795
PlázaQrvák
-
gyáááááá -
Két felkiáltójellel 3 percenként lehet írni? -
Megnyugtatlak, ugyanúgy kibeszélnek "minket" (értem ezalatt a "netezőket") a kávézóban. :) -
Azért addig nem fogok éjszakákat átbőgni, amíg 18-19 évesnek néznek. :P -
helyes,megint csak thx
:DDD -
tomo #149 belulrol mindenki fiatalnak erzi magat , meg az én kim, vagy mim is :P -
csak ők nem nyitnak "topikot" "FÓRUMOZÓK" címmel a Dokk Caféban :D -
Rád csak maszti közben, honey... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
a lényeg, hogy a lehetőség adott :D -
Érdekes topic. Nekem az eféle topicokokról mindig az jut az eszembe, hogy a kocka a kockákat marja (ez azon mondásom, amire mindenki hülye képet vág, mert nem értik mit akarok vele mondani). Képletesebben az Airplane c. film egy legjobb gegje: krapek a repülőgépen rágyújt, közben a mellette ülő idősebb hölgy kikerekedett szemekkel nézi. A pasi erre megkínálja cigivel a hölgyet, mire az szörnyülködő arckifejezéssel elfordul, hogy mit képzel el, ilyesmivel nem élek - majd elővesz egy kikészített heroinadagot, és az orrán keresztül felszippantja.
Lehet, hogy egyeseknek nagyon nem jönnek be a plázacicák, de a 'plázanépnek' legalább ennyire visszataszító lehet az a gondolat, hogy valaki a szabadidejében az interneten mindenféle marhaságokról fórumozzon... :) -
rámgondolsz?thxvm -
elolvasom a hozászólásokat mennék másik tápikba de már megin olvashatom a hozászólásokat :D -
Aha, szóval csak szimpla fikázás. Nos, ez esetben nyugodtan eltolhatod a bicajt, nem fogok flémet indítani veled emiatt, bár mondhatnám hogy kid vagy mid öreg. ;) -
Lehet. Csak nem neked. :P :D -
tomo #140 csak nyomatekositottam a fiuban , hatha lemaradt a korabbi hszemrol.
ha kotekednek, neked cimeznem. -
Ha zavar a topik, nem kötelező ám olvasni, vagy egyáltalán rákattintani. ;) -
[Ő betalált]
:) -
Most ez a vesszőparipád vagy csak a figyelmem szeretnéd felkelteni és ezzel igyekszel kötekedni? Csak kérdem... -
lehet a pontos lapbdáért fekete hajat kérni egy "bemutató" erejéig?
-
baxa meg mien felkapott lett ez a topik is :D kilpek oszt máris jött 10 új üzi :) még a végén lekerül a /fav topikok küzöl :)
már is 9. helyen ál a toplistában :) -
Nem baj. Örülök, amikor csend van ott, legalább nem találnak be az idióták. Olyankor nem győzök törölni. :)) -
tomo #133 neked lehet...
sztem oreg. -
omg...
Azért festették ideiglenesen barnára, mert pont egy bemutatóra ilyen hajszín kellett. De jövő héten visszafestik szőkére, mert ez így szokott menni. -
thx,teis
kihalt a misskata...:( -
hja. tök szánalmas :\ -
de kéne ok?? :D -
tomo #128 Kata, ha a megszolalok szerint a szoke jobb volt, akkor lehet , hogy a barna hajjal nem is kene fotokat keszittetned ... -
öregszel -
ezt elkaptam és eltettem nehezebb időkre, addig kitalálom, kitől kérek egy számot :D
-
hsz-.-
csináltam Én 1perc alatt is ennyit.....régen vót' -
"Lófarkas lány keresi hasonló adottságokkal rendelkező párját." -
Nem értem, miért kell ezt a kategóriát basztatni..
Nekik is megvan a maguk párja, megfelelő lófasz a megfelelő seggbe. -
ott is nőuralom lehet.. -
Miféle levél? -
ez hietelen 1 óra alatt 100 levél
-
:D Te mindig a dolgok aberráltabb végét látod meg, de sebaj, téged ismerve elnézem. Most akkor még dobok neked egy pontos labdád: 7 éves korom óta furulyáztam is. :) -
gumi2 -
Osztálytalálkozón a felének már volt felesége vagy menyasszonya. :P -
A #92 még elment? :D -
gondolom aglegény mind....