2614
-
Reyes #246 Sziasztok! Tudom, hogy már le volt írva, de nem találom a fórumban, plusz az optionsban sem találom, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy pontokat tdjak szerezni?
Valami official game-t kell beixelni, igaz? De hol? -
#245 így:
Szövegformázási útmutató (Magyarul)
A következő karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dőlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betűköz
$n: kis betűköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása
A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az első karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér
Például, ha azt akarod írni, hogy "A főnök", és az "A" betűt dőltre, míg a "főnök" szót nagyra és pirosra akarod venni, akkor a következőt kell beírnod:
$iA $z$w$f00főnök -
speci #244 En nem gondoltam, hogy ez egy béta verzio csak a mai vilagban eleg hihetetlen, hogy egy normalis jatek ami erosen online orientalt, ladderrel es ESWC tamogatassal, ingyenes legyen ;] Szoval mondhatni hitetlenkedtem =] amugy nevet, hogy lehet szinezni a jatekban ?=] arra mar rajottem hogy tuti, hogy nem ^1 sot nem is betu ^n :D -
#243 a trackmania.com-on nem lehet regelni, ott a játékban használatos loginnal és jelszóval tudsz belépni. full-game serial key meg nem kell.... -
#242 a monitor elfolyosodik, rezeg, fx5600am van...whats wrong? -
#241 az autentuikálásnál a "full-game key"-t honnan kell szedni?
én már regeltem a honlapjukon is be tudok lépni, akkor élesítve van már az accom igaz? -
#240 igen, megcsinálták a laddert, és most 0-ról kezdtük:S na akkor mek is játszani -
#239 mielött kikapcsolták volna a laddert az elött min. 900pontunk volt:S -
#238 Profile... -
Carti19 #237 Üdv mindenkinek!
Ma feltettem eme gyönyörűséget és már sikerült 2 időmérős versenyt nyernem! :)
Skin-t hol tudok csinálni? -
#236 Hát pedig bejött az ország ranglista
Magyarország 20. összesen 200valamennyi pontal.
Meg itt is be lehet már jelentkezni. -
#235 neem -
#234 thx! -
#233 Most törlődött az összes eddigi pont? Mert most nagyon úgy néz ki. -
#232 ha a gamedata/skins/vehicles könyvtárban a kocsid zipjében kicseréled a horn.wavot akkor azt az ellenfelek is hallani fogják az új dudád:) -
#231 utóbbi -
#230 1, várj, míg letöltődik nekik
2, állísd át a profil/advenced be az allow custom cars..-ot
3, ha egyik sem jó akkor, blokkolva van ez a feltöltés, ez esetben piszkálhatod a tűzfalat, de ezt nem ajánlom:)
4, vagy küldd el a barátaidnak a kocsit, és ha beteszik saját játékukba akkor 100% hogy látják majd -
#229 Bocs, most már szerinem a default, de be van állítva a saját... -
#228 Hali sirály a gamma, csak egy baj van vele:
A készített skinemet az oppenetek fehérek látják...
Micsájjak? -
#227 FEL! -
nakato #226 Eme játékot fel tudom installálni netkapcsolat nélkül? -
#225 na, van ez a
https://www.trackmanianations.com/authentification/indexUk.php
itt lehetne autentikálni a usernevemet?
vagy ez a rész most van átdolgozás alatt? -
#224 hát nálam be van pipálva az allow upload/download és az optionsban a látom a skineket meg az avatarokat vag yvalami ilyesmi szóval részemről ok ;)
majd meglátjuk
amúgy a 0-áról festettem, de 30 perc alatt kész is lett, nagyon jó ez a festőmotor. -
#223 nem garantált, hogy ezt fogjuk a kocsidon látni ;) -
MrTressy #222 sztm inkább megarace filingje van :) -
#221 na ha ezt látjátok, engem láttok ;) készítettem egy skint ;)
-
#220 őőő nemleszek itthon csak fél 7 fele -
#219 ha olyan jól vetetsz, akkor holnap este 17-19-től légy a szerveremen és ha tényleg jól nyomod akkor beveszlek a htmt klánomba, (persze csak ha akarod] -
#218 én már láttam olyan szervert is ahol egyzerre 60-an voltak, ott micsoda lag-party lehetett -
#217 azért nem látja a haverod, mert lassú a tmn net (le van terhelve), várjon 1 kicsit a haverod/csináld újra a szervered -
Evans #216 Hogy tudok szervert csinálni, mert hiába create-elek, haverom nem látja? -
#215 ;) de jó sokan voltak jah az nem látszik a képen 12en voltunk -
#214 én csináltam szervert tegnap valami 10 mapból 3on győztek le:) de akkor is 2. voltam :)))) ja és magyarok voltak :)) -
#213 lol úgy látom pont az én szerveremen voltál, hát azért laggolt
lehetett, de most karbantratás miatt szüneteltetve van. -
#212 na kicsit beleszagoltam a benzingőzbe, eddig tetszik, kicsit lagzik a dolog, de alakul ;)
ha jól értem most még nem lehet pontokat gyűjteni igaz?
-
#211 szóló + multi -
Keti #210 Még egy kérdés utoljára. Csak neten játszható, vagy single player mód is van benne? Köszi az infókat!! -
#209 280 mb-os ingyenes full játék! Pályákat ebben is lehet építeni! -
Keti #208 Akkor ez pontosan mi? Miért használja a trackmania nevet ha nincs köze hozzá? Pályákat ebben nem lehet építeni? 280 mb-os ingyenes full játék? -
#207 semmi köze hozzá