2614
-
#206 Tiszta Pitstop(c64) feeling ez a játék.
Igen tisztességes és jó, főleg így hogy ingyért van. -
Keti #205 Sziasztok! Érdeklődnék hogy ez a trackmania sunrise 2. kiegészítője lenne ez a játék, vagy attól teljesen függetlenül játszható? -
#204 miért néztek egy full játékot bétának? nemtudom megérteni... mégha oda lennei irva akkor jóvan de nincs semmi mivel ez 1 full ingyenes játék 4ever -
#203 kékes+valami ábrás skinje volt ... ő pedig állitotta, hogy echte poland kinézetű kocsit kéne látni :) -
#202 örök ingyenes elvileg -
speci #201 Nem tudjatok ez egy "örök" ingyenes játék lesz, vagy ez csak egy beta es majd lesz cashes verzio ?:/ -
#200 hát nekem meg problémáim akadtak, amikor az összes szerver/játékost szeretném megnézni akkor semmi nem jön be, és hiába frissítem:S -
#199 Kezdenek rendeződni a dolgok, ismét jó a régi accom, és a szerverek is normálisan bejönnek. Még az ajánlott szerverek is láthatók. :)
Már csak a pontrendszert kéne kijavítani, és minden okés lenne. -
#198 szegény -
Federerr #197 hello mindenkinek, ezentúl tőlem is kérdezhettek, szegény ngcs túl van terhelve -
#196 mit láttál? -
#195 az be van allitva, és láttam is custom skineket, csak éppen nem azt amit az adott plajer hitt h be van neki állitva :D -
#194 valszeg azért nem látják mert a feltöltésed blokkolva van, és ha nem töltődik fel az autód a netre akkor azt nem fogják ilyen színekben látni. problémádra lehet gyógyír a profil/advenced options menüpont alatti "~show cutsom cars" gomb -
#193 lelett már irva, használd a keresőt!!! ( space ) , ez nem chat ne irkálj minden szót külön hszbe -
#192 -
#191 segítsetek!
-
#190 a beütom a c betűt?
-
#189 melyik gombal lehet chatelni online játék közben?
nekem nem sikerül!
-
#188 thx!
-
#187 A játékban írsz nevet, és kapcsolódsz. Majd rákérdez, hogy létrehozod-e azt a nevet. Persze ha csak nem foglalt. -
#186 légyszi segítsetek mer nem vágom atémát! -
#185 hol lehet regelni a szerverre?
-
#184 kocsim (ezt a "skinemet" sem látta senki):
-
#183 invalid key miatt nincs mit tenni, re-connect ... amig be nem enged. utána brztforszal eljucc a szerverig, akkor utána ok lesz :)) de a nadeo szerverei nem birják a strapát :D
ráadásul kiderült a skinek letöltödésével valami gebasz van, nem mindenkinek ugyanazt mutatja ... (azaz mutatja a custom skint, de nem ugyanazt :D )
attol h free, remélem lesz peccs :) régen jáccottam ennyire jót amugy, nekem teljesen hozza a stunts hangulatát ... (ha ezt reggel olvasom valakitől, lehet beszólok neki ...) magával ragadott ... pedig a többi TM nem igazán :) -
#182 Na most az van, hogy a régi acc nem jó. Invalid key.
Csináltam egy újat, az jó, fel is lehet lépni szerverekre. Remélem a pontjavításokkal jó lesz majd a régi nevem is. -
#181 Nekem is kulcs hibát ír, de jelszóval biztos nincs gond, mivel azt megjegyezte a játék. Szaraxik az egész, áááh. Gondolhatták volna, hogy több vas kell. -
#180 Az autónak nincs hangja ? :DDDD -
#179 Tényleg :DDD
Akkor pedálra nem lehet rakni ?????????? -
#178 és a zene rettentően eldugva:))
-
#177 gamepaddal a legjobb... kormánnyal ezt? áh akkor inkább bill -
#176 Hali !
Nem lehetne valahogy a gázt és a féket a korm,ány pedáljaira rakni ???
És a zenét is kikapcsolnám....
THX. -
#175 igen, mint mondtam nagyon le van terhelve, néhány órája én sem tudtam netre csatlakozni -
#174 nem, nálam is ez van, nem lép be a szerverkeresőbe, hanem kiírja, h rossza kulcs.
ha újra akarom regelmi nagamat, akkor meg nem találja a szervert, így emiatt nem lehet :( -
#173 rossz kulcs^^ biztos elírtad a jelszót -
#172 hát keress másik szervert -
#171 azt írja ki invalid key -
#170 akkor úgy kérdem account -ot hogy tudtatok csinálni, mert nekem azt mondja nem tud csatlakozni a szerverhez.
??? -
#169 a szerver keresőből:) -
#168 Üdv!
Szerver címeket honnan nézitek ki? -
#167 hát igen, persze hogy mindenki szeretne ilyen free játékkal játszani