795
PlázaQrvák
-
Képeket is toljatok, egyik kedvenc állatfajom :D -
Ben C #73
-
Vegas #72 éted! ijenek a tinédzserek. -
Tehát akkor ronda plázacica kategória vagyok. Csak kiderítettük. -
Nem a magasságát, hanem a tűsarkúját. :) Mellékesen én is tűsarkúkban járok, legyen az cipő, szandál vagy csizma (mondjuk 5-10 cm sarokméretekkel). -
Az, /me lebukott

de akkor is, ne várd, hogy istennőnek nevezzelek, főleg szőkén.....
-
Ben C #68 Tehát, azért mert ő felveszi, te majd jól eldöntöd és leöntöd a ruháját, hogy a faszba képzeli hogy azt veszi fel. Jóvan. -
Melléduma. :) -
te külön kategória vagy
nem mondanám, hogy imádlak, de nem is utállak, meg ugye nem is ismerlek... :P -
Dehogy! Mit irigyelhetnék tőle? :D hogy magassarkúba olyan magas mint én sportcsukába? :DDD pedig én se vagyok vmi húúú de nagy a 165 centimmel...:DDD -
meg a bányában -
Kösz, tőle is várok választ. :) -
Húsz év a vasüzemben, az a szopás
-
hát lehet....:DD de én nem bírom nézni sem...:DDD na nem baj...:DD nem nézek oda....csak az a baj hogy azt meg nem lehet, mert mindenütt vannak ilyen és ehhez hasonlóak...:DD -
esetleg plázaistennők? -
Én melyik kategóriába tartozom? :) -
az attól függ
vannak ronda plázacicák, ezeket utálom, és vannak plázaistennők, ezeket imádom
az meg hogy mennyire hülye az, aki húsz éves korára összeszopott magának egy vagyont, hát.... lehet hogy hülyébb, aki nyugdíjig melózik egy garzonért ;) -
csak irigykedsz :) -
ne legyél gonosz
(különbenis az a menő
)
-
Gonosz. :/ -
jajj suliba láttam egy 12 éves csajszin 30centis magassarkút ilyen tűhegyút! Basszus milyen nagnak képzeli már magát......azt azért látni kéne.....nem egyszer botladozott benne, én meg mindig mondom hogy :"Ó, hogy törneki a sarka!"...bnőim meg röhögnek, pedig semmi vicces nincs benne.....de egyszer tényleg megcsinálom felborítom és kíváncsí leszek hogy állfel..:DDD meg leöntöm az új ruciját...... 

-
Persze! :DDD -
loál -
!!!!!4

Kreatív ötlet! Biztos megélhetés! Nulla konkurencia! Most már csak papírt kell róla szereznem. ^^ -
köszi! :)) -
najó
összedobunk neked egy tűsarkúra valót -
Vegas #48 Plázakandúr ^^ -
mert mint mondtam, én is plázacicc vok -
Vegas #46 nm..
[ugyetudodhogycsakviccelek?] -
Ugyanakkor küzdeni kéne a férfiemancipációért, lévén ez a pálya előlünk el vala zárva. :C Aggasztó.
Pedig ha nagy leszek, plázacica leszek. :C -
Vegas #44 nah jo, azét vennék még neki ety virágot..:p -
Na szép! Kössz!!
-
-
hogy magadra vetted... -
-

[nemis] -
de
-
rakd ki egy képem :D -
már megint csak a shopingolás