795
PlázaQrvák
  • Yeltzin
    "úgy vertem a fiúkat mint a répát"

Ööööööööööööööö....... remélem, valami jóféle kézkrémet használtál, te kis korán érő
  • Ben C
    A székláb - tüdő kapcsolatnál kicsit meglepődtem. :)
  • rezsofiz
    és attól jobb lesz akármi is?
  • Kata
    Téged már egyszerűen csak objektív szemű Kocka Pityunak hívlak. :D
  • Yeltzin
    de most legalább megtaláltam a cimkédet
  • Kata
    Ne nézzé ilyen szépen, általánosban úgy vertem a fiúkat mint a répát, ha vmi rosszat tettek. Nem is lett egyik sem idióta és tisztelik a nőket azóta is. :)
  • Kata
    nyasgem! :D
  • Ben C
    /fav
  • Yeltzin
    látod, te az enyhén monitorfejű téker plázacica kategória vagy :) az a ritka kivétel, aki tudja, mi az a szerver :)
  • Ben C
  • Kata
    tékem vót! :D
  • Max7
    a több éves tapasztalat beszél belöled :D
  • Kata
    A széttépett ruhás csaj helyében kibaxattam volna úgy, hogy csak intézetbe veszik fel legközelebb... Bár előtt egy széklábat megjárattam volna a tüdejében. Egyszeűen akut allergiám van efféle faxparasztokra. :/
  • hmhm
    :S:D:S:A:A:DDSSA
  • Kata
    De az, hogy szerencsétlen csajt egyfolytában szidják, baxtatják meg a ruháját széttépik, meg röhögnek rajta kínlódva ha kell ha nem, az persze nem ocsmány dolog. De a csaj beszól meg így öltözködik! Érted?! :D
  • Ben C
    Dehogy fizette, jót röhögtek azon, milyen vagány volt a csávó. Megmondani ugyebár meg milyen "ciki".
  • hmhm
    csak az már nem cica kategória.
  • Ben C
    Na, komplikálódik itt az esemény, már nagyképűen beszólogat, eddig csak az volt a bűne hogy kihívóan öltözködik.. Milyen áldásos is az internet homálya.
  • Yeltzin
    egyetértek, ez a nappal baglyot mardosó szaros fecskékre emlékeztet.... irigységből basztatni valakit, szánalmas
  • Akos 001
    te állat

na gyerekek,nyugodtabban,spemtopik lett(lesz)!
  • Kata
    De még mindig nem válaszoltál arra, hogy a tönkretett ruhát kifizette-e a srác? Arról már nem is merek beszélni, hogy kirakták-e a suliból a srácot ilyen viselkedésért.
  • Yeltzin
    20 centis tűsarkot max fotózásra vesznek fel, abban járni már nem lehet, 30 meg kb annyira ritka mint faszméretben :)
  • Kata
    Akkor is balfasz dolog valakinek a ruháját széttépni vagy tönkretenni. Én ott helyben megúsztatnám az illetőt a saját beleiben. Amíg nem ő keresi meg a ruhám árát, addig csak 3 méterről max. nézheti, nemhogy széttépni meg leönteni...
  • Akos 001
    [szerinteis]

#83-kérem az már holdjáró....
  • Brigicsaj
    Igen tom!!!
  • Vegas
    asz neked már sok nem? :o
  • Yeltzin
    dehogy, csak anti-pop ízlésem van :P
  • Ben C
    Szánalmas. :)
  • Yeltzin
    buták, ezek konform emberek, ne hallgass rájuk
  • Brigicsaj
    De rólam nem tépik, mert nem teszem az agyam fűnek-fának, meg nem szólogatok be másoknak nagyképűen,.............
  • Kata
    Persze Jelcint kivéve, de ő nem ér, mert ízlésficamos. :D
  • Yeltzin
    te kisjány, tudod te mennyi az a 20-30 centi?? :DDDDD
  • Kata
    :P

Tudom. :) Most h ideiglenesen visszafestettek barnára, mindenki jön, hogy milyen jól állt a szőke. :D
  • PrasCo
    gonoszgonosz.
    Már lassan én se merek felvenni tűsarku'at. :C
  • Yeltzin
    te derítetted ki, erősen megerőszakolva a szavaimat

én csak annyit mondtam, hogy nem áll jól a szőke, nem a te színed
  • Akos 001
    Nám.....(még nem:)

#69-a szőkék a legdögösebbek,ezt mindenki tudja,csak nem merik elismerni.
  • Kata
    Egyáltalán kifizette neki a széttépett ruhát?
  • Kata
    Mit szólnál hozzá, ha rólad tépnék le a ruhát?...
  • Brigicsaj
    az jó, de nem 20-30-as sarokkal.......
  • Brigicsaj
    Nem csak poén látni ahogy rinyálnak...:DD de tényleg egyszer nagyot röhögnék rajta.....:DDD meg nem azért csinálnám hogy többet ne hordja, mert úgy is fogja, meg nem csak ő van a világon aki ilyen....:DDDDDDD
    Csak mi volt még a röhej, fiú osztálytársam szeptember közepe körül lerántotta róla azt a minitoppot, ami szétszakadt szal vissza se tudta venni, és mindenki röhögött hogy magassarkúba hogy tud elfutni a lányklotyóig...:DDD