795
PlázaQrvák
-
"úgy vertem a fiúkat mint a répát"
Ööööööööööööööö....... remélem, valami jóféle kézkrémet használtál, te kis korán érő

-
Ben C #113 A székláb - tüdő kapcsolatnál kicsit meglepődtem. :) -
és attól jobb lesz akármi is? -
Téged már egyszerűen csak objektív szemű Kocka Pityunak hívlak. :D -
de most legalább megtaláltam a cimkédet 
-
Ne nézzé ilyen szépen, általánosban úgy vertem a fiúkat mint a répát, ha vmi rosszat tettek. Nem is lett egyik sem idióta és tisztelik a nőket azóta is. :) -
nyasgem! :D -
Ben C #107 /fav -
látod, te az enyhén monitorfejű téker plázacica kategória vagy :) az a ritka kivétel, aki tudja, mi az a szerver :) -
Ben C #105
-
tékem vót! :D -
a több éves tapasztalat beszél belöled :D -
A széttépett ruhás csaj helyében kibaxattam volna úgy, hogy csak intézetbe veszik fel legközelebb... Bár előtt egy széklábat megjárattam volna a tüdejében. Egyszeűen akut allergiám van efféle faxparasztokra. :/ -
:S:D:S:A:A:DDSSA -
De az, hogy szerencsétlen csajt egyfolytában szidják, baxtatják meg a ruháját széttépik, meg röhögnek rajta kínlódva ha kell ha nem, az persze nem ocsmány dolog. De a csaj beszól meg így öltözködik! Érted?! :D -
Ben C #99 Dehogy fizette, jót röhögtek azon, milyen vagány volt a csávó. Megmondani ugyebár meg milyen "ciki".
-
csak az már nem cica kategória. -
Ben C #97 Na, komplikálódik itt az esemény, már nagyképűen beszólogat, eddig csak az volt a bűne hogy kihívóan öltözködik.. Milyen áldásos is az internet homálya. 
-
egyetértek, ez a nappal baglyot mardosó szaros fecskékre emlékeztet.... irigységből basztatni valakit, szánalmas -
te állat 
na gyerekek,nyugodtabban,spemtopik lett(lesz)! -
De még mindig nem válaszoltál arra, hogy a tönkretett ruhát kifizette-e a srác? Arról már nem is merek beszélni, hogy kirakták-e a suliból a srácot ilyen viselkedésért. -
20 centis tűsarkot max fotózásra vesznek fel, abban járni már nem lehet, 30 meg kb annyira ritka mint faszméretben :) -
Akkor is balfasz dolog valakinek a ruháját széttépni vagy tönkretenni. Én ott helyben megúsztatnám az illetőt a saját beleiben. Amíg nem ő keresi meg a ruhám árát, addig csak 3 méterről max. nézheti, nemhogy széttépni meg leönteni... -
[szerinteis]
#83-kérem az már holdjáró.... -
Igen tom!!! -
Vegas #89 asz neked már sok nem? :o -
dehogy, csak anti-pop ízlésem van :P -
Ben C #87 Szánalmas. :) -
buták, ezek konform emberek, ne hallgass rájuk -
De rólam nem tépik, mert nem teszem az agyam fűnek-fának, meg nem szólogatok be másoknak nagyképűen,............. -
Persze Jelcint kivéve, de ő nem ér, mert ízlésficamos. :D -
te kisjány, tudod te mennyi az a 20-30 centi?? :DDDDD -
:P
Tudom. :) Most h ideiglenesen visszafestettek barnára, mindenki jön, hogy milyen jól állt a szőke. :D -
gonoszgonosz. 
Már lassan én se merek felvenni tűsarku'at. :C -
te derítetted ki, erősen megerőszakolva a szavaimat
én csak annyit mondtam, hogy nem áll jól a szőke, nem a te színed
-
Nám.....(még nem:)
#69-a szőkék a legdögösebbek,ezt mindenki tudja,csak nem merik elismerni. -
Egyáltalán kifizette neki a széttépett ruhát? -
Mit szólnál hozzá, ha rólad tépnék le a ruhát?... -
az jó, de nem 20-30-as sarokkal.......
-
Nem csak poén látni ahogy rinyálnak...:DD de tényleg egyszer nagyot röhögnék rajta.....:DDD meg nem azért csinálnám hogy többet ne hordja, mert úgy is fogja, meg nem csak ő van a világon aki ilyen....:DDDDDDD
Csak mi volt még a röhej, fiú osztálytársam szeptember közepe körül lerántotta róla azt a minitoppot, ami szétszakadt szal vissza se tudta venni, és mindenki röhögött hogy magassarkúba hogy tud elfutni a lányklotyóig...:DDD