefonod nem eltolta ugye hanem megtartotta....

Fenrir
Jah értem, az autó kereke teljesen tömör, sõt mi több be is van betonozva.

Amúgy próbáltál már eltolni autót? Érdekes módon simán megy egyedül is egy közel másfél tonnás autó tologatása pedig ott van azért össztömeg.

Mondjam azt, hogy eltudja tolni kb 5 ember egy 50 tonnás repülõgépet is?
Mert én már toltam azt is...

bld
nkem kell fizikusnak lenni ahhoz h rájöjj h ebben van vmi de mindegy
számold ki h mennyia kocsi össztömege
elosztod négygel mert lkogikus h kerekenként akkora súly nehezedik
nos sztem ennyit nem bír ki egy telefon....

Fenrir
Jah értem, akkor kitaláltam, igazad van...

Amúgy te ki a f@szom vagy hogy meghazudtolsz?

bld
az h kamu de mindegy kb oylan mintha azt mondanád (súlyosan eltúlzom) h: nagyanyám tojásán átmentünk egy nyergesvontatóval és képzeljétek annyi kálcium volt benne h nem tört össze (sõt felborult nyergesvontató)
de lehet h h az én hibám h ezt nem tom elhinni

Fenrir
Mi sok?

bld
az azért kicsit sok........<#banplz>

Punker
kár hogy az új modellek csúnyák 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fenrir
Egyszer mentünk haza éjszakás mûszakból 2 kollegámmal, az egyiknek az autója nem indult. Elkezdtük betolni, ekkor a másik kollegám zsebébõl kiesett a telõ, az autó átment rájta, de egy kis karcoláson kívül semmi baja nem lett 😊

Jók ezek a nokiák...

Membrah
aha...nagyon<#idiota>
Legalább szórakoztak egyet a haverjaim..<#vigyor5><#vigyor3><#nyes><#smile>
De azért akkorát még sem repült,h azt túl sokan észrevegyék..különben meg volt szerencsém kifogni a szünet legelejét,épp h kicsengettek,így nem votlunk sokan a lépcsõn..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

kecses látvány lehetett

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Membrah
:-DDD
nem én vagyok óriás,hanem suliban voltam és a sazebebmben volt,és óra után amikor baktattam lefelé a lépcsõn megcsörrent és fel akartam venni,de kiesett a kezembõl és "püffent" párat lefeléa lépcsõn is..:-DDD
de totálisan jól mûködik,szal marha jó..:-)
Amúgy igyekszek nagyon vigyázni minden holmimra,de aznap baromi fáratd voltam,nem fiygeltem..és ez lett a vége..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...