795
PlázaQrvák
  • Pluskast
    Drága peepshow lehetett
  • laca103
    Engem legutóbb egy totális plázacica kinézetű ellenőr vágott meg...akit elötte azért meg is néztem :D
  • Kata
    értem én, csak pl. az öltözet már jó ideje teljesen más, még viccesebb
  • Beast Machine
    a teljességf igénye nélkül született, direkt sarkított egykét helyen. mintegy: pojén. :)
  • Kata
    sztem nem teljeskörűen korrekt a leírás
  • Beast Machine
    Hm, nagy a vita plázacicákról, illetve az azok iránt érzett gyűletről/szeretetről, illetve ezen érzelmek szükségességéről/jogosságáról.

A tisztánlátás végütt definiáljuk, hogy mi is a plázacica!

A Plázacica egy alternatív emberfajta. Feltalálási helye: a plázák, Cici... izé City-centerek, bevásárlóközpontok butikjai és függőfolyosói.

Hajuk változó hosszúságú, de jellemzően diszkréten zselés, erőteljes sminket ken az arcára, ajkainak kontúrjai kemények és határozottak. Rágógumival táplálkozik. A Plázacica mélyen dekoltált, egyszerű, de jó minőségű trikót visel, és alatta nem hord melltartót, vagy ha igen, akkor annak kiképzése elöl, két ponton igen meggyőző.

A Plázacica kirívóan, sőt felháborítóan karcsú, szerintem kilóra veszik fel őket. Pimaszul feszes, combra simuló, fekete, hosszú nadrágot hord, amely csak alul megy át néhol retro-trapézba. A nadrág különösen a formás tomporán feszül talányosan, mert nem látszik a bugyi kinyomata: valószínűleg a tangás projekttel operálnak, amely diszkréten az erogén hajlatokba rejti az alsónemű textíliákat.

Az igazi Plázacica testének a csípőnadrág és a trikó alsó széle közötti része fedetlen, így a köldök a nyitva tartási idó alatt megtekinthető, s ezért 17-18 év távlatából is elbírálható, hogy a szülészorvos annak idején ügyesen kötötte-e el a köldökzsinórt. Az avatott szemlélő találkozhat egy pár kifejezetten gyenge diplomamunkával is.

A Plázacica testi felépítésének elengedhetetlen tartozéka volt régen a vastag talpú, csótánytaposó cipő, mára már inkább a hol szimplább, hol kirívóbb szín/felépítésű magassarkú cipő, szigorúan mezítláb hordva. Járása ettől sajátos és koordinálatlan, ezért a Plázacica keveset mozog, általában csak a butik elé jön ki mobiltelefonozni és cigarettázni. A PlázaCICA kifejezetten jó szagúak, kivéve amelyik erős dohányos - az alapszag megmarad, hiába próbálják minnél erősebb illatú parfümökkel elnyomni azt, ez azonban többnyire sikertelen. A szagokat egymástól kérik kölcsön, így illatanyaguk is uniformizált, de a legutolsó divat szerinti.

Összességében a Plázacica elég guszta kis nő, de olyan, mint a zsiráf - az ember szívesen elnézegetné őket akár órákon keresztül is, de otthonra azért nem kéne.

Ha a fentiek bárkit is sértenének, legyen a hím-, neaggyprímusz nőnemű, attól elnézést kérek.
  • blackgamer
    manapság inkább hülye kis picsákat lehet mindenhol látni
  • hunbasser
    kevés a kép róluk,pedig szép nénik azok áám! :)
  • Fido4life
    <-- hehe !
  • ugot2know
    és vannak olyanok,amelyek paradoxonok,és vannak olyanok,amelyekről nem tudjuk eldönteni igaz vagy hamis mivoltát!
  • Hoz_Hun
    Na ezzel én is egyetértek. Amúgy van az a mondás, hogy nincs sok rossz ember csak ők a hangosabbak. Ez igaz a plázacicákra is; nincs sok belőlük, csak ők a feltűnőbbek (hogy a kinézetükkel vagy az "eszükkel", vagy mindkettővel azt mindenki döntse el maga...).

Ja és a #725
  • Hoz_Hun
    Az szuper jó... hahahaha
  • Membrah
    ok...:-)
  • laca103
    Hú vaze tényleg lehet hogy igazad van de a zért átszámolom égegyszer magam is...
    régen volt már...
  • Kata
    Mintegy mellékes duplazárójeles megjegyzésként engedtessen megjegyeznem, hogy a lokó®-dban szereplő egyenlet hibás. Átszámoltuk és E=mc^2+3 jött ki, tessék átírni.
  • laca103
    Ne mhiszem hogy sértően agresszívan szólaltam volna föl , de hagyjuk...

Nem álltalánosítottam ...
    éppen hogy egyet értettem veld azzala kijelentésemmel hogy a szar az mindig a felszínen úszik...
  • Kata
    Ülj ki, és számold meg.

Igen, a kincsekért mindig is könyékig kellett nyúlni a "maszatba", mert az alján lapultak.
  • Membrah
    nem azt mondtam,h melyikből van több..hanem azt,h nem lehet általánosítani..
    olyan ez mint a matekban...ha van egy szabály,amire van akár egyetlen egy ellenpélda,akkor az a tétel hamis..-.-
    lehet h nagy átlagban igaz..de nem mindenre..-.-

mellesleg kikérem ezt a hangsúlyt magamnak.
  • Fido4life
    Egyetértek..
  • laca103
    Ja waze!

De melyikből van több?

Azontúl a csatornában is mindig a szar úszik a felszínen...
  • Membrah
    örülök h egyetértünk!:-)
  • ugot2know
    zavart érzek az erőben,ledőlök inkább...
  • Kata
    Ez a szebbik nézésed, érzem. :)
  • ugot2know
  • Kata
  • Membrah
    nah jah..
    egyetlen egy valamit azért megjegyzek..a plázapicsa köré misztifikált negatív jelentés az agyatlan libákra utal csak..akik SEMMI MÁSHOZ NEM ÉRTENEK,csak a vásárláshoz, stb
    Viszont van olyan bnőm/ismerősöm,aki imád vásárolni,meg is teheti,"pedig" több diplomás,és értelmes ember.
    az h valaki a plázákban vásárol..nos nem következik egyből,h IQ-hiányos..-.-
    Csak a sok idióta,apuci kedvence elcseszi,akik tényleg nem tesznek semmi mást az életükben,csak shoppingolnak..-.-
  • Membrah
    hagydd...úgyis lesznek még jó páran..mellesleg kva sok olyan topik van,ami él még,pedig semmivel sincs többértelme,mint ennek..:-)
  • Kata
    Mindenki kifejtette a véleményét, bezárhatjuk a topikot. -.-
  • Fido4life
    jogos..
  • laca103
    Aki nem hajlandó a saját hibáit belátni az változtatni sem fog azon...

De hagyjuk csak a mocsárban is elég meleg van...(itt hőmérséklet) :)
  • laca103
    Nem vagyok profi angolos...
  • Membrah
    nem..csak utal arra,h melyik típustól van rosszul a topicnyitó..
    :-D
  • Fido4life
    Az alcím, milyen khöcsög már...
  • Membrah
    engem meg már hidegen hagy...max a butaság irritál...
    én nem vok az..ennyi..ez a lényeg..:-D
  • kasika
    eltartanak :D megdugnak, mittomén :D télleg Tőlük kéne megkérdezni, de ennek ugyebár kurvaanyázás a vége :D
  • Fido4life
  • Phat Smoker
    illetve nem begining, hanem beginning és nem beautiyfull, hanem beautiful ;-)
  • Kata
    illetve egy i-vel és egy l-el több van a kelleténél
  • laca103
    azontúl mitől jó plázacicának lenni?
    Nálam a plázacica kifejezés ekvivalens az értéktelennel...

Valaki mondja má meg miért jó semmi értelmeset sem csinálni az életben?
  • kasika
    még csak a felénél tartok, de e zígy reggel eléggé büntet :DDD